21 ноември 2017

buditeli.info

Основната цел на “Будители” е да помогне за пробуждане на заспалия Български национален дух. Верую

news menu leftnews menu right
Флаг България На 21 ноември...
 8 ноември по църковния календар Събор на св. Архангел Михаил и другите небесни безплътни сили (Архангеловден) Прочетете повече за празника ТУК
1897 г. е създаден "Флотски Арсенал" Прочетете повече ТУК
ПРОБЛЕМИТЕ НА СЪВРЕМЕННИЯ БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИЗЪМ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Brannik   
Понеделник, 28 Януари 2013 22:43

Българската нация е уникална. Няма друг народ с такава древна история, започваща от времената след потопа, доказана с най – старите археологически находки, исторически извори, антична култура, забележителни и богати традиции, празници, песни, хора, носии и т.н. Няма друг народ с толкова много гении и таланти на глава от населението, с такъв висок коефициент на интелигентност, с толкова награди от олимпиади по математика и физика, с толкова феноменални изобретения, без някои от които съвременния ни живот е немислим ( напр. калкулатор, компютър), а някои от които ако бяха приложени света щеше да е напълно различен – чист, сит и свободен (напр. Брауновия двигател).

Няма друга армия в света, която в кратката си независима съвременна история, въпреки, че е била гладна и боса, да е победила армиите на пет империи и на всичките си съседи, да е превзела непревземаеми позиции, без загуба и без пленено знаме, давайки на света основите на съвременните бойни действия – авио бомбардировката, блицкрига и огнения вал.

Няма друг народ който за същия този кратък свободен период, въпреки войните е сътворил невиждано икономическо чудо, с най – много доброволни кооперативи, с най – развита икономика на Балканите и една от най – силните в Европа.

Няма друг народ в света, който целенасочено поставен в сегашните условия, на прага на оцеляването, да успява да живее достойно, да храни, облича, изучава и възпитава децата си. По цял свят няма такива индивиди, които сами си поправят колата, електроуредите, водопровода, строят и си обзавеждат къщите, гледат си лозята, животните, правят си зимнината, виното и ракията и едновременно с това работят за мизерните си заплати.

Ако нашият велик народ се обедини срещу своите душмани и се освободи от икономическото  и политическо робство, той отново ще процъфтява. Това обаче най – много притеснява нашите глобални господари от фарисейската световна финансова олигархия.

Чрез подопечните си политици, медии, армия, полиция, разузнаване и бандитски групи те всячески разделят народа, настройват хората един срещу друг и ги подвеждат зад какви ли не безсмислени каузи и лидери. Основния опонент на строителите на новия Вавилон са националните движения. Каква е тактиката на новите интернационалисти - болшевики (глобалисти) срещу патриотизма?

Чрез своя пропаганден апарат те създават “лидери” и култ към тях у националистите в страната. Този култ е толкова силен, че хората са готови да простят всяка една грешка, всяка простотия, всяка безпринципна коалиция и позиция на своя идол в името на “благото на партията и бъдещия успех”. А издънките и поведението на леки жени, демонстрирано от “лидерите” е абсолютно преднамерено и цели пълно отчаяние у привържениците. Вижте само какво се случи с народа, който излизаше на милионни митинги в началото на 90-те. Политическите марионетки на глобалните господари почти успяха да пречупят духа му.

Много граждани обаче усещат театъра, който се превръща в трагедия за нашия народ. Те започнаха да се обединяват в независими групи, клубове и сдружения.

Как обаче властта започна да се справя с този “проблем”?

Постепенно сред независимите патриоти започнаха да се вмъкват криминално проявени елементи, изцяло подчинени на системата заради висящите си дела (не за някакви изразени граждански позиции, а за разпространение на наркотици, кражби, участие в престъпни групи и т.н.). Още с влизането си в определен клуб те започват да критикуват, да създават интриги, да оплюват, да влизат в конфликти и т.н. Тези деструктивни елементи подведоха една не малка част от младите Българи (много още деца) към престъпна дейност, употреба на наркотици и злоупотреба с алкохол.  Така в момента те по нищо не се различават от крадливия циганин.

...

... изкуствената финансова криза, създадена от световните кукловоди, цели да предизвика обществено напрежение и гладни бунтове, които ще бъдат последвани от граждански войни и международни конфликти, които ще доведат новия световен ред...

...

Едно можем да припомним ... ” Човек и добре да живее, умира и друг се ражда”.... – да не забравяме, че не сме последните Българи. Много е важно човек за какво ще изживее живота си – За Бог и България или за да пълни и празни червата си.

Въпреки всичко движението е живо и истинско. То скоро ще покаже новото си лице. Програмата му ще представлява НАЦИОНАЛНА ДОКТРИНА НА БЪЛГАРИЯ. Неговите членове ще бъдат антипод на разрухата и отчаянието, те ще са спретнати и чисти, дисциплинирани и морални, културни и вежливи, здрави физически и духовно, истински другари, верни един на друг, с високо вдигнати глави и ПОГЛЕДИ ВПЕРЕНИ В БЪДЕЩЕТО КОЕТО ИМ ПРИНАДЛЕЖИ. Те ще повторят клетвата на техните предци, които комунистите избиха по мазетата и лагерите:

Бог и България, единство в двойна плът!

Бог и България на клетва ни зоват

и тая клетва ний пред кръста да дадем-

за нея да живейм, за нея да умрем!

 

С НАМИ БОГ.

Последно променен на Петък, 09 Октомври 2015 18:38
 

Коментари  

 
+22 #1 Йордан 2013-01-29 01:35
Браво,просто нямам думи !
Цитиране
 
 
+21 #2 Родобранъ 2013-01-29 02:40
Много Истина има в тази статия ! Поздравления за написаното! Дано повечето от Националистите в България се вразумят и си вземат поука от тези случаи !
Цитиране
 
 
-29 #3 Амфетаминов дилър 2013-01-29 14:56
Полицията е по петите ви.Или тя или краят на света,но при всички положения скоро идва и вашият край :)
Цитиране
 
 
+25 #4 Ратник 2013-01-29 20:11
Аз съм ратник, а ти дилър, кой ли ще победи - основен въпрос за бъдещето на България! Между другото полицията не трябва ли да е по твоите пети? Както всички знаем в това подобие на държава тя пази проститутките и такива като тебе и мачка истинските Българи.
Цитиране
 
 
+29 #5 Крум 2013-01-30 21:59
Много точна статия. Аз съм от друг патриотичен клуб. Първо наши членове бяха привиквани от полицията. После при нас също пробваха да се внедрят криминални елементи, но бяха бързо "парирани". Няколко съвета: - създайте регистрирано движение; - искайте свидетелство за съдимост от всеки кандидат член; - проучвайте добре хората; - обръщайте внимание и на интелектуалния потенциал. Така ще избегнете много проблеми. Ние знаем историята на вашето движение и поддържаме връзки с него. Знаем, че е създадено и вдъхновено от морски капитан, православен патриот. Също, че идеите и действията му са честни. Помним как се противопостави на извратеняка Боян Расате. Знаем и как хора на антихриста се пробваха да обсебят движението и да блокират работата по този сайт. Знаем какво представляваше клуба, как се четяха лекции по история и как хората го слушаха и се обогатяваха и гордееха, че са българи. Знаем и в каква кръчма го превърнаха скинарите, как го обсебиха две агитки и гонеха от там други българи.
Цитиране
 
 
+24 #6 Brannik 2013-01-31 16:07
Цитирам България:
Какъв националист си ти - написал си статия пълна с лъжи! Вие въртите всички интриги в града, докато тези, за които така грозно пишете показват активност и действат. Едно от нещата, който направиха скоро беше Факелното шествие по случай 168 години от рождението на Капитан Петко Войвода, на което вас със сигурност ви нямаше, а сте националисти! Шествието събра над 100 човека, дойдоха хора и от други градове и беше велико събитие за града ни! Момчетата и момичетата го бяха измислили гениално,дори и в Пловдив шествието не беше така добре измислено и толкова грабващо! (бях и там и мога да го заявя)

Във Варна всички ви знаем що за стока сте, за жалост има неориентирани хора в интернет, които да вярват на промитите ви мозъци, но и те ще осъзнаят що за стока сте! Пишете статии за България, не се излагайте с такива писаници от гъза.

Това е първия и последен път в който публикуваме нецензурни коментари. Нека хората сами си направят извод за вас. Това което вършите пред портрета на капитан Петко и пред иконата на Богородица с Младенеца е много далече от делото на революционерите. По време на Луков марш, на панихидата за героя пред храма се появяват само няколко човека от множеството, което се събира на шествието. Не знаете ли, че паметта един православен човек се почита най - вече на заупокойната литургия? Дивата Безбожна пропаганда е промила вашите мозъци. Клубът се създаде за да върне вярата у младите патриоти, паметта за героите и техните битки, да ги направи дисциплинирани мъже. Четете винаги веруюто за да си припомните защо ви събрахме. Също и когато говорите за турския "бог" танръ (тангра) и за други комунистически глупости. Акции се правеха и преди това - против кмета и други слуги на системата, против максуда и т.н. А вие провалихте общонационален протест против циганската престъпност. Не ви ли притеснява, че циганските махали са средище на наркотърговията - или може би не?! Част от статията нямаше да излезе, ако бяхте мъже и държахте на думата си. Няколко дена след разделянето ни започнаха слуховете и интригите за станалото между нас и то в цялата страна и не спират и до сега. Хора при нас има много - вече повече от 100. И ще станат хиляди защото ние сме принципни и идеята е велика.
Цитиране
 
 
+15 #7 Ратник 2013-01-31 21:35
Някой беше писал нещо за мишки в изтрит коментар. Знаете телефона на един човек, който смята, че е мишка може да му се обади и да му го каже очи в очи - на четири очи.
Цитиране
 
 
+16 #8 Легион 2013-01-31 22:10
В най-нови статии има една "Програма за изтребване на Българите". Може би всички сте я чели и то отдавна. Там има подчертан в червено текст. Много добре описва какво е станало в щаба ви и от къде идва проблема.
Цитиране
 
 
+18 #9 Ратник 2013-02-02 12:56
Всеки човек има глава на раменете си, мисъл, сърце и душа. Право на личен избор е дали идеолог ще ти бъде един Български морски офицер патриот или индивид, чиито скайп профил е "дъщеря на грубия секс", или извратеняк, който пуска жена си в оргии, ака в параклиси и се обича с комунисти, цигани и турци, или очевидно лабилен господин с фамилия Мор(м)он или пък човечец, който се определя като "фашист"?!, "тангрист - християнин" и т.н.
Между другото в една голяма война от едната страна са били герои ветерани , а от другата кавказки бандит и английски амфетен наркоман алкохолик. Един съвет за факелните шествия - добре е да се правят от дисциплинирани мъже!
Цитиране
 
 
+9 #10 Четник 2013-02-08 00:59
С теб сме, истината ще победи. А вие сте нейни носители, достойните мъже от будители, а не разни блуждаещи индивиди.
Поздрави от Чипровци!
Цитиране
 

Радио Будители

hoicoi radio

РАЗДЕЛИ И СТАТИИ

ИДЕЯТА "ПРАВОСЛАВНИ БУДИТЕЛИ"

КЪДЕ СЕ Е СЪХРАНИЛО ПРАВОСЛАВИЕТО

Отстъплението от вярата наречено "нов стил"

КОЙ КРАДЕ НАШИТЕ ДУШИ?!

ПАТРИОТИЗЪМ

ВЯРА

ДЕЛАТА НА АНТИХРИСТА И ПОСЛЕДНИТЕ ВРЕМЕНА

 


 

 

 

е подписан Ньойският диктат Прочетете повече ТУК!
Азбука на православието

 


Добави коментар

 

:D:lol::-);-)8):-|:-*:oops::sad::cry::o:-?:-x:eek::zzz:P:roll::sigh:
Остават: 1000 символа

Защитен код
Обнови

Радио Будители

hoicoi radio

ИНТЕРЕСНИ СТАТИИ

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ДОКТРИНА "БУДИТЕЛИ"

ИСТИНАТА ЗА НАШИЯ НАРОД - 2 части

КОЙ КРАДЕ НАШИТЕ ДУШИ?!

ПОСЛЕДНОТО ПИСМО НА БОТЕВ

ПРОБЛЕМИТЕ НА СЪВРЕМЕННИЯ БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИЗЪМ

ТРЕВОЖНИ МОМЕНТИ В РЕЧТА НА ДОГАН

ЩО Е ТОВА ТУРСКО ПРИСЪСТВИЕ

УМИРА ЕДИН БЪЛГАРСКИ СВЕТЕЦ

ООН иска 5-годишните да учат за мастурбация

УБИЙСТВОТО НА НАЦИИТЕ - 2-ра и 1-ва част

ИСТИНАТА ЗА ФЕРДИНАНД - БЪЛГАРОУБИЕЦА

МЕДИЙНАТА ГАВРА С БЪЛГАРИТЕ И ИСТИНАТА ЗА НАШИЯ ГЕРОИЗЪМ

БТВ - Нищо общо с реалността

ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ И ТЕХНИТЕ МЪЧИТЕЛИ - 1,2 и 3-та част

БЪЛГАРСКАТА КЪРВАВА КОЛЕДА

НАЦИОНАЛИСТИ !!!

Роден е един велик Българин

Свети цар Юстиниан е Българин

Българското Християнство

Свети Паисий днес

История на европейските ни окупатори

СЪЮЗНИЧЕСКИ БОМБАРДИРОВКИ НАД БЪЛГАРИЯ

Българската армия дава основата на съвременните бойни действия

Траките, Троя, Рим и Скандинавските саги

Гудериан: Учех се от генерал Колев

ЕС или новият СССР

ЗАЩО НАШЕТО УЧИЛИЩЕ РАЖДА ИЗРОДИ

ЗЛОВЕЩОТО ИЗКУСТВО НА ВАТИКАНА

Християнсвото след 50 години

БЪЛГАРИЯ

ЕДНА ОТ НАЙ - ЧЕРНИТЕ ДАТИ

9/11 - ГОЛЯМАТА ЛЪЖА

Какво са помаците

10 НОЕМВРИ 1989г.

Българи или пришълци - 1, 2 и 3 част

"Идеалната" смърт

ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ

ГЕНОЦИДЪТ И ХОЛОКОСТЪТ НАД БЪЛГАРИТЕ

ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ

ВНИМАНИЕ !!! ОТРОВИТЕ С КОИТО НИ ТРОВЯТ !!!

ПОМНИ ВОЙНАТА

Детето в света на телевизията и компютрите

Борбата в Христа в днешното време на отстъпление

БЪЛГАРСКАТА ГОЛГОТА БАТАК

СЪБОР НА СВЕТИ БАТАШКИ МЪЧЕНИЦИ

"Креативен секс за елита" с децата на Европа

ЗА ЛЪЖАТА И ИЛЮЗИЯТА

ПРИКАЗКА ЗА СТЪЛБАТА - Христо Смирненски

България е осъдена на революция

ИЗБРАНИ МОМЕНТИ ОТ ПИСМАТА НА ИГУМЕН НИКОН ВОРОБЬОВ

Заедно срещу извращенията на вавилонската блудница

БЪЛГАРСКА КНЯГИНЯ "ПРЕДТЕЧА НА ХРИСТИЯНСТВОТО" ПО РУСКАТА ЗЕМЯ

ДИСЕКЦИЯ НА ЧОВЕКООМРАЗАТА

Банките в България ще се взривят

СВЕТИ КНЯЗ ВЛАДИМИР - ВНУКЪТ НА СВЕТИ ЦАР БОРИС I Е ПРОСВЕТИЛ РУСИЯ

В ПАМЕТ НА НАШИТЕ ПРОСВЕТИТЕЛИ

† СВЕТИ СЛАВЕН ПРОРОК ИЛИЯ. Илинден

Умира една велика Българска майка

СЪВЕТИ НА АПОСТОЛА КЪМ ЖЕНИТЕ

Почитаме паметта на велик Български духовен водач

Свети Симеон Самоковски

БОЛШЕВИШКИЯТ ГЕНОЦИД НАД ПРАВОСЛАВНИТЕ

ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ

БЪЛГАРИНЪТ СПАСИЛ ХРИСТИЯНСКА ЕВРОПА ПО БОЖИЯ ВОЛЯ - СВЕТИ ЦАР ТЕРВЕЛ

БЪЛГАРИНЪТ ОБЕДИНИЛ РУСКИТЕ ЦЪРКВИ

БОГОУБИЙЦИТЕ

МИТЪТ ЗА ИЗБИВАНЕТО НА 52-ТА РОДА

КОЙ ДЪРПА КОНЦИТЕ НА "БЪЛГАРСКАТА" ПОЛИТИКА ?!

Двете бебета и Мама - Съвременна притча

КОЙ Е ЛЕВСКИ?!

Цитати от светите отци за идването на антихриста.

МАРТЕНИЦИТЕ - ЕЗИЧЕСКО СУЕВЕРИЕ ВОДЕЩО ДО МЪКИ ВЪВ ВЕЧНОСТТА.

ЕТО КАК СЕ Е СПАСИЛА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКАТА ВЯРА!

Възпитанието в духа на християнството

Еретик и сектант талмудист начело на Украйна

Театър

Коя вяра е изначална?!

УЧИТЕЛЯТ НА ВСЕЛЕНАТА ЗА ЮДЕИТЕ

България срещу юдея

РОБИ

Дяволската музика

Послушанието на жената към мъжа е Господен закон

КАКВО СЛЕДВА СЛЕД СМЪРТТА

ПРАВОСЛАВНИ ЧУДЕСА НА 20-ТИ ВЕК

Пътешествие към древната Христова вяра

За Петровият пост и въпросите, които поражда

БЕЗМЪЛВЕН ВИК

Народе, народе...Най-нови статии:

Най-четени статии:

Обратна връзка

Click on the image to change it

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.