23 ноември 2017

buditeli.info

Основната цел на “Будители” е да помогне за пробуждане на заспалия Български национален дух. Верую

news menu leftnews menu right
Флаг България На 23 ноември...
 †10 ноември по църковния календар - Светиите Олимп, Родион, Сосипатър, Ераст, Куарт и Орест Прочетете повече ТУК
Първа Софийска дивизия настъпва към Букурещ Прочетете повече за настъплението ТУК
Западният отряд разбива турската отбрана при село Правец Прочетете повече за битката ТУК
УБИЙСТВОТО НА НАЦИИТЕ, II - ра част ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Brannik   
Понеделник, 03 Декември 2012 16:56

 

 

Първите камери по улиците, микрофони за подслушване по обществените места и други технически средства за следене се въвеждат в СССР . Сега те са масово явление навсякъде по света. Подслушването на телефони (дори когато не са в режим на разговор), следенето в интернет, съвременните явни и скрити камери, чиповете в паспортите, сателитното наблюдение, изкуствено създадения „терористичен” враг (чрез атентати организирани от секретните служби на Русия, САЩ и Англия), последвалите ги войни, създаването на тайни затвори на ЦРУ, прокарването на закони за сигурност, които отменят правата на гражданите – всичко това е част от глобалната схема на заробване и обезличаване на нациите.

Протестите на така наречените ''антиглобалисти'', които са подробно отразявани от платените медии, са много добре планиран и направляван акт от глобалните юдомасони. Представете си какво впечатление правят на един обикновен човек кадрите с разгащен дрогиран анархист палещ колата или магазина на някой също толкова обикновен човек. Това ли е начина да протестираш срещу своеволията и беззаконието? Като рушиш собствеността на невинни хора! Повечето лидери на анархистите по света са наркомани и криминални елементи превърнати в последствие в информатори на съответните полицейски служби. Нещо повече – много от тях са на хранилка и си вземат дозите от наблюдаващите ги секретни агенти. Ползването на такъв деструктивен башибозук от международните юдоболшевики не е за първи път (да не забравяме, че и те са интернационалисти или осъвременено – глобалисти, каква пародия само). По време на руската революция безродната анархистка паплач извършва наравно с комунистите невероятни кланета над собствения си народ. Познайте какво става, когато нещата се поуспокояват и новите феодали на Русия имат нужда от ред и законност за да впрегнат народа в робски труд? За кратко време техните помагачи са избити до крак. Едва ли обаче някакви изводи от тези събития ще стигнат до дрогираните мозъци на съвременните анархисти.

Както казахме вече аналогиите между съвременния свят и съветска Русия не са случайни. По същия начин, както и в началото на XX в. се създава изкуствено напрежение чрез дирижирани военни конфликти, измислени врагове, задълбочаваща се икономическа криза, което ще доведе до сблъсъци вътре в обществата. Тогава ще се развихрят гореспоменатите дрогирани безделници и бандитските структори, командвани от местните масонски ложи. Основен потърпевш разбира се ще е обикновеният народ. И сред анархията и беззаконията ще се появят „спасителите” за да въдворят ред – така наречения от тях „НОВ СВЕТОВЕН РЕД”. В същия този момент по-голямата част от техните марионетки – анархисти, криминални и местни масони ще бъдат унищожени. Само една малка лоялна част от тях ще бъдат оставени да издевателстват над народа си този път облечени в официалната власт. Всичкото това е пробвано вече по време на руската революция. Засега обаче башибозука им трябва. Затова сме свидетели на пълната безнаказаност на въпросните елементи.Чупещите и палещи анархисти биват пускани от ареста след няколко часа, престъпните босове се разкарват из целия свят без проблеми, техните наркопласьори, мутри и проститутки биват охранявани от полицията, съдебната система е препълнена с масони, цели квартали с емигранти в големите западни градове и циганските махали в България са като държава в държавата, където полицаите не смеят да влязат.

В същото това време в САЩ и ЕС например вече има закон против ''престъпление от омраза'' и ''престъпление на мисълта''. Аналогията с „престъпмисълта” от книгата на Оруел „1984” е просто фрапираща. Говорим за закон благодарение на който стотици граждани вече излежават ефективни присъди само за мнение което са изказали и защитили. Под ударите му попадат хора позволили си да критикуват определени действия на правителството, да подлагат на съмнения наложени исторически „истини”, да изобличават криминалната същност на определени малцинства и да се противопоставят на безконтролната емиграция която залива страните им, също така и хора които се борят за запазване на морала и традициите на обществата си и застават открито срещу наглото пропагандиране на наркотици, насилие, проституция и педерастия. Например на запад хомопропагандата е заложена вече в официалните училищни програми и в детските градини с книжки като „Крал и крал”. Там се разказва за двама мъже, които се влюбили и се оженили.

Дейвид Паркър, родител с дете в детската градина (Лексънтън, Масачузетс), настоял да бъде уведомен, когато учителите дискутират хомосексуализъм или транссексуалност с неговия син. В резултат на тези си искания бил арестуван. Семейство Паркър и други родители завели дело с исканията да им бъде позволено да изтеглят децата си от час, когато се преподават предмети с хомосексуална насоченост. Федералните съдии отхвърлили иска. Тяхното заключение било, че щом еднополовите „бракове” са позволени в щата, училището всъщност има задължение да разяснява хомосексуалните взаимоотношения на децата! Помислете за това: федералният съдия отсъжда, че училищата имат задължението да пропагандират хомосексуализма на деца, без значение от мнението на техните родители! В много щатски училища има “гей ден”, през който се обяснява какво е да си травестит и да имаш партньор от твоя пол и то на 6 – 7 годишни деца. Цитирайки правото да се оженим“, като едно от най-важните предизвикателства във време, в което е прекрасно да си гей“, щатската служба по обществено здраве в Масачузетс помогна за издаването на Малката черна книжка – “Педалът на 21 век” която представлява една грозна порнография и бе раздавана на деца от Бруклинската гимназия на 30 април, 2005г.

В тази книжка са дадени указания как момчетата могат да правят орален секс с други момчета, да им мастурбират, как може някой съвсем „безопасно” да уринира върху теб с цел сексуално удовлетворение. Също така в нея се включва списък с барове и заведения в Бостън, където мъже могат да се срещат с цел анонимен секс. С узаконяването на гей „браковете” в някои американски щати, зачестиха годишните гей прайд паради. В тях участват все повече политици и корпорации, дори полицейски организации.

“Жена” с брада и “жена” претърпяла операция за смяна на пола, която с гордост показва белезите си

Ето какво пише в свой доклад директора на Съвета за национална политика в САЩ, г-н Балдуин “хомосексуалните активисти целят да постигнат влияние върху децата, както за собственото си сексуално удоволствие, така и за да разширят хомосексуалното си движение, което представлява несъмнена атака срещу традиционното семейство”.

Има пряка и доказана връзка между педофилията и хомосексуализма. Например според студията “Archives of Sexual Behavior” 86% от педофилите описват себе си като хомосексуални и бисексуални.

На запад, а вече и в България, гражданите, които се противопоставят на наглата педерастка пропаганда и на огромната престъпност и кражби на някои малцинства, биват преследвани заради това, че били „нетолерантни” и използвали „език на омраза”. Сигурно трябва да сме много доволни от факта, че ни управляват банда турски терористи с главатар един вечно пиян и дрогиран татарски циганин. Вероятно искат от нас да се просълзяваме от умиление при вида на емисари на педерастката организация „джемини”, които ходят по Българските училища и обличат момченцата в роклички за да ги учели на „толерантност” към гейовете. Да, те го правят вече две години, и не е чудно при условие, че и бившият примиер е педераст. Българският родител трябва много да се радва, когато детето му гледа голото дупе на Азис по ''Планета'', слуша простотиите на Мишо Шамара или “пропаГАНДЖА хит” на Спенс или песни като “напипай го”.

ПРОЧЕТЕТЕ ПЪРВАТА ЧАСТ НА СТАТИЯТА

 


Последно променен на Понеделник, 12 Октомври 2015 19:40
 

Коментари  

 
+8 #1 БУДИТЕЛ 2012-12-03 21:17
ОТЛИЧНА СТАТИЯ ! ХОРА, ЧЕТЕТЕ ! А, НЕ СПЕТЕ И НЕ СЪНУВАЙТЕ !!! СЪБУДЕТЕ СЕ И СЕ ОСЪЗНАЙТЕ, НАКЪДЕ ВИ ВОДЯТ СВЕТОВНИТЕ КУКЛОВОДИ !!!
Цитиране
 

Радио Будители

hoicoi radio

РАЗДЕЛИ И СТАТИИ

ИДЕЯТА "ПРАВОСЛАВНИ БУДИТЕЛИ"

КЪДЕ СЕ Е СЪХРАНИЛО ПРАВОСЛАВИЕТО

Отстъплението от вярата наречено "нов стил"

КОЙ КРАДЕ НАШИТЕ ДУШИ?!

ПАТРИОТИЗЪМ

ВЯРА

ДЕЛАТА НА АНТИХРИСТА И ПОСЛЕДНИТЕ ВРЕМЕНА

 


 

 

 

е подписан Ньойският диктат Прочетете повече ТУК!
Азбука на православието

 


Добави коментар

 

:D:lol::-);-)8):-|:-*:oops::sad::cry::o:-?:-x:eek::zzz:P:roll::sigh:
Остават: 1000 символа

Защитен код
Обнови

Радио Будители

hoicoi radio

ИНТЕРЕСНИ СТАТИИ

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ДОКТРИНА "БУДИТЕЛИ"

ИСТИНАТА ЗА НАШИЯ НАРОД - 2 части

КОЙ КРАДЕ НАШИТЕ ДУШИ?!

ПОСЛЕДНОТО ПИСМО НА БОТЕВ

ПРОБЛЕМИТЕ НА СЪВРЕМЕННИЯ БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИЗЪМ

ТРЕВОЖНИ МОМЕНТИ В РЕЧТА НА ДОГАН

ЩО Е ТОВА ТУРСКО ПРИСЪСТВИЕ

УМИРА ЕДИН БЪЛГАРСКИ СВЕТЕЦ

ООН иска 5-годишните да учат за мастурбация

УБИЙСТВОТО НА НАЦИИТЕ - 2-ра и 1-ва част

ИСТИНАТА ЗА ФЕРДИНАНД - БЪЛГАРОУБИЕЦА

МЕДИЙНАТА ГАВРА С БЪЛГАРИТЕ И ИСТИНАТА ЗА НАШИЯ ГЕРОИЗЪМ

БТВ - Нищо общо с реалността

ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ И ТЕХНИТЕ МЪЧИТЕЛИ - 1,2 и 3-та част

БЪЛГАРСКАТА КЪРВАВА КОЛЕДА

НАЦИОНАЛИСТИ !!!

Роден е един велик Българин

Свети цар Юстиниан е Българин

Българското Християнство

Свети Паисий днес

История на европейските ни окупатори

СЪЮЗНИЧЕСКИ БОМБАРДИРОВКИ НАД БЪЛГАРИЯ

Българската армия дава основата на съвременните бойни действия

Траките, Троя, Рим и Скандинавските саги

Гудериан: Учех се от генерал Колев

ЕС или новият СССР

ЗАЩО НАШЕТО УЧИЛИЩЕ РАЖДА ИЗРОДИ

ЗЛОВЕЩОТО ИЗКУСТВО НА ВАТИКАНА

Християнсвото след 50 години

БЪЛГАРИЯ

ЕДНА ОТ НАЙ - ЧЕРНИТЕ ДАТИ

9/11 - ГОЛЯМАТА ЛЪЖА

Какво са помаците

10 НОЕМВРИ 1989г.

Българи или пришълци - 1, 2 и 3 част

"Идеалната" смърт

ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ

ГЕНОЦИДЪТ И ХОЛОКОСТЪТ НАД БЪЛГАРИТЕ

ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ

ВНИМАНИЕ !!! ОТРОВИТЕ С КОИТО НИ ТРОВЯТ !!!

ПОМНИ ВОЙНАТА

Детето в света на телевизията и компютрите

Борбата в Христа в днешното време на отстъпление

БЪЛГАРСКАТА ГОЛГОТА БАТАК

СЪБОР НА СВЕТИ БАТАШКИ МЪЧЕНИЦИ

"Креативен секс за елита" с децата на Европа

ЗА ЛЪЖАТА И ИЛЮЗИЯТА

ПРИКАЗКА ЗА СТЪЛБАТА - Христо Смирненски

България е осъдена на революция

ИЗБРАНИ МОМЕНТИ ОТ ПИСМАТА НА ИГУМЕН НИКОН ВОРОБЬОВ

Заедно срещу извращенията на вавилонската блудница

БЪЛГАРСКА КНЯГИНЯ "ПРЕДТЕЧА НА ХРИСТИЯНСТВОТО" ПО РУСКАТА ЗЕМЯ

ДИСЕКЦИЯ НА ЧОВЕКООМРАЗАТА

Банките в България ще се взривят

СВЕТИ КНЯЗ ВЛАДИМИР - ВНУКЪТ НА СВЕТИ ЦАР БОРИС I Е ПРОСВЕТИЛ РУСИЯ

В ПАМЕТ НА НАШИТЕ ПРОСВЕТИТЕЛИ

† СВЕТИ СЛАВЕН ПРОРОК ИЛИЯ. Илинден

Умира една велика Българска майка

СЪВЕТИ НА АПОСТОЛА КЪМ ЖЕНИТЕ

Почитаме паметта на велик Български духовен водач

Свети Симеон Самоковски

БОЛШЕВИШКИЯТ ГЕНОЦИД НАД ПРАВОСЛАВНИТЕ

ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ

БЪЛГАРИНЪТ СПАСИЛ ХРИСТИЯНСКА ЕВРОПА ПО БОЖИЯ ВОЛЯ - СВЕТИ ЦАР ТЕРВЕЛ

БЪЛГАРИНЪТ ОБЕДИНИЛ РУСКИТЕ ЦЪРКВИ

БОГОУБИЙЦИТЕ

МИТЪТ ЗА ИЗБИВАНЕТО НА 52-ТА РОДА

КОЙ ДЪРПА КОНЦИТЕ НА "БЪЛГАРСКАТА" ПОЛИТИКА ?!

Двете бебета и Мама - Съвременна притча

КОЙ Е ЛЕВСКИ?!

Цитати от светите отци за идването на антихриста.

МАРТЕНИЦИТЕ - ЕЗИЧЕСКО СУЕВЕРИЕ ВОДЕЩО ДО МЪКИ ВЪВ ВЕЧНОСТТА.

ЕТО КАК СЕ Е СПАСИЛА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКАТА ВЯРА!

Възпитанието в духа на християнството

Еретик и сектант талмудист начело на Украйна

Театър

Коя вяра е изначална?!

УЧИТЕЛЯТ НА ВСЕЛЕНАТА ЗА ЮДЕИТЕ

България срещу юдея

РОБИ

Дяволската музика

Послушанието на жената към мъжа е Господен закон

КАКВО СЛЕДВА СЛЕД СМЪРТТА

ПРАВОСЛАВНИ ЧУДЕСА НА 20-ТИ ВЕК

Пътешествие към древната Христова вяра

За Петровият пост и въпросите, които поражда

БЕЗМЪЛВЕН ВИК

Народе, народе...Най-нови статии:

Най-четени статии:

Обратна връзка

Click on the image to change it

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.