21 ноември 2017

buditeli.info

Основната цел на “Будители” е да помогне за пробуждане на заспалия Български национален дух. Верую

news menu leftnews menu right
Флаг България На 21 ноември...
 8 ноември по църковния календар Събор на св. Архангел Михаил и другите небесни безплътни сили (Архангеловден) Прочетете повече за празника ТУК
1897 г. е създаден "Флотски Арсенал" Прочетете повече ТУК
ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ И ТЕХНИТЕ МЪЧИТЕЛИ - III ЧАСТ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Brannik   
Неделя, 23 Декември 2012 15:01

Ционистите използват дори антисемитизма (както е написано и в техните протоколи) за втълпяване на някакви лъжливи пагански теории и за отделяне на съзидателните народи от истинската вяра в техния баща Бога Творец на вселената.

Но да се върнем към лъжите за нашата история и вяра. Защо целият този юдо масонски пропаганден апарат, заедно с тълпите свои слуги политици, историци и част от духовенството се мъчат да ни откъснат от националните ни идеали, от великото ни минало, традиции и от нашата хилядолетна вяра? Защо крадците, които ни управляват разпродадоха или разграбиха печеливши и стратегически предприятия, разориха народа ни и след това ни лишиха от държавност, вкарвайки ни в поредната интернационална империя. Защо ни обясняват, че сме някакви тюрко-татаро-монголи от Алтай след като едва ли ще намерите дори и няколко монголоидни Българи? (Благодарение на тези теории в момента татари ни наричат нашите кръвни братя около Вардар, а също и всички останали славяни. Само за този погром срещу нашите народни идеали и самочувствие всички псевдо историци трябва да бъдат съдени за измяна!)?

ЗАЩОТО ВСИЧКИ ТЕ - ПОЛИТИЦИ, ПСЕВДОПАТРИОТИ, ПСЕВДОИСТОРИЦИ, КАКТО И ГЛОБАЛНИТЕ ИМ ГОСПОДАРИ ЗНАЯТ, ЧЕ АКО ИМАТ СРЕЩУ СЕБЕ СИ ЕДНА ИКОНОМИЧЕСКИ ОСИГУРЕНА И НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРСКА НАЦИЯ, СТОЯЩА ЗДРАВО НА СВОЯТА ИЗКОННА ОТ БОГА ДАДЕНА ЗЕМЯ, ВДИГНАЛ ГЛАВА СЪС САМОЧУВСТВИЕТО НА НАЙ-СТАР И ВЕЛИК НАРОД, Богоизбран да носи светлината на знанието и вярата сред останалия свят, те никога няма да го сломят и унищожат.

В следващите редове ще се постараем да опишем накратко истинската Българска държавна и духовна история, и вие сами ще разберете защо всячески се мъчат да я скрият от нас.

- Ще започнем с кратък предговор относно изворите, които ползваме и основните причини за написване на истинската Българска история.

Ще се основем на трудовете на лингвисти, археолози, антрополози и историци, много от които са се доказали в международните научни среди, като д-р Ганчо Ценов, проф. М. Попов, Шангов, В. Георгиев, доц. д-р Я. Шопов, доц. д-р Л. Цанков, В. Бешевлиев, М. Славова, Джон Чадуик от Cambridge University, Хервиг Волфрам – декан на Виенския университет. Като най – важни извори за нашата история обаче ще ползваме стари, световно признати автори, живели по време или след събитията и писали през хилядолетията за нас Българите, като например “бащата на историята” Херодот, Омир, Страбон, Плиний Стари, Плутарх, Тукидит, Помпей Трог, Орозий Павел, Диодор Сицилийски, Свети Йероним, Павел Дякон, Квинт Курций Руф, Хоматиан, Есхил, Флор, Теофан, Й. Малала, Прокопий, Й. Цеца, Фулко, Й. Кантакузин и много други. Ще се опрем и на генетични и антропологични официални изследвания на европейски институти.

Един от основните аргументи, доказващ правотата на д-р Ганчо Ценов и останалите споменати изследователи срещу лъжите на нашите псевдо научни среди е съдебното дело, което доктора спечелва и осъжда хора от кръга около проф. Златарски за клевета и плагиатство. Осъдените са проф. Петър Ников и проф. Петър Мутафчиев. Назначената от Софийски окръжен съд експертиза на трима видни западни учени потвърждава правотата и авторството на Ганчо Ценов. А за това на какво морално ниво е Ценов говори факта, че за да предотврати въдворяването на “професорите” в затвор, той приема техните извинения и оттегля обвинението си. Най – безобразното обаче е, че въпреки експертизите и доказателствата, въпреки откровения нихилизъм и антиБългарска насоченост, съвременните ни учебници по история продължават да се пишат на основата на псевдо научните “трудове” на споменатите Златарски, Ников и Мутафчиев. Ще припомним, че българофобските измислици на тези масони, слуги на чужди интереси бяха ползвани от нашите съседи на конференциите след войните като доказателство, че Българите били пришълци от Азия и не можели да имат териториални претенции. Защо техните идиотски бръщолевения за някакви диви чергарски орди, спомогнали за късането на парчета от плътта на нашата майка България, се изучаваха и продължават да се изучават от нашите немонголоидни, бели, красиви Българчета е въпрос, който на пръв поглед няма логичен отговор. Не само самата информация, а и начина по който е поднесена буди недоумение. Учебниците (не само по история) и историческата литература са написани по начин, който затруднява и затормозява читателя, а по този начин те отвличат вниманието и внушават някому удобни идеи.

Сменяха се режими, социални системи, съюзници, поколения, капитализъм бе сменен от социализъм, после либерал демокрация, но учебниците по история продължават да дебилизират със същите лъжи. Логиката на проблема започва да се появява, когато човек осъзнае, че тези масонски подлоги лъже учени са си продали душите на същите ционисти, които са диктували идиотските военни и дипломатически решения на Фердинанд, на същите демонични жидове – хасиди, които стояха и стоят в Москва и които мляскаше в устата нашия Тодор Живков, на същите фарисеи антихристи при които припка сега във Вашингтон нашия министър председател.

Да, синовете на Богоборците и убийците на Христа определят много отдавна какво ще се учи, какво ще се работи, какво ще се пише, чете, гледа, слуша, продава и купува, какво ще се яде и пие в нашата България. Те отдавна ни водят от една война в друга, от един социален катаклизъм към друг, ту ни оставят да се съвземем и с труд да се вдигнем, ту в следващия момент ни разоряват и обират до край, ту ни оставят малко надежда, ту ни отчайват напълно. Цялата тази игра има за цел да ни обезвери, да сломи нашият Български дух и да зароби душите ни.

Единствената защита срещу сатанинското зло на юда е опознаване на истината за нашата история и религия и силна, искрена вяра в Исуса Христа, морал и устои, които ще ни освободят духовно и ще създадат истинска Българска общност, само тогава ще се освободим и физически. Веднъж в черното робство това е правено, започнало е от църковните и манастирските училища и книжнина, продължено от монаха Паисий и от другия духовен водач – дякона Левски. Хилядолетната вяра в единния Бог, в неговия човешки син и в светия Дух, тоест в светата Троица е определяла историята и избраничеството на нашия народ.

Само осъзнаването на истинското ни минало и връщането ни към вярата в Бога могат да освободят неговата защитна сила, да спасят в момента самоунищожаващата се наша нация, да ни поведат към новото Възраждане и да върнат старото ни могъщество и самочувствие на благородници сред народите, на творци на цивилизация и духовни водачи на човечеството.

- Най – древната ни история започва от времената на потопа – преди около 7500.


СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ........

ПРОЧЕТЕТЕ ПЪРВИТЕ ЧАСТИ НА СТАТИЯТА - I и II

Последно променен на Сряда, 11 Юни 2014 11:16
 

Добави коментар

Защитен код
Обнови

Радио Будители

hoicoi radio

РАЗДЕЛИ И СТАТИИ

ИДЕЯТА "ПРАВОСЛАВНИ БУДИТЕЛИ"

КЪДЕ СЕ Е СЪХРАНИЛО ПРАВОСЛАВИЕТО

Отстъплението от вярата наречено "нов стил"

КОЙ КРАДЕ НАШИТЕ ДУШИ?!

ПАТРИОТИЗЪМ

ВЯРА

ДЕЛАТА НА АНТИХРИСТА И ПОСЛЕДНИТЕ ВРЕМЕНА

 


 

 

 

е подписан Ньойският диктат Прочетете повече ТУК!
Азбука на православието

 


Добави коментар

 

:D:lol::-);-)8):-|:-*:oops::sad::cry::o:-?:-x:eek::zzz:P:roll::sigh:
Остават: 1000 символа

Защитен код
Обнови

Радио Будители

hoicoi radio

ИНТЕРЕСНИ СТАТИИ

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ДОКТРИНА "БУДИТЕЛИ"

ИСТИНАТА ЗА НАШИЯ НАРОД - 2 части

КОЙ КРАДЕ НАШИТЕ ДУШИ?!

ПОСЛЕДНОТО ПИСМО НА БОТЕВ

ПРОБЛЕМИТЕ НА СЪВРЕМЕННИЯ БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИЗЪМ

ТРЕВОЖНИ МОМЕНТИ В РЕЧТА НА ДОГАН

ЩО Е ТОВА ТУРСКО ПРИСЪСТВИЕ

УМИРА ЕДИН БЪЛГАРСКИ СВЕТЕЦ

ООН иска 5-годишните да учат за мастурбация

УБИЙСТВОТО НА НАЦИИТЕ - 2-ра и 1-ва част

ИСТИНАТА ЗА ФЕРДИНАНД - БЪЛГАРОУБИЕЦА

МЕДИЙНАТА ГАВРА С БЪЛГАРИТЕ И ИСТИНАТА ЗА НАШИЯ ГЕРОИЗЪМ

БТВ - Нищо общо с реалността

ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ И ТЕХНИТЕ МЪЧИТЕЛИ - 1,2 и 3-та част

БЪЛГАРСКАТА КЪРВАВА КОЛЕДА

НАЦИОНАЛИСТИ !!!

Роден е един велик Българин

Свети цар Юстиниан е Българин

Българското Християнство

Свети Паисий днес

История на европейските ни окупатори

СЪЮЗНИЧЕСКИ БОМБАРДИРОВКИ НАД БЪЛГАРИЯ

Българската армия дава основата на съвременните бойни действия

Траките, Троя, Рим и Скандинавските саги

Гудериан: Учех се от генерал Колев

ЕС или новият СССР

ЗАЩО НАШЕТО УЧИЛИЩЕ РАЖДА ИЗРОДИ

ЗЛОВЕЩОТО ИЗКУСТВО НА ВАТИКАНА

Християнсвото след 50 години

БЪЛГАРИЯ

ЕДНА ОТ НАЙ - ЧЕРНИТЕ ДАТИ

9/11 - ГОЛЯМАТА ЛЪЖА

Какво са помаците

10 НОЕМВРИ 1989г.

Българи или пришълци - 1, 2 и 3 част

"Идеалната" смърт

ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ

ГЕНОЦИДЪТ И ХОЛОКОСТЪТ НАД БЪЛГАРИТЕ

ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ

ВНИМАНИЕ !!! ОТРОВИТЕ С КОИТО НИ ТРОВЯТ !!!

ПОМНИ ВОЙНАТА

Детето в света на телевизията и компютрите

Борбата в Христа в днешното време на отстъпление

БЪЛГАРСКАТА ГОЛГОТА БАТАК

СЪБОР НА СВЕТИ БАТАШКИ МЪЧЕНИЦИ

"Креативен секс за елита" с децата на Европа

ЗА ЛЪЖАТА И ИЛЮЗИЯТА

ПРИКАЗКА ЗА СТЪЛБАТА - Христо Смирненски

България е осъдена на революция

ИЗБРАНИ МОМЕНТИ ОТ ПИСМАТА НА ИГУМЕН НИКОН ВОРОБЬОВ

Заедно срещу извращенията на вавилонската блудница

БЪЛГАРСКА КНЯГИНЯ "ПРЕДТЕЧА НА ХРИСТИЯНСТВОТО" ПО РУСКАТА ЗЕМЯ

ДИСЕКЦИЯ НА ЧОВЕКООМРАЗАТА

Банките в България ще се взривят

СВЕТИ КНЯЗ ВЛАДИМИР - ВНУКЪТ НА СВЕТИ ЦАР БОРИС I Е ПРОСВЕТИЛ РУСИЯ

В ПАМЕТ НА НАШИТЕ ПРОСВЕТИТЕЛИ

† СВЕТИ СЛАВЕН ПРОРОК ИЛИЯ. Илинден

Умира една велика Българска майка

СЪВЕТИ НА АПОСТОЛА КЪМ ЖЕНИТЕ

Почитаме паметта на велик Български духовен водач

Свети Симеон Самоковски

БОЛШЕВИШКИЯТ ГЕНОЦИД НАД ПРАВОСЛАВНИТЕ

ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ

БЪЛГАРИНЪТ СПАСИЛ ХРИСТИЯНСКА ЕВРОПА ПО БОЖИЯ ВОЛЯ - СВЕТИ ЦАР ТЕРВЕЛ

БЪЛГАРИНЪТ ОБЕДИНИЛ РУСКИТЕ ЦЪРКВИ

БОГОУБИЙЦИТЕ

МИТЪТ ЗА ИЗБИВАНЕТО НА 52-ТА РОДА

КОЙ ДЪРПА КОНЦИТЕ НА "БЪЛГАРСКАТА" ПОЛИТИКА ?!

Двете бебета и Мама - Съвременна притча

КОЙ Е ЛЕВСКИ?!

Цитати от светите отци за идването на антихриста.

МАРТЕНИЦИТЕ - ЕЗИЧЕСКО СУЕВЕРИЕ ВОДЕЩО ДО МЪКИ ВЪВ ВЕЧНОСТТА.

ЕТО КАК СЕ Е СПАСИЛА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКАТА ВЯРА!

Възпитанието в духа на християнството

Еретик и сектант талмудист начело на Украйна

Театър

Коя вяра е изначална?!

УЧИТЕЛЯТ НА ВСЕЛЕНАТА ЗА ЮДЕИТЕ

България срещу юдея

РОБИ

Дяволската музика

Послушанието на жената към мъжа е Господен закон

КАКВО СЛЕДВА СЛЕД СМЪРТТА

ПРАВОСЛАВНИ ЧУДЕСА НА 20-ТИ ВЕК

Пътешествие към древната Христова вяра

За Петровият пост и въпросите, които поражда

БЕЗМЪЛВЕН ВИК

Народе, народе...Най-нови статии:

Най-четени статии:

Обратна връзка

Click on the image to change it

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.