21 ноември 2017

buditeli.info

Основната цел на “Будители” е да помогне за пробуждане на заспалия Български национален дух. Верую

news menu leftnews menu right
Флаг България На 21 ноември...
 8 ноември по църковния календар Събор на св. Архангел Михаил и другите небесни безплътни сили (Архангеловден) Прочетете повече за празника ТУК
1897 г. е създаден "Флотски Арсенал" Прочетете повече ТУК
ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ И ТЕХНИТЕ МЪЧИТЕЛИ - II ЧАСТ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Brannik   
Неделя, 16 Декември 2012 17:42

Легендата за Кубратовия сноп присъства във фолклора на много европейски народи, но ние така и не можахме да се поучим от съветите на нашите предци. Месомелачките на “боржуазните” революции започват масовите братоубийства, ръководени и платени от еврейските агенти, в които обикновеният народ унищожава елита на своята нация – благородниците, офицерството и духовенството. Невижданите кланета на европейските народи продължават в тотални контролирани войни с масови самоунищожения.През наполеоновите войни те следват неприривно до Балканските, Първата и Втората световни войни. Всяка една битка, всяка една военна кампания, всеки един дипломатически ход, всеки социален конфликт и революция е умело планиран и насочван от еврейската финансова олигархия, която плаща за тези войни и от нейните масонски политически и военни слуги във воюващите държави. Цвета на европейските народи е потъпкан, унищожена е голяма част от тяхната патриотична младеж и национална интелигенция. В същото време когато синовете на Европа са измирали по фронтовете, жида безпрепядствено залива техните домове със сатанинската зараза на анархизма, комунизма и либерализма. Основна цел е християнския морал и устои на обществата.

Обезверените, гладни и обезкървени народи стават лесна плячка за развратителя юда. Европа е отново враждуваща и разделена на либерал “демократична” и комунистическа. На изток евреина е заел цялата власт и се отдава изцяло на антихристкият си талмудически бяс. Започват масови гонения и избиване на националния елит, духовенството и вярващите, рушат се църкви, вярата в Бога, християнските и национални ценности се заменят с идоли, култ към вождове (все едно сме някакви диваци) и показен псевдоморал, насилствено втълпяван за да отврати хората. Жида използва изкуствено създаденото (чрез лишения) настървение на хората, към благата прокрадващи се иззад желязната завеса, той смени комунистическия с друг свой по – успешен в духовното убийство експеримент – либералния.

Ето какво се случваше през това време на запад (което става сега с нас). Постепенно с всяко поколение започва тотална обществена деградация основана на изкуствена подмяна на ценностите. Любовта и семейните отношения са поругани от сексуалната революция, която превръща хората в чифтосващи се животни; наркотиците, алкохола и изкуствената храна създават поколения безгръбначни дебили; красотата на изкуството е заменена от извратените антиприродни форми на кубизъм, сюреализъм и тем подобни; възвишената музика, балет и танци се изместват от първични негърски вуду ритми и кълчене, дивашки, пиянски, наркомански рок крясъци, някакви електронни, машинни звуци и похотливи цигански и латино гюбеци; очарованието на театъра, актьорската игра и диалози се подменят от просташки махленски разговори на сношаващи се по сцената аматьори, сапунени сериали, кретенски хумор и “екшъни”, които грабват сетивата, дебилизирайки и озверявайки мислите; часовете по вероучение в училищата отстъпват място на часове по “сексуална култура”, в които на 9-10 годишни деца се обяснява какво е транссексуаленост, хомосексуализъм, анален, орален секс, мастурбиране и всякакво друго насилие над детската психика. Псевдо научни теории ни обясняват, че сме произлезли от маймуните, къде обаче са изчезнали междинните звена на тази “еволюция” никой не казва. Единственото което можем да видим е постепенното превръщане на някои индивиди в животни - без душа, без вяра, без идеали, мислейки само как да се наядат, напият (което и животните не правят), да се чифтосат, изходят и наспят. В същото това време единствената реална защита на ценностите – църквата, започва да се опорочава от внедрени вътре масонски слуги богоборци и търгаши, които демонстрират суета, сеят разврат, педерастия и педофилия. Обвиненията срещу тях ( в много случаи дори и недоказани) се раздухват и дълго коментират от медиите, които слугуват на същите юдомасонски сатанисти. След като свършат дяволското си дело, жидовстващите “духовници” биват пускани от някой съдия, член на някой братски масонски орден. Същото в момента се случва и в нашата официална новостилна еретическа църква.

За да могат да оцелеят в антисоциалната система и да си позволят “удоволствията”, така щедро предоставяни им от слугите на рогатия, на хората им трябват пари. Отделен от земята и от всякакви независими източници на храна и енергия, затворен в бетонни килии, човек е превърнат в роб на собствените си страсти, безверие и липса на свободна воля, който разчита на жалките подаяния подхвърляни му от притежателите на световните богатства.

Трябва да разберем, че всеки православен, който гледа пасивно и нищо не прави срещу всичката тази сатанинска мерзост извършва грях пред паметта на Светиите, пророците и мъчениците за вярата, пред Иисуса Христа, разпнат от богоборците и пред Бога. Ето какво казва Господ в евангилието “ Този, който е положил ръцете си върху плуга и поглежда назад е неблагонадежден!”. В Новия Завет е написано кратко и ясно: “Както тялото без дух е мъртво, тъй и вярата без дела е мъртва”. Живеем във времената на безмилостна духовна война, война за всяка душа, война за правото да бъдем с Христа, война за Божията милост и победата на правдата. Единственото което може да спаси България в момента е връщането на народа ни в православието - хилядолетната вяра на нашите предци, на Свети Патриарх Евтимий, на монаха Паисий и на дякона Левски. Когато Българинът не се занимава само с обряди (отидох на църква, запалих свещ, пречистих се), а започне да живее съобразно православния начин на живот, когато започне да следва Божиите заповеди, не само на думи, но и на дело, то тогава нашия народ ще може нещо да направи. Днес нашето отечество бива бавно убивано от богоборците, исконни врагове на България. Ако човек равнодушно гледа на това зло, което се случва със нашата майка България и с народа значи той извършва престъпление. Господ ни е дал духовния меч на православието и ние сме длъжни да го ползваме защото целия земен живот е полестражение със злото. Ще дойде време, когато ще се представиш пред Бога, и тогава ще трябва да отговориш какво си правил, защо си гледал равнодушно как умират деца, как грабят старците, как развращават народа, как крадат и унищожават държавата ти, как друговерци убиват душите ни. Ако Българинът не се отвърне от Бога, то и България няма да загине. Ако владетели на тази държава станат съвестни и православни хора (по душа и по начин на живот) , то и България ще живее и пребъде (както е било). Ако всеки един от нас в своето семейство, мъж към жена, жена към мъжа, родители към деца, деца към родители, се отнасят с любов и уважение, то България няма да загине. От това именно се боят враговете ни!

Бесовете които живеят в душите на юдеите ги водят от мерзост към мерзост и неистова омраза към Христа Спасителя. Те използват дори антисимитизма (както е написано и в техните протоколи) за втълпяване на някакви лъжливи пагански теории и за отделяне на народите от истинската вяра в техния баща Бога Творец.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ........

ВИЖТЕ ОЩЕ

ЗА СЪКРАЩАВАНЕТО НА ЛИТУРГИИТЕ, ТАЙНСТВАТА И ТРЕБИТЕ В НОВОСТИЛНАТА ЦЪРКВА

ЗАЩО БОГ НИ ИЗОСТАВИ

Отстъплението на новостилната "църква" от Бога

Цитати от нашата книжка

Завещаното ни от Бога относно календара

КЪДЕ СЕ Е СЪХРАНИЛО ПРАВОСЛАВИЕТО

Последно променен на Понеделник, 12 Октомври 2015 18:58
 

Добави коментар

Защитен код
Обнови

Радио Будители

hoicoi radio

РАЗДЕЛИ И СТАТИИ

ИДЕЯТА "ПРАВОСЛАВНИ БУДИТЕЛИ"

КЪДЕ СЕ Е СЪХРАНИЛО ПРАВОСЛАВИЕТО

Отстъплението от вярата наречено "нов стил"

КОЙ КРАДЕ НАШИТЕ ДУШИ?!

ПАТРИОТИЗЪМ

ВЯРА

ДЕЛАТА НА АНТИХРИСТА И ПОСЛЕДНИТЕ ВРЕМЕНА

 


 

 

 

е подписан Ньойският диктат Прочетете повече ТУК!
Азбука на православието

 


Добави коментар

 

:D:lol::-);-)8):-|:-*:oops::sad::cry::o:-?:-x:eek::zzz:P:roll::sigh:
Остават: 1000 символа

Защитен код
Обнови

Радио Будители

hoicoi radio

ИНТЕРЕСНИ СТАТИИ

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ДОКТРИНА "БУДИТЕЛИ"

ИСТИНАТА ЗА НАШИЯ НАРОД - 2 части

КОЙ КРАДЕ НАШИТЕ ДУШИ?!

ПОСЛЕДНОТО ПИСМО НА БОТЕВ

ПРОБЛЕМИТЕ НА СЪВРЕМЕННИЯ БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИЗЪМ

ТРЕВОЖНИ МОМЕНТИ В РЕЧТА НА ДОГАН

ЩО Е ТОВА ТУРСКО ПРИСЪСТВИЕ

УМИРА ЕДИН БЪЛГАРСКИ СВЕТЕЦ

ООН иска 5-годишните да учат за мастурбация

УБИЙСТВОТО НА НАЦИИТЕ - 2-ра и 1-ва част

ИСТИНАТА ЗА ФЕРДИНАНД - БЪЛГАРОУБИЕЦА

МЕДИЙНАТА ГАВРА С БЪЛГАРИТЕ И ИСТИНАТА ЗА НАШИЯ ГЕРОИЗЪМ

БТВ - Нищо общо с реалността

ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ И ТЕХНИТЕ МЪЧИТЕЛИ - 1,2 и 3-та част

БЪЛГАРСКАТА КЪРВАВА КОЛЕДА

НАЦИОНАЛИСТИ !!!

Роден е един велик Българин

Свети цар Юстиниан е Българин

Българското Християнство

Свети Паисий днес

История на европейските ни окупатори

СЪЮЗНИЧЕСКИ БОМБАРДИРОВКИ НАД БЪЛГАРИЯ

Българската армия дава основата на съвременните бойни действия

Траките, Троя, Рим и Скандинавските саги

Гудериан: Учех се от генерал Колев

ЕС или новият СССР

ЗАЩО НАШЕТО УЧИЛИЩЕ РАЖДА ИЗРОДИ

ЗЛОВЕЩОТО ИЗКУСТВО НА ВАТИКАНА

Християнсвото след 50 години

БЪЛГАРИЯ

ЕДНА ОТ НАЙ - ЧЕРНИТЕ ДАТИ

9/11 - ГОЛЯМАТА ЛЪЖА

Какво са помаците

10 НОЕМВРИ 1989г.

Българи или пришълци - 1, 2 и 3 част

"Идеалната" смърт

ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ

ГЕНОЦИДЪТ И ХОЛОКОСТЪТ НАД БЪЛГАРИТЕ

ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ

ВНИМАНИЕ !!! ОТРОВИТЕ С КОИТО НИ ТРОВЯТ !!!

ПОМНИ ВОЙНАТА

Детето в света на телевизията и компютрите

Борбата в Христа в днешното време на отстъпление

БЪЛГАРСКАТА ГОЛГОТА БАТАК

СЪБОР НА СВЕТИ БАТАШКИ МЪЧЕНИЦИ

"Креативен секс за елита" с децата на Европа

ЗА ЛЪЖАТА И ИЛЮЗИЯТА

ПРИКАЗКА ЗА СТЪЛБАТА - Христо Смирненски

България е осъдена на революция

ИЗБРАНИ МОМЕНТИ ОТ ПИСМАТА НА ИГУМЕН НИКОН ВОРОБЬОВ

Заедно срещу извращенията на вавилонската блудница

БЪЛГАРСКА КНЯГИНЯ "ПРЕДТЕЧА НА ХРИСТИЯНСТВОТО" ПО РУСКАТА ЗЕМЯ

ДИСЕКЦИЯ НА ЧОВЕКООМРАЗАТА

Банките в България ще се взривят

СВЕТИ КНЯЗ ВЛАДИМИР - ВНУКЪТ НА СВЕТИ ЦАР БОРИС I Е ПРОСВЕТИЛ РУСИЯ

В ПАМЕТ НА НАШИТЕ ПРОСВЕТИТЕЛИ

† СВЕТИ СЛАВЕН ПРОРОК ИЛИЯ. Илинден

Умира една велика Българска майка

СЪВЕТИ НА АПОСТОЛА КЪМ ЖЕНИТЕ

Почитаме паметта на велик Български духовен водач

Свети Симеон Самоковски

БОЛШЕВИШКИЯТ ГЕНОЦИД НАД ПРАВОСЛАВНИТЕ

ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ

БЪЛГАРИНЪТ СПАСИЛ ХРИСТИЯНСКА ЕВРОПА ПО БОЖИЯ ВОЛЯ - СВЕТИ ЦАР ТЕРВЕЛ

БЪЛГАРИНЪТ ОБЕДИНИЛ РУСКИТЕ ЦЪРКВИ

БОГОУБИЙЦИТЕ

МИТЪТ ЗА ИЗБИВАНЕТО НА 52-ТА РОДА

КОЙ ДЪРПА КОНЦИТЕ НА "БЪЛГАРСКАТА" ПОЛИТИКА ?!

Двете бебета и Мама - Съвременна притча

КОЙ Е ЛЕВСКИ?!

Цитати от светите отци за идването на антихриста.

МАРТЕНИЦИТЕ - ЕЗИЧЕСКО СУЕВЕРИЕ ВОДЕЩО ДО МЪКИ ВЪВ ВЕЧНОСТТА.

ЕТО КАК СЕ Е СПАСИЛА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКАТА ВЯРА!

Възпитанието в духа на християнството

Еретик и сектант талмудист начело на Украйна

Театър

Коя вяра е изначална?!

УЧИТЕЛЯТ НА ВСЕЛЕНАТА ЗА ЮДЕИТЕ

България срещу юдея

РОБИ

Дяволската музика

Послушанието на жената към мъжа е Господен закон

КАКВО СЛЕДВА СЛЕД СМЪРТТА

ПРАВОСЛАВНИ ЧУДЕСА НА 20-ТИ ВЕК

Пътешествие към древната Христова вяра

За Петровият пост и въпросите, които поражда

БЕЗМЪЛВЕН ВИК

Народе, народе...Най-нови статии:

Най-четени статии:

Обратна връзка

Click on the image to change it

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.