21 ноември 2017

buditeli.info

Основната цел на “Будители” е да помогне за пробуждане на заспалия Български национален дух. Верую

news menu leftnews menu right
Флаг България На 21 ноември...
 8 ноември по църковния календар Събор на св. Архангел Михаил и другите небесни безплътни сили (Архангеловден) Прочетете повече за празника ТУК
1897 г. е създаден "Флотски Арсенал" Прочетете повече ТУК
ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ И ТЕХНИТЕ МЪЧИТЕЛИ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Brannik   
Събота, 08 Декември 2012 16:23

Според някои наши историци ако не е било турското робство и съпътстващото го периодично избиване или изселване на големи маси Българи, то в наше време народът ни трябваше да е не по – малко от 30 000 000 и да населява територия близо два пъти по – голяма от сегашна България. Към това трябва да прибавим и духовния геноцид изразяващ се в целенасочено унищожаване на многобройни писмени, архитектурни и исторически паметници, църкви, библиотеки, документи, книги и въобще на цялата Българска култура (което ни докара до положение да учим историята си от авторите на нашите врагове). Изводите на историците са, че ако това не ни се беше случило, то България в момента щеше да е световен фактор, с огромен принос в човешката история и култура. Можем да си представим колко е бил ощетен нашият народ. Тъжното е, че и в момента продължават да ограбват нашата история като ни обясняват, че сме били някакви диви монголи, които са се смесили с някакви също толкова диви славяни. Никой обаче не ни обяснява как тези диваци след само няколко години изграждат столица с абсолютно прави и три метра дебели каменни стени, с огромен храм и дворец, с бани и канализация. Дори 1000 години след това в Европа върлуват чумни епидемии защото в градовете още е нямало канализация.

Никой няма да ни каже, че изобразения на каменни плочки тракийски конник, мадарския конник и конника издялан в скалите на Афганистан са идентични защото изобразяват един и същ древен Български владетел. Също така присъствието на наименования като Варна, Котел, Шипка, Тунджа, Сакар и т.н. в райони като Афганистан, Иран и Египет не е защото Българите били някакви чергари заселили се за малко там, както се мъчат да ни убедят разни масони – драматурзи и псевдоисторици или популярни еврейски телевизии. Тези имена съществуват за да ни покажат връзките между земите на една хилядолетна империя простирала се от Европа до Северна Африка, Индийския и Северния ледовит Океан. Българите не идват от някакви диви азиатски степи за което говорят и древните ни традиции в строителството, занаятите и земеделието. Ние сме исконното население на Балканите, което е пряк наследник на най - древната цивилизация, оставила ни най – старото обработено злато в света (на 6 000 години) от варненският некропол и основите на древните градове лежащи на дъното на варненския залив и плитчината на Северното Черноморие.

Не се ли питате как всички нормални народи по света се хващат и за най – малкия документ или археологическа разкопка, правят ги национално богатство и средство за величаене на историята си, а нашите псевдоисторици се чудят как да изопачат неопровержими, датирани във времето факти. Какво се мъчат тези жалки слуги на системата да отрекат и защо?

Те са виновни за изчезването на множество документи, свидетелства, археологически разкопки и за много прикрити факти. Не случайно всички са свързани с политическия ни живот. Те не служат на историческата истина, а изпълняват политически поръчки. Тези индивиди, медиите, псевдопатриотите, както и политическите проститутки са най – обикновени слуги на глобалните си господари. Всички те работят в един много добре синхронизиран и контролиран от масонството механизъм за мачкане и бавно унищожение на нашия народ. Част от тях принизяват историята ни и всячески потискат самочувствието на един от най-старите и благородни народи на земята. Други т.нар. патриоти опорочават националните ни идеали, икономическата олигархия и държавната власт ни държат в перманентен недоимък, репресивният апарат на полиция, служби и съд се бори не с бандитите, а с тези които дръзнат да се защитят.

Световната политика, финанси, икономика, медии, целите ни общества отдавна се контролират от юдейското лукаво племе, което слючи договор със сатана и разпна Спасителя, готвейки нашия свят за идването на антихриста. Неговия лъжемесия трябва да бъде всемирния ГЛОБАЛЕН юдейски цар описан в ционистките протоколи. Цялата им политическа, икономическа и пропагандна машина, всичките им лъжеучения, партии и субкултури работят за разделянето и развращаването на хората, за убиването на техните души и унищожаването на всякаква духовна защита. Ще припомним какво казва Иисус за измамниците и развратителите на народите - жидовете:

- ”Вие вършите делата на баща си.... Защото не можете да слушате Моето слово. Вие сте от баща дявола и желаете да вършите похотите на баща си. Той беше човекоубиец от началото и не устоя в истината...” [ Йоан 8:43].

Ние можем да кажем, че той и няма отново да “устои в истината”, защото побеждава този, на чиято страна е правдата!

Интересно е какво казва и един от най – великите светци на църквата, вселенският учител Йоан Златоуст в своя знаменит трактат “Осем думи против юдеите”:

“ Юдеите са чревоугодници и по своята похотливост не се различават много от свинете и козлите ...

Синагогата е по – лоша от всякакъв бардак, защото служи за убежище не само на разбойници и търгаши, но и на демони. По – точно казано, не само синагогата, но и самите души на юдеите са жилища на демони. И така не сме ли длъжни да се отвръщаваме от тях като всеобща зараза и язва за цялата вселена? Какво зло те не са сторили? Какво злодейство, какво беззаконие те не са задминали със своите гнусни убийства? На какво повече да се учудваме в тях? Мръсотията или жестокостта и безчовечността? За какво да ви говоря? За техните кражби, лихварството и притеснението на бедните? Но за това няма да ми стигне и цял ден.

Вие, братя мои християни, не се ли преситихте в борбата с юдеите? Знайте едно: който не се пресища в любовта си към Христа, той никога няма да се пресити и в борбата с неговите врагове!”

Няма вярващ християнин, който би се усъмнил в думите на Спасителя и на светията Богослов.

Във времената на всеобщо грехопадение и разврат, към което ни води Юда, основния дълг на всеки православен е да защитава своята вяра, както е правено от Светите мъченици. Житията на Светците са изпълнени със съдбите на хора, преследвани и избивани дивашки от слугите на лукавия – езичници, мохамедани и жидовстващи. По примера на Светите хора всеки християнин трябва да се бори срещу поругаването на вярата от чифути и поганци. Каква ли не мерзост бълва от медиите на богоборците – порнография, педерастия, убийства, насилие, пропаганда на дрога, хазарт, кражби. Но на прицел е вече директно вярата. Псевдонаучни теливизионни канали и списания ни обясняват за някакво евангилие от предателя Юда, за някакъв гроб на Спасителя в който бил намерен неговия скелет, обясняват ни светото писание от “научна” гледна точка и какви ли не други гаври със свещенната вяра. Най – голямата манипулация, която юдомасоните в момента се мъчат да прокарат е, че Спасителят имал поколение от Мария Магдалена. В Новия завет ясно и подробно е записан живота на Божия син на земята и всякакви манипулации и измислици, изнамирания на други евангелия, “нови данни” и “научни” трактовки са просто поредните жидовски мерзости.

Православието ясно заявява, че евреите, с разпването на Месията и поругаването на Божията воля (за пореден път), са отпаднали, като избран народ. Богоизбрани след идването Иисус са хората повярвали в него. С тях Бога сключва Новия си завет. Всички християни са неговите деца, чрез вярата си, а не някакво измислено поколение. Христос е притворение на Бога в човешки образ. Спасителя идва непорочен на земята и сключил завета със своите последователи, неизкушен от дявола, останал непорочен се връща при Своя Отец! Това е основата на нашата вяра. Самата идея за физически контакт с жена и приписването на човешки страсти на Сина Божи, е огромна чифутска гавра с християнството. През вековете евреите са измъчвали и избивали множество християнски светци (в житията им е запсано “от жидов замучени”), всячески са се мъчили да отделят вярващите от спасителния път и са създавали лъжеучения и жидовстващи секти. Основната им идея винаги е била една – да отрекат Божествената същност на Божия Син. Мюсюлманството представлява също жидска секта, насадена от юдите сред бедуинските им братя. Исляма обяснява, че Иса (Иисус) бил просто един от пророците на Бога. Много са примерите за лицемерния морал в тази религия. Интересно например как се вързва с моралните норми многоженството, предполагащо езически оргии прикрити в семейна среда. Няма любов, няма чувства, ако си богат можеш да си купиш жена, ако си беден – ставаш манаф. Ами гуриите (женските духове?!), обещани от алах на всеки "правоверен" в рая?!  Но няма да влизаме в теологически разсъждения.

ПРОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ЧАСТИ НА СТАТИЯТА: II и III

Последно променен на Понеделник, 12 Октомври 2015 19:32
 

Добави коментар

Защитен код
Обнови

Радио Будители

hoicoi radio

РАЗДЕЛИ И СТАТИИ

ИДЕЯТА "ПРАВОСЛАВНИ БУДИТЕЛИ"

КЪДЕ СЕ Е СЪХРАНИЛО ПРАВОСЛАВИЕТО

Отстъплението от вярата наречено "нов стил"

КОЙ КРАДЕ НАШИТЕ ДУШИ?!

ПАТРИОТИЗЪМ

ВЯРА

ДЕЛАТА НА АНТИХРИСТА И ПОСЛЕДНИТЕ ВРЕМЕНА

 


 

 

 

е подписан Ньойският диктат Прочетете повече ТУК!
Азбука на православието

 


Добави коментар

 

:D:lol::-);-)8):-|:-*:oops::sad::cry::o:-?:-x:eek::zzz:P:roll::sigh:
Остават: 1000 символа

Защитен код
Обнови

Радио Будители

hoicoi radio

ИНТЕРЕСНИ СТАТИИ

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ДОКТРИНА "БУДИТЕЛИ"

ИСТИНАТА ЗА НАШИЯ НАРОД - 2 части

КОЙ КРАДЕ НАШИТЕ ДУШИ?!

ПОСЛЕДНОТО ПИСМО НА БОТЕВ

ПРОБЛЕМИТЕ НА СЪВРЕМЕННИЯ БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИЗЪМ

ТРЕВОЖНИ МОМЕНТИ В РЕЧТА НА ДОГАН

ЩО Е ТОВА ТУРСКО ПРИСЪСТВИЕ

УМИРА ЕДИН БЪЛГАРСКИ СВЕТЕЦ

ООН иска 5-годишните да учат за мастурбация

УБИЙСТВОТО НА НАЦИИТЕ - 2-ра и 1-ва част

ИСТИНАТА ЗА ФЕРДИНАНД - БЪЛГАРОУБИЕЦА

МЕДИЙНАТА ГАВРА С БЪЛГАРИТЕ И ИСТИНАТА ЗА НАШИЯ ГЕРОИЗЪМ

БТВ - Нищо общо с реалността

ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ И ТЕХНИТЕ МЪЧИТЕЛИ - 1,2 и 3-та част

БЪЛГАРСКАТА КЪРВАВА КОЛЕДА

НАЦИОНАЛИСТИ !!!

Роден е един велик Българин

Свети цар Юстиниан е Българин

Българското Християнство

Свети Паисий днес

История на европейските ни окупатори

СЪЮЗНИЧЕСКИ БОМБАРДИРОВКИ НАД БЪЛГАРИЯ

Българската армия дава основата на съвременните бойни действия

Траките, Троя, Рим и Скандинавските саги

Гудериан: Учех се от генерал Колев

ЕС или новият СССР

ЗАЩО НАШЕТО УЧИЛИЩЕ РАЖДА ИЗРОДИ

ЗЛОВЕЩОТО ИЗКУСТВО НА ВАТИКАНА

Християнсвото след 50 години

БЪЛГАРИЯ

ЕДНА ОТ НАЙ - ЧЕРНИТЕ ДАТИ

9/11 - ГОЛЯМАТА ЛЪЖА

Какво са помаците

10 НОЕМВРИ 1989г.

Българи или пришълци - 1, 2 и 3 част

"Идеалната" смърт

ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ

ГЕНОЦИДЪТ И ХОЛОКОСТЪТ НАД БЪЛГАРИТЕ

ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ

ВНИМАНИЕ !!! ОТРОВИТЕ С КОИТО НИ ТРОВЯТ !!!

ПОМНИ ВОЙНАТА

Детето в света на телевизията и компютрите

Борбата в Христа в днешното време на отстъпление

БЪЛГАРСКАТА ГОЛГОТА БАТАК

СЪБОР НА СВЕТИ БАТАШКИ МЪЧЕНИЦИ

"Креативен секс за елита" с децата на Европа

ЗА ЛЪЖАТА И ИЛЮЗИЯТА

ПРИКАЗКА ЗА СТЪЛБАТА - Христо Смирненски

България е осъдена на революция

ИЗБРАНИ МОМЕНТИ ОТ ПИСМАТА НА ИГУМЕН НИКОН ВОРОБЬОВ

Заедно срещу извращенията на вавилонската блудница

БЪЛГАРСКА КНЯГИНЯ "ПРЕДТЕЧА НА ХРИСТИЯНСТВОТО" ПО РУСКАТА ЗЕМЯ

ДИСЕКЦИЯ НА ЧОВЕКООМРАЗАТА

Банките в България ще се взривят

СВЕТИ КНЯЗ ВЛАДИМИР - ВНУКЪТ НА СВЕТИ ЦАР БОРИС I Е ПРОСВЕТИЛ РУСИЯ

В ПАМЕТ НА НАШИТЕ ПРОСВЕТИТЕЛИ

† СВЕТИ СЛАВЕН ПРОРОК ИЛИЯ. Илинден

Умира една велика Българска майка

СЪВЕТИ НА АПОСТОЛА КЪМ ЖЕНИТЕ

Почитаме паметта на велик Български духовен водач

Свети Симеон Самоковски

БОЛШЕВИШКИЯТ ГЕНОЦИД НАД ПРАВОСЛАВНИТЕ

ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ

БЪЛГАРИНЪТ СПАСИЛ ХРИСТИЯНСКА ЕВРОПА ПО БОЖИЯ ВОЛЯ - СВЕТИ ЦАР ТЕРВЕЛ

БЪЛГАРИНЪТ ОБЕДИНИЛ РУСКИТЕ ЦЪРКВИ

БОГОУБИЙЦИТЕ

МИТЪТ ЗА ИЗБИВАНЕТО НА 52-ТА РОДА

КОЙ ДЪРПА КОНЦИТЕ НА "БЪЛГАРСКАТА" ПОЛИТИКА ?!

Двете бебета и Мама - Съвременна притча

КОЙ Е ЛЕВСКИ?!

Цитати от светите отци за идването на антихриста.

МАРТЕНИЦИТЕ - ЕЗИЧЕСКО СУЕВЕРИЕ ВОДЕЩО ДО МЪКИ ВЪВ ВЕЧНОСТТА.

ЕТО КАК СЕ Е СПАСИЛА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКАТА ВЯРА!

Възпитанието в духа на християнството

Еретик и сектант талмудист начело на Украйна

Театър

Коя вяра е изначална?!

УЧИТЕЛЯТ НА ВСЕЛЕНАТА ЗА ЮДЕИТЕ

България срещу юдея

РОБИ

Дяволската музика

Послушанието на жената към мъжа е Господен закон

КАКВО СЛЕДВА СЛЕД СМЪРТТА

ПРАВОСЛАВНИ ЧУДЕСА НА 20-ТИ ВЕК

Пътешествие към древната Христова вяра

За Петровият пост и въпросите, които поражда

БЕЗМЪЛВЕН ВИК

Народе, народе...Най-нови статии:

Най-четени статии:

Обратна връзка

Click on the image to change it

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.