23 ноември 2017

buditeli.info

Основната цел на “Будители” е да помогне за пробуждане на заспалия Български национален дух. Верую

news menu leftnews menu right
Флаг България На 23 ноември...
 †10 ноември по църковния календар - Светиите Олимп, Родион, Сосипатър, Ераст, Куарт и Орест Прочетете повече ТУК
Първа Софийска дивизия настъпва към Букурещ Прочетете повече за настъплението ТУК
Западният отряд разбива турската отбрана при село Правец Прочетете повече за битката ТУК
Народе, народе... ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Brannik   
Сряда, 12 Март 2014 13:32

Normal 0

Чудиш се народе защо си нещастен, защо си всякога в недоимък, защо всеки, който те управлява, те заробва, краде и мачка. Не можеш да разбереш защо нямаш вече армия, защо полицията ти е корумпирана и пази богатите бандити и проститутките вместо тебе, защо държавата ти е разграден двор и колония на някаква финансова корпорация, наречена отново "съюз", защо синовете и дъщерите ти бягат в чужбина.

Защо българино? Защо българко? Защо започнахте да подражавате на идолите с които ви облъчват от монитора?

Защо оставихте малкото си дете да го учи улицата, телевизорът, компютърът, невъзпитаните другарчета в училище, порно списанията висящи пред очите му по реповете, учителите които му обясняват, че е произлязло от маймуните и го образоват сексуално? Защо пълните крехкия организъм с всякаква химия, консерванти, нитрати, оцветители, подсладители, ГМО-та и т.н.? Защо държите най – скъпите си същества сред отровения въздух на градовете и след това се чудите защо боледуват толкова често? Защо унищожавате собственото си поколение?

Защо вече всяко второ семейство е разбито?

Какво става с нас?

 

Какво се случи с онзи народ, който претърпя стоически петстотин години черно робство, съхрани се, умножи се, възроди се, въстана и се освободи? Какво остана от онези мъже, които гледаха семействата си, уважаваха жените си, превзеха непревземаеми крепости, спечелиха обречени битки и смаяха света с чудесата от героизъм по време на войните? Къде са онези скромни, мълчаливи и трудолюбиви жени, които плетяха дрехи, готвеха, чистеха къщите си, раждаха по седем, осем деца, работеха на нивата и в двора заедно с мъжете? Къде са онези семейства, които оставяха зад гърба изгорените си къщи, преселваха се на другия край на България с многобройната си челяд и започваха всичко наново?

Как за няколко поколения нашият народ напълно се измени?

Какво ни направи слаби?! Какво се скъса?! Какво се промени?!

Какво ни липсва?!

Отговорът е само една дума. Дума, която съдържа цялата вселена в себе си, която е всичко – началото и края.

Липсва ни Бог!!!

Нашите предци не се страхуваха, защото знаеха, че Господ е тяхна крепост и защита. Те знаеха, че имат нещо безценно, нещо което повечето други народи нямат – Православната църква и Новият Завет на Бога с нея!!! Дедите ни осъзнаваха смисъла на вярата и на човешкият живот. Те не взеха чалмата въпреки, че пред тях деряха живи децата им. Те не смениха вярата си за никаква друга, не изпаднаха в ерес или в отчаяние, защото помнеха Завета на пазителя на България свети Иван Рилски: ... И, преди всичко, завещавам ви да пазите светата вяра непорочна и незасегната от всякакво зломислие, както я приехме от светите отци, без да се отдавате на чужди и различни учения.” Предците ни знаеха, че отстъпят ли от православието, те отстъпват от Бога, Неговия Син и Светия Негов Дух, и обричат душите си на сатана. Те помнеха как езичници, богомили и всякаква друга мерзост първи приеха исляма. Не забравяха и как, когато приехме Бога, България излезе от езическия мрак и изживя своя златен век. Но си спомняха и как, когато българинът започна да се връща към бесовските идоли и суеверия, и започна да ги смесва с християнската си вяра, Бога се обърна от него и го остави 500 години в робството на демоните. Когато народът ни започна отново да възражда манастирите си и да гради нови, когато в килийните им училища започна да се възпитава възрожденската ни интелигенция, тогава и всепрощаващият Бог отново ни помилва.

Послеобаче сред народа ни започнаха да се промъкват “модерни” учения, философии, теософии, ереси и секти. Скоро Бог отново отвърна лицето си от нас и неговите врагове отново ни завладяха. Антихристите затваряха храмове, взривяваха манастири, преследваха православните и техните отци. Комунистите напълниха духовното пространство с лъжеучението на един болен еврейски фарисейски мозък и насадиха материализма сред народа. Техните синове решиха да стават капиталисти и отвориха вратите на България за отровата на либерализма. Те узакониха отстъплението от Бога и заляха българите с разврат, насилие, наркотици, лъжеучения, субкултури, ереси и секти.

Народът ни в момента е в пълен мрак – слугите на сатана са ни въвели в тъмнината на духовната заблуда която идва и от изток и от запад и най – вече от нашите езически мерзости.

Манастирите и църквите са празни и се рушат.

В къщите ни гърмят уредби и бляскат телевизори, но кaндилце с иконка няма.

Почти никой вече не се моли с вяра за своето семейство и за народа ни.

Естественият резултат от отстъплението от Бога е Неговото отстъпление от нас и последвалото бавно умиране на България, на което сме свидетели.

Духовният свят около нас освободен от Светият Божи Дух се изпълва с бесове, които самите ние призоваваме със своето неверие или излизане от православието.

Това пряко засяга духовното и физическо здраве на всеки един от нас и на нашите поколения и ни лишава от спокойствие и материално благоденствие.

Какво може да ни спаси ли?

Ето какво!

Спазвайте Божите заповеди!

Помнете завета на свети Иван Рилски!

Пазете чиста православната ни вяра! Започнете да водите духовен живот! Намерете добър православен отец и го питайте подробно за вярата! Кръстете се, ако не сте! (къде може да направите това вижте връзките към статиите по-долу). Забравете за всякакви други "вярвания", учения, философии, либерални, социални, партийни доктрини, ако щете и музикални и футболни субкултури и идоли!

Носете кръста, кръстете се и се молете! Забравете за всякакви езически суеверия и символи – мартеници, кукери, нестинари, прощъпулници, чесъни, конци, подкови, розети, иуита, свастики, камъчета, татуировки и т.н.! Изхвърлете от домовете си всякаква неправославна духовна или развратна художествена литература, и всички статуйки, маски, амулети, сувенири и т.н.!

Научете символа на вярата и Отче наш и другите основни молитви и псалми! Изучете ритуалите в църквата и тяхното значение! Изучете значението на литургията и песнопенията й! Научете как да се държите в църква и какво е значението на паленето на свещ! Ходете всяка неделя и на празниците на църква, стойте през цялата литургия подпомагайте храмовете и палете свещи! Спазвайте постите! Изповядвайте се редовно пред духовния си отец и го питайте за основни жизнени въпроси! Основен елемент в християнския живот е светото тайнство Причастие – изучете го и го извършвайте редовно! Никого не осъждайте, не се гневете и не викайте, не си давайте вътрешния мир за нищо на света!

Извършвате ли тези душеспасителни действия ще усетите и Божията благодат.

Ще настъпи спокойствие, мислите ви ще се прояснят, работата ще потръгне, ще се почувствате по здрави и сигурни.

Никакви зли мисли или действия не ще ви засегнат. Никаква мюсюлманска, циганска, еврейска или езическа клетва не ще ви застигне.

Бесовете ще бъдат прогонени от Светият Дух, който ще се върне във вас!

Никой не ще ви заблуди или раздели, защото със сърцето си ще познавате истината!!!

† ВИЖТЕ ОЩЕ

ЗА СЪКРАЩАВАНЕТО НА ЛИТУРГИИТЕ, ТАЙНСТВАТА И ТРЕБИТЕ В НОВОСТИЛНАТА ЦЪРКВА

ЗАЩО БОГ НИ ИЗОСТАВИ

Отстъплението на новостилната "църква" от Бога

Цитати от нашата книжка

Завещаното ни от Бога относно календара

КЪДЕ СЕ Е СЪХРАНИЛО ПРАВОСЛАВИЕТО

Последно променен на Петък, 21 Октомври 2016 14:51
 

Коментари  

 
+9 #1 Кина 2014-03-17 16:10
"Никой не ще ви заблуди или раздели, защото със сърцето си ще познавате истината." Да, така е! И АЗ СЪС СЪРЦЕТО СИ ПОЗНАХ ИСТИНАТА И ЗА МЕН НЯМА НИЩО ПО-СКЪПО ОТ ВЯРАТА, КОЯТО СА НИ ЗАВЕЩАЛИ НАШИТЕ ПРАДЕДИ!!! Тази вяра, която трябва да пазим чиста и неопетнена, за да я предадем на своите деца и за да я има България не само днес, но и утре И НАВЕКИ НА ТАЯ ЗЕМЯ!!!АМИН.
Цитиране
 

Радио Будители

hoicoi radio

РАЗДЕЛИ И СТАТИИ

ИДЕЯТА "ПРАВОСЛАВНИ БУДИТЕЛИ"

КЪДЕ СЕ Е СЪХРАНИЛО ПРАВОСЛАВИЕТО

Отстъплението от вярата наречено "нов стил"

КОЙ КРАДЕ НАШИТЕ ДУШИ?!

ПАТРИОТИЗЪМ

ВЯРА

ДЕЛАТА НА АНТИХРИСТА И ПОСЛЕДНИТЕ ВРЕМЕНА

 


 

 

 

е подписан Ньойският диктат Прочетете повече ТУК!
Азбука на православието

 


Добави коментар

 

:D:lol::-);-)8):-|:-*:oops::sad::cry::o:-?:-x:eek::zzz:P:roll::sigh:
Остават: 1000 символа

Защитен код
Обнови

Радио Будители

hoicoi radio

ИНТЕРЕСНИ СТАТИИ

БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ДОКТРИНА "БУДИТЕЛИ"

ИСТИНАТА ЗА НАШИЯ НАРОД - 2 части

КОЙ КРАДЕ НАШИТЕ ДУШИ?!

ПОСЛЕДНОТО ПИСМО НА БОТЕВ

ПРОБЛЕМИТЕ НА СЪВРЕМЕННИЯ БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИЗЪМ

ТРЕВОЖНИ МОМЕНТИ В РЕЧТА НА ДОГАН

ЩО Е ТОВА ТУРСКО ПРИСЪСТВИЕ

УМИРА ЕДИН БЪЛГАРСКИ СВЕТЕЦ

ООН иска 5-годишните да учат за мастурбация

УБИЙСТВОТО НА НАЦИИТЕ - 2-ра и 1-ва част

ИСТИНАТА ЗА ФЕРДИНАНД - БЪЛГАРОУБИЕЦА

МЕДИЙНАТА ГАВРА С БЪЛГАРИТЕ И ИСТИНАТА ЗА НАШИЯ ГЕРОИЗЪМ

БТВ - Нищо общо с реалността

ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ И ТЕХНИТЕ МЪЧИТЕЛИ - 1,2 и 3-та част

БЪЛГАРСКАТА КЪРВАВА КОЛЕДА

НАЦИОНАЛИСТИ !!!

Роден е един велик Българин

Свети цар Юстиниан е Българин

Българското Християнство

Свети Паисий днес

История на европейските ни окупатори

СЪЮЗНИЧЕСКИ БОМБАРДИРОВКИ НАД БЪЛГАРИЯ

Българската армия дава основата на съвременните бойни действия

Траките, Троя, Рим и Скандинавските саги

Гудериан: Учех се от генерал Колев

ЕС или новият СССР

ЗАЩО НАШЕТО УЧИЛИЩЕ РАЖДА ИЗРОДИ

ЗЛОВЕЩОТО ИЗКУСТВО НА ВАТИКАНА

Християнсвото след 50 години

БЪЛГАРИЯ

ЕДНА ОТ НАЙ - ЧЕРНИТЕ ДАТИ

9/11 - ГОЛЯМАТА ЛЪЖА

Какво са помаците

10 НОЕМВРИ 1989г.

Българи или пришълци - 1, 2 и 3 част

"Идеалната" смърт

ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ

ГЕНОЦИДЪТ И ХОЛОКОСТЪТ НАД БЪЛГАРИТЕ

ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ

ВНИМАНИЕ !!! ОТРОВИТЕ С КОИТО НИ ТРОВЯТ !!!

ПОМНИ ВОЙНАТА

Детето в света на телевизията и компютрите

Борбата в Христа в днешното време на отстъпление

БЪЛГАРСКАТА ГОЛГОТА БАТАК

СЪБОР НА СВЕТИ БАТАШКИ МЪЧЕНИЦИ

"Креативен секс за елита" с децата на Европа

ЗА ЛЪЖАТА И ИЛЮЗИЯТА

ПРИКАЗКА ЗА СТЪЛБАТА - Христо Смирненски

България е осъдена на революция

ИЗБРАНИ МОМЕНТИ ОТ ПИСМАТА НА ИГУМЕН НИКОН ВОРОБЬОВ

Заедно срещу извращенията на вавилонската блудница

БЪЛГАРСКА КНЯГИНЯ "ПРЕДТЕЧА НА ХРИСТИЯНСТВОТО" ПО РУСКАТА ЗЕМЯ

ДИСЕКЦИЯ НА ЧОВЕКООМРАЗАТА

Банките в България ще се взривят

СВЕТИ КНЯЗ ВЛАДИМИР - ВНУКЪТ НА СВЕТИ ЦАР БОРИС I Е ПРОСВЕТИЛ РУСИЯ

В ПАМЕТ НА НАШИТЕ ПРОСВЕТИТЕЛИ

† СВЕТИ СЛАВЕН ПРОРОК ИЛИЯ. Илинден

Умира една велика Българска майка

СЪВЕТИ НА АПОСТОЛА КЪМ ЖЕНИТЕ

Почитаме паметта на велик Български духовен водач

Свети Симеон Самоковски

БОЛШЕВИШКИЯТ ГЕНОЦИД НАД ПРАВОСЛАВНИТЕ

ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ

БЪЛГАРИНЪТ СПАСИЛ ХРИСТИЯНСКА ЕВРОПА ПО БОЖИЯ ВОЛЯ - СВЕТИ ЦАР ТЕРВЕЛ

БЪЛГАРИНЪТ ОБЕДИНИЛ РУСКИТЕ ЦЪРКВИ

БОГОУБИЙЦИТЕ

МИТЪТ ЗА ИЗБИВАНЕТО НА 52-ТА РОДА

КОЙ ДЪРПА КОНЦИТЕ НА "БЪЛГАРСКАТА" ПОЛИТИКА ?!

Двете бебета и Мама - Съвременна притча

КОЙ Е ЛЕВСКИ?!

Цитати от светите отци за идването на антихриста.

МАРТЕНИЦИТЕ - ЕЗИЧЕСКО СУЕВЕРИЕ ВОДЕЩО ДО МЪКИ ВЪВ ВЕЧНОСТТА.

ЕТО КАК СЕ Е СПАСИЛА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКАТА ВЯРА!

Възпитанието в духа на християнството

Еретик и сектант талмудист начело на Украйна

Театър

Коя вяра е изначална?!

УЧИТЕЛЯТ НА ВСЕЛЕНАТА ЗА ЮДЕИТЕ

България срещу юдея

РОБИ

Дяволската музика

Послушанието на жената към мъжа е Господен закон

КАКВО СЛЕДВА СЛЕД СМЪРТТА

ПРАВОСЛАВНИ ЧУДЕСА НА 20-ТИ ВЕК

Пътешествие към древната Христова вяра

За Петровият пост и въпросите, които поражда

БЕЗМЪЛВЕН ВИК

Народе, народе...Най-нови статии:

Най-четени статии:

Обратна връзка

Click on the image to change it

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.