Този сайт използва "бисквитки" единствено за да се създаде сесия за ползването му!
С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки"!   Разбрах
Православни
будители
Основната цел на “Будители” е да помогне за пробуждане на заспалия Български национален дух.  Верую
На 22 февруари...

9 февруари по църковния календар - Свети мъченик Никифор. Св. свещеномъченици Маркел, епископ на Сицилия и Филагрий, епископ Кипърски Прочети повече

Търсене в сайта: Търсене на дата в календара:
28.05.2013 г. / 17:00:09 
Патриотизъм
"За децата на Бащите герои с респект и признателност"

 

Двайсет и пет отбора ще участват в благотворителният футболен турнир в подкрепа на децата и семействата на загиналите и инвалидизирани служители от Областна Дирекция на МВР и Главна Дирекция "Изпълнение на накзанията " гр. Варна, обяви на пресконференция днес Анатоли Атанасов от Синдикален Алианс „Сигурност”, организатор на проявата.

 

Днес бе проведена техническа конференция на участниците и бе теглен жребият за разпределението на отборите по групи.

Началото на срещите, които ще се играят на игрищата на Техническия университет, е в 9:00 часа 1 юни, а финалът – на 2 юни. Регламента на турнира раздели отборите в пет групи, които ще излъчат финалната осмица. Ще се играят 2 по 15 минути, а отборите ще бъдат съставени от 5+1 играчи. Преди официалният старт 9 детски отбора от школите в града ще изиграят демонстративни мачове.В навечерието на турнира, на 31 май от 18:00 часа в Зала 1 на ФКЦ ще се състои Благотворителен концерт „За бащите герои – с респект и признателност”, средствата от който отиват за същата кауза.

 

 ↑