Този сайт използва "бисквитки" единствено за да се създаде сесия за ползването му!
С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки"!   Разбрах
Православни
будители
Основната цел на “Будители” е да помогне за пробуждане на заспалия Български Православен Дух, съхранил българите през робството и подтиснат от лъжеправославното етнофилитическо духовенство, революционерите масони, фашистите, комунистите, либералите, глобалистите и всякакви други партии, разделили народа и слугуващи на юдеите. Един Бог, Една Вяра, един православен цар, единен народ, единна България! Съ Нами Богъ!  Верую
На 25 юни...

†12 юни по църковния календар - Св. преподобни Онуфрий Велики Египетски (IV). Св. преп. Петър Атонски Прочети повече

1876г. е починал Йонко Карагьозов Прочети повече

1905г. е починал Атанас Димитров - Бабата Прочети повече

1930г. е роден Георги Черкелов Прочети повече

Търсене в сайта: Търсене на дата в календара:
09.02.2017 г. / 17:28:18 
Патриотизъм
ИДЕЯТА "ПРАВОСЛАВНИ БУДИТЕЛИ"

 

    Припомняме на нашите братя и сестри в Христа, какво се казва в посланието на Православната Църква против всеобхватното съвременно зло на юдомасонството, стоящо зад икуменизма и масираната атака срещу спасителната ни вяра, обединяващо религиите, народите и изграждащо новия Вавилон, над който ще властва техния княз на мрака.

„Ние ще бъдем виновни пред Бога и хората, ако мълчим и не ударим камбаната за предупреждение. Това е наш дълг – да казваме истината, пренебрегвайки всяка опасност.“

Ние, като православни българи ще бъдем виновни пред Бога и народа си, ако гледаме безучастно как слугите на сатана бавно и планувано унищожават духовно и физически нашия народ.

Пацифизма, нихилизма, анархизма, атеизма, глобализма, безчувствието или отричането от Бог, род, родина, противенето или изменението на богоустановения ред и йерархия в обществото и Църквата, промяната на родовата и християнската памет, манипулацията на народната история и православното Предание - всички тези елементи са основни оръжия на юдомасонството в борбата му срещу Бога и родината.

Ето част от определението за пацифизъм: "Пацифистите осъждат всякакво военно действие, дори освободителните въстания и войни."

Знака на пацифистите, който трябва да символизира мир, всъщност предствлява древна езическа руна, която е противоположна на руната за мир и означава Чернобог.

На този "Чернобог" усърдно служи един най - активните пацифисти - певеца Джон Ленън. В песента “God” от 1970 г. той ни казва “Не вярвам в Библията, не вярвам в Исус, вярвам в себе си". В друга песен (Представи си) Ленън пее: "Представи си,че няма рай... Представи си, че няма държави... И никакви религии също...".

Пацифист в буквален превод означава "миролюбец". Всеки православен човек знае двойното значение на тази дума.

Ето и едни други съвременни пацифисти:

Това е икуменическата конференция организирана от папата "4 - тият световен ден на молещите се за мир" Асизи, Италия, 27 Октомври 2011 г. Там са и нашите родни псвдоправославни новостилни еретици.

Тъжното е, че сред някои съвременни православни хора, които правилно изобличават споменатите новостилци и родената от масони етнофилетическа ерес, започва да се проявява синдрома на протестантизма, който протестирайки срещу беззаконията на папата преминава в още по - големи отстъпления. Разкривайки масонската същност на революционното движение в България и въвличането на църквата в него, те започват да навлизат в една от основните масонски тези - пацифизма. Отричат се зверствата над народа ни и съпротивата срещу агаряните и беззаконния им султан, припявайки на масони историци, които ни промиват съзнанието с някакво "турско присъствие"(по този въпрос вижте още ЩО Е ТОВА "ТУРСКО ПРИСЪСТВИЕ").

На тези хора ясно отговаря един от светите ръководители на народа ни в съпротивата му срещу агаряните. Това е свещеномъченик Симеон Самоковски, чиято памет Истинно Православната Църква почита на 3 септември (21 август по православния календар). Той става Самоковски Митрополит в есента на 1734 година. Ето какво е записано в житието му: "Историческата обстановка в това време се характеризира с масирано турско насилие над българското население и особено над българското духовенство...

По това време някъде започва и организирана съпротива срещу турците в Самоковска мирополия. Център на заверата е Долнолозенския манастир "Свети Спас", а ръководител и главен инициатор - митрополит Симеон Самоковскиподкрепян от висши духовници, воглаве с Ипекския сръбски патриарх, под чиято диоцеза в това време е Самоковската митрополия... Около 20 юли 1737 година той е арестуван от турците, митриполитският дом е ограбен и разбит, а свети Симеон, окован и хвърлен в тъмница, където е измъчван 23 дни. Около 18 август Самоковският митрополит, окован във вериги и с железни гюлета на краката, с оскубана брада и коса, целият в кръв и рани е отведен в София. В същото това време, по заповед на Али паша Кюппрюлюоглу са обесени около 350 свещеници, монаси и софийски граждани... Затворен в турските казарми и измъчван в продължение на три дни, бил заведен под бесилото зад църквата "Света София" на 21 август и обесен. Когато го окачили на въжето, се строшило дървото. Втория път се скъсало въжето. Едва на третия митрополитът издъхнал. Тялото му висяло три дни, когато въжето отново се скъсало."

Друг виден водач на изстрадалия ни народ срещу демонизирания ни поробител е светия патриарх Ефтимий, канонизиран от Светата църква през далечния XV в., чието житие ни е предадено от българина Киевски митрополит Григорий Цамблак в неговото "Похвално слово за Евтимий" писано в периода 1414 - 1418 г.

Големи наши светии, воювали срещу безбожните агаряни са и светия цар Тривелий (Тервел Български), светия Михаил Българин воин и милиони знайни и незнайни православни наши сънародници защитавали Православната ни вяра в Бог и България.

С молитва към тези велики Българи и към Бог, Чието Име те са пазили ние представяме нашата идея "Православни будители".

Организацията се основава на идеите на "Съюз на Руския Народ" т. нар. черносотници, чиито членове са били цар Николай II, свети Иоан Кронщадски и най - съзнателната, национално мислеща част на руския народ - духовници, благородници, държавници, интелигенция и граждани.

Съюза е създаден през 1905 г. в разгара на първата революция в Русия, като реакция и за борба на православния народ срещу юдейските революционери. Учреден е във Вознесенския манастир край Петербург от игумена Арсений, който заявява, че извършва това "по пряка и недвусмислена повеля на Божията Майка".

Членове на съюза са могли да бъдат само руснаци, православни християни. Категорично е било забранено приемането на евреи, дори и когато са приели християнството.

Върховната цел на Съюза е била развитието на националното самосъзнание и обединението на целия народ в обща работа за благото на отечеството.

В програмата му се е провъзгласявало, че благото на родината се състои в съхранение на Православието, неограниченото Самодържавие и Народността. Там се казва, че Думата (руския парламент) е ръководен от масони, чиято увеличаваща се и пагубна власт в Русия черносотниците са искали да прекратят.

Те са искали още неприкосновеност на поземлената собственост, оземляването на малоимотните селяни и държавни помощи за закупуване на животни и земеделски машини. За работниците са предвиждали облекчаване условията на труд, съкращаване на работния ден, застраховане в случай на злополука. Други основни моменти в програмата им са били създаване на Руска държавна промишлена банка, която да помага на работниците, осигурявайки евтини стоки и услуги. Предвиждало се и безплатно образование, специални мерки за борба с корупцията, с престъпленията против властта и революционерите. Съюза е имал свои взаимно спомагателни каси за борба с еврейския лихварски гнет над народа.

Особено значение "Съюза на Руския Народ" предава на решението на т. нар. еврейски въпрос. За евреите се казва, че "проявяват непримирима ненавист към Русия и всичко руско, невероятна човеконенавист, пълна отчужденост от другите народности и свои особени юдейски възгледи,.. а по отношение на християните допускат всякакви беззакония и насилия, до убийство включително." Заявява се още, че те стоят зад ежедневните убийства на служители на царя и родината. Съюза е искал признаването на евреите за чужденци и за отнемането на всякакви привилегии и права от тях. Предвиждало се е изселването им в чужбина.

Още в първите дни на създаване на Съюза на Руския Народ юдеите в Русия започват истинска война против членовете му. Следват множество взривове, убийства, побои. В отговор Съюза създава свои собствени бойни дружини, за поддържане на реда по време на монархическите шествия и събрания и за борба с антидържавните елементи.

Девиза на "Съюза на Руския Народ" (СРН) е бил "Православие, Съмодържавие, Народност".

Черносотинското движение е създадено през 1611 г. от Кузма Минин, като народно православно опълчение срещу полската и шведската интервенция в Русия.

Като предисловие ще кажем, че споменатото по-долу необходимо отделяне от отровната езическа и развратена социална матрица, в която живеем е ясно заповядано от Господ:

"14. Не се впрягайте заедно с неверните; защото какво общуване има между правда и беззаконие? Какво общо има между светлина и тъмнина?

15. Какво съгласие може да има между Христа и Велиара? Или какво общо има верният с неверния?
16. Каква прилика между Божия храм и идолите? Защото вие сте храм на живия Бог, както е казал Бог: "ще се поселя в тях и ще ходя между тях; ще им бъда Бог, а те ще бъдат Мой народ".
17. "Затова излезте из средата им и се отделете, казва Господ, и до нечисто се не допирайте, и Аз ще ви приема"; (2 Кор. 6)"

Това особено силно важи за нашите крайни времена, когато по-голямата част от хранителните продукти са много вредни за организма и освен това са осквернени, тоест идоложертвени - "осветени" в различни антихристиянски религиозни обреди.

Голямо престъпление срещу собственото ни поколение е да храним децата си с тази отрова и да ги дебилизираме, оставяйки възпитанието им в ръцете на развратеното, езическо общество и училище.

"Затова излезте из средата им и се отделете" ни е заповядал Господ. Упоритото стоене в света противоречи и на съветите на светите отци и представлява неоправдан риск за нашите и душите на децата ни, за който ще ни се търси сметка.

Никой светия не ни казва да стоим в езическия свят и да чакаме техния "нов световен ред". Напротив. Ето какъв пример ни дават живите съсъди на Светия Дух:

"Който служи на Единия, Жив и Истинен Бог, никак няма да се съгласи да живее с идолопоклонници и злодеи. Затова и аз пожелах по-добре да живея със зверовете в пустинята, отколкото с вас в селищата на грешниците." † 02 септември по православния календар - Св. мъченик Мамант Кесарийски.

"- Тъй като съм християнин, не мога да живея в града заедно с неверниците и затова отидох в пустинята, защото по-добре е да бъда сред животни, отколкото сред зли хора, врагове на моя Господ Иисус Христос. Имам за пример житието на други християни - на светите отци, които са оставили света и живеят в пустинята, и се старая да им подражавам, доколкото мога." 02.10 по светския, † 19 септември по православния календар - Св. мъченик Зосима Пустинник († нач. IV)

„Оттогава тя напълно промени живота си: започна да страни от неверниците - Божиите враговегнусеше се от делата им, гледаше доколкото може да не влиза в разговори с тях и бягаше от всякакви гощавки, увеселения и нечисти светски наслади." 9.10 по светския, †06 октомври по православния календар - Свети апостол Тома

"Тогава блаженият Мина, като не желаел да гледа това бедствие и почитането на бездушните идоли, оставил воинското си звание и се оттеглил в планините, в пустинни места. Той сметнал, че е по-добре да живее със зверовете, отколкото с хора, които не познават Бога...

- Наистина ли си бил воин, както казват за тебе?- попитал князът.

Светецът отговорил:

- Да, наистина бях воин и служех в този град, но като видях нечестието на хората, прелъстени от бесовете и покланящи се на идолите, а не на Истинския Бог, оставих воинската служба и напуснах града, за да не бъда участник в беззаконието и гибелта на тези хора. До днес се скитах в пустинята, като избягвах да общувам с нечестивите и враговете на моя Бог." 24.11 по светския - †11 ноември по църковния календар Св. великомъченик Мина.

„Той водел богоугоден и добродетелен живот, но пороците, господстващи в царския двор, го накарали да се замисли за своето спасение и да остави света. Като познал цялата суетност на този свят, който целият лежи в зло, проникнат от убеждението, че в него няма нищо постоянно, нищо вечно и справедливо, а всичко е извратено и изпълнено с неправда, Нил се устремил към тесния, но спасителен път, който води във вечния живот, изпълнен с истинско и неизменно веселие и безконечно блаженство.“ 25.11 по светския - †12 ноември по църковния календар Св. преподобни Нил Синайски, постник. Св. Иоан Милостиви, патриарх Александрийски. Св. преподобни Нил Мироточиви, Атонски

„Още от млада възраст той възлюби пустинническото житие и избяга от съжителство с хората, сквернящи душите си чрез плътски страсти.“ 10.11 по светския, †28 октомври по православния календар - Св. преподобни Стефан Саваит

„Господ благоволи да отдели благочестивия Аврам, Своя избраник, от развратената среда на идолопоклонниците...

- Спасявай душата си! Не поглеждай назад и никъде не се спирай по тази равнина. Бягай в планината, за да не погинеш!22.10 по светския, †09 октомври по православния календар -  Св. праведен праотец Авраам и неговия племенник Лот. Св. апостол Яков Алфеев - от дванадесетте апостоли.

"Ти искаш да продадеш Христа, а той не може ли да те предаде в ръцете на мъчителите демони?.. Сега ми се отварят очите да видя евреина: един човек да ме ругае, да убие баща ми, майка ми, брат ми, дори окото ми да изкара, имам задължение, като християнин да му простя. Но да ругае Христа - нашия Бог, моята Пресвета, не желая да го виждам.

Ваша милост как ви дава сърцето да вършите търговия с евреите. Този, който се сдружава с евреите, купува и продава, какво показва? Показва и казва, че добре са направили евреите, щом са убили пророците и всички проповедници и праведници; добре са правили и правят, че ругаят нашия Христос и Пресветата ни Богородица; добре правят, че ни омърсяват и ни пият кръвта." ("Свети свещеномъченик и равноапостолен Козма Етолийски" стр. 96 - 100)

 

Относно описаното строго морално православно общество и изкореняването на разврата и езичеството от него също имаме ясни наставления дадени ни светиите:

Възлюбени, много пъти съм ви говорил за безбожните еретици и сега ви моля да не се обединявате с тях нито в храна, нито в питие, нито в дружба, нито в любов, защото постъпващият така отчуждава себе си от Христовата Църква.” (свети Йоан Златоуст, "Слово тринадцатое" Свети преп. Иосиф Волоцкий ).

"Синагогата е по-лоша от всеки бардак, защото служи за убежище не само на разбойници и търгаши, но и на демони, а по-точно не само синагогата но и самите души на юдеите са жилища на демони... Вие, братя мои християни, не се ли преситихте в борбата с юдеите? Знайте едно: този който не се насища в любовта към Христа, той никога няма да се насити и във войната с неговите врагове... " ("Осем слова против юдеите" Свети Йоан Златоуст).

„От това време в Награн процъфтявало благочестието, възраствало християнското учение, увеличил се броят на монашествуващите, устроили се манастири, във всички съсловия се съхранявало целомъдрието, а верните преуспявали и се усъвършенствали в добродетелите. Те не разрешавали да живее между тях нито един иноверец: нито елин, нито иудеин, нито еретик. А самите те, като деца на една майка - Съборната Апостолска Църква, пребъдвали във всяко благочестие и чистота.6.11 по светския, †24 октомври по православния календар - Св. мъченик Арета и пострадалите с него.

Какво трябва да се прави с беззаконниците и развратителите на обществото ясно ни обяснява свети Иосиф Волоцкий в неговото „Слово тринадцатое”: „Тук са събрани свидетелства от светите книги за това, че еретикът и отстъпникът трябва не само да се осъждат, но и да се проклинат, а царете, князете и съдиите трябва да ги пращат на заточение и да ги предават на най-жестоки наказания.

Не трябва да забравяме как постъпва и светия наш покръстител когато трябва да защити православната спасителна вяра и как Бог го подкрепя: "Като призовал името Христово, само с четиридесет и осем души, които останали предани на християнството, той потеглил против цялата тълпа; и веднага, щом излязъл от градските врата, явили се пред него и пред тия, които били с него, седем духовни лица и всеки от тях държал в ръка запалена свещ и така вървели пред княза (царя) и пред ония, които били с него. На тия пък, които били въстанали, се показало, че върху тях пада голямо пламтящо здание, а конете на ония, които били с княза, - както се сторило на противниците - изправени на задните нозе, пристъпвали и ги тъпкали с предните. И нападнал на тях такъв страх, че те не могли да се приготвят нито за отбрана, нито за бягство, но като се прострели на земята, не могли да се помръднат.

Князът предал на смърт до петдесет и двама души от болярите, които особено бунтували народа против него, а на останалия народ позволил да се разотиде невредим". Така разказва реймският архиепископ Хинкмар в Бертинските анали под 866 г." Житие на свети равноапостолен цар Борис-Михаил покръстител на българския народ

СЪ НАМИ БОГЪ.

ПРАВОСЛАВiЕ ИЛИ СМЕРТЪ.

 

 

 

А) Поради фактическото робство, в което се намираме и продължаващото унищожение на нашия народ и държава, ние считаме за необходимо да създадем културно – просветна и национално - освободителна православна идея, чиято цел е възстановяване на Българското царство, начело с монарх, миропомазан от истинската православна църква (за това, къде се е запазило изконното, непроменено от масони и икуменисти православие вижте КЪДЕ СЕ Е СЪХРАНИЛО ПРАВОСЛАВИЕТО).

Това е единствения спасителен път за България. Всякаква друга форма на управление - република с либерално, демократично, социалистическо или комунистическо управление се явява отстъпление от божествените правила за държавна йерархия и представлява масонска сатанинска манипулация на обществата, започнала от буржоазните революции, преминала през кръвопролитните технологични войни и комунистическите метежи и достигнала до съвременния тотално контролиран и измамен изборен модел (вижте и православната позиция относно "демокрацията" - Защо гласуването е грях пред Бога).

 

 

Б) Основата на която ще се изгради националното освобождение е пробуждането на Българския православен дух. Тази е причината една от базисните наши дейности да е културно – просветна.

 

Другата най – важна задача е национално – освободителна борба срещу всички врагове на България, които извършват преднамерен и плануван, духовен и физически геноцид над нацията ни.

А тези слуги на глобалните господари са:

политиците, лъже историците, платените медии, лъже патриотите, бандитските групировки, “бизнесмените” експлоататори, корумпираните и безотговорни служители, лихваро-банкерската мафия, икуменически еретически новостилен висш "клир" на светската "църква". Всички те са участници в сатанинските юдомасонски ложи, унищожаващи нашата вяра и дух, покровителстващи партиите, антихристките секти, ереси и езичество, мафията, анархонаркоманските, комунистическите и скинарските банди, западните музикални, футболни и всякакви други разделящи народа субкултури, антиприродните гей общества, сепаратистките организации – ислямски, турски, цигански, сръбски, румънски и т.н. (относно православната позиция към масонството вижте: "ПАСТИРСКО ОКРЪЖНО ПОСЛАНИЕ ПРОТИВ МАСОНСТВОТО ")

 

 

 

В) За да се противопоставим на убийците на нашата нация и за да постигнем двете си основни задачи ние си поставяме цели, които представляват изкристализирала идейна същност на Българщината.Този план се състои от три основни раздела:

 

-         Първият е изграден на основата на синтезирана единна духовна и историческа традиция на Българския народ

 

 

 

-         Вторият раздел описва методите и средствата за освобождение на поробената ни родина

 

 

 

-         Третият чертае пътищата за икономическо, социално, военно възстановяване и осъществяване на националния идеал, а именно обединение на всички Българи и Български земи в единна и мощна Четвърта Българска Православна империя

 

За разлика от гърците, които имат своята мегали идея, турците с техния план баязид 2, евреите с техния човеконенавистен ционизъм, сърбите и румънците с техния експанзивен шовинизъм, ние Българите до този момент нямахме своя изградена национална идея. Тук обаче сме длъжни дебело да подчертаем, че Българското родолюбие няма нищо общо със окупаторските домогвания на нашите съседи и империалистическата политика на т. нар. “Велики сили”. Чистотата на нашия национален идеал се състои в стремежа за освобождение и обединение на поробените ни земи!

3.  Първи раздел.

Единната православна вяра и великата ни история са основните елементи, които ще повдигнат морала и самочувствието на Българина. Те ще създадат общия дух на нацията и ще я превърнат в единен организъм. Този път веднъж вече е бил прокарван от свети цар Борис I Михаил и е бил продължен от православния монах Паисий.

А) Никога не бива да забравяме, че нашите деди траките първи са приели християнството директно от апостолите. Ние сме просветили най – голямата православна империя – Руската. Българската княгиня Олга първа е въвела там вярата, а възпитавания от нея внук княз Владимир I Велики е покръстил Киевска Рус. Българите дават писмеността и културата на цялото славянство.

Винаги трябва да помним и подвига на хилядите наши знайни и незнайни мъченици, зверски изтезавани и избивани заради името Христово. Ако те бяха предали вярата ни, днес нашето отечество нямаше да го има.

България се е спасила благодарение на Православието. По време на робството нашата книжнина и култура се е съхранила в манастирите и църквите. Образованието на Българчетата е давано в килийните училища към същите тези крепости на християнството. Духовници са обучавали децата от които е израснала народната интелигенция. Свещениците и православните патриоти са повели Българите към освобождението.

Както тогава така и сега ясно може да се каже: - Без една вяра народът ни никога няма да единен. Православието е обединявало и е съхранило Българите и отново ще ги сплоти и спаси. Именно поради това всеки ръководен кадър на “Православни будители” трябва да бъде кръстен истински и изповядващ православието християнин. Само на духовна основа може да се гарантира единството на организацията. Само така ще се изгради и истинска солидарност, вярност и братство в името на Бог и България, в борба със сатанинските орди на юдомасонството, исляма, езичниците и всички секти и ереси извън православието, които убиват Българският дух.

Народът ни трябва да върне хилядолетната вяра на нашите предци, на Свети Патриарх Евтимий – последният водач на народа ни преди робството и на монаха Паисий.

Когато Българинът не се занимава само с обреди (отидох на църква, запалих свещ, пречистих се), а започне да живее съобразно православния начин на живот, когато започне да следва Божиите заповеди, не само на думи, но и на дело, то тогава нашия народ ще може нещо да направи. Ако Българинът не се отвърне от Бога, то и България няма да загине. Ако владетели на тази държава станат съвестни и православни хора (по душа и по начин на живот), то и България ще живее и пребъде (както е било). Ако всеки един от нас в своето семейство, мъж към жена, жена към мъжа, родители към деца, деца към родители, се отнасят с любов и уважение, то България няма да загине. От това именно се боят враговете ни!

Православието ясно заявява, че евреите, с разпването на Месията и поругаването на Божията воля (за пореден път), са отпаднали, като избран народ.

Основен елемент на нашето национално самосъзнание и морални устои трябва да стане осъзнаването на факта, че Богоизбрани след идването на Иисус са хората повярвали в него. С тях Бога сключва Новия си завет.

Именно православните хора, имат духовната сила и Божията защита. Не случайно нашите войници са смаяли целия свят с победите под знамената на които е пишело “С НАМИ БОГ”.

Във частта на устава “Вътрешен ред” ще се разгледат основните норми на поведение, които всеки ръководен кадър на “Православни будители” трябва да следва, особено що се отнася до спазване на православните канони.

Когато говорим за истинска православна вяра обаче, трябва да се има вид, че официалната ни църква е отстъпила от Преданието. Приемайки решенията на Вселенската патриаршия за отмяна на схизмата срещу католиците и влизането в общение с папските еретици и с протестантските сборища, БПЦ започва участие в едно движение наречено икуменическо, чиято цел е създаване на единната вяра в антихриста. Част от отстъплението е и приемането на еретическия грегориански календар в служението на патриаршията ни.

За подробности по темата, както и за единствената алтернатива на това безумие вижте статиите:
Отстъплението от вярата наречено "нов стил" и КЪДЕ СЕ Е СЪХРАНИЛО ПРАВОСЛАВИЕТО

 

Б) Друга фундаментална част от общия дух на нацията ни трябва да стане ясната и точна представа за историята ни, свързваща ни с най – древната цивилизация, произлязла от Едема. Подробно описание на нашата древна история и източниците си ще дадем в отделна брошура, допълнение към програмата на организацията.

Тук ще споменем само отделни основни моменти.

Праотците са оставили по дъното на нашето Черноморие следите на най – древните човешки градове. Проф. Петко Димитров, ръководител на "Морска геология и археология" в Института по океанология към БАН, учствал в две експедиции по нашия шелф, обяви, че преди около 7000 г. старите брегове на Черно море са били на 60 км. източно от Варна, където са живели прадедите ни и откъдето е тръгнала най-древната цивилизация в света. На дъното на морето експедициите попадат на останки от древни градове и находки върху които е изобразена най – старата писменост на земята.

Ние произлизаме от народ, който ни е завещал най – старите в света археологически находки, съкровища, звездни карти изсечени върху скали, клинопис с първото писмо на земята, най-ранните форми на парично-разменни ценности, първите каменни градежи в Европа, гробници и т.н.

Нашият род може да проследи корените си до праотеца Ной. Едно от главните доказателства е един стар документ от IV-ти век наречен “анонимен римски хронограф”, който се съхранява във библиотеката на Ватикана. През 354-та година там е записано “ZIEZI EX QUO VULGARES “ – ЗИЕЗИ, ОТ КОЙТО ПРОИЗЛИЗАТ БЪЛГАРИТЕ. Зиези е наш баща и внук на праотеца Ной. Оцелелите от потопа хора дават началото на Пеласгите, Кимерийците и Тракийските народи. Тези които остават по най – старите техни земи започват да се наричат Българи.

Ние сме наследници на древната Пеласго - Тракийска цивилизация, образувала държавностите в Месопотамия, Персия, Бакхтрия, Северна Индия, Египет, Троя, Древната Хетска държава на о-в Крит, Фригия, Елада, Македония, Рим, Западната цивилизация, Британия и Русия.

Траките са били с бръснати глави и кичур коса, както старите Българи и казаците (има статуи например в Берлинския Музей).

Примерите, особено в неопровержимата археология са много.

Едно от основните доказателства за нашите Тракийски корени е общоевропейското генетично изследване проведено от Института “ИГЕНЕА” в Цюрих и оповестено в над 500 научни труда и техните публикации във водещи международни научни списания. Процентът на Тракийските гени в съвременните Българи е 49 %, който е изключително голям в сравнение с наследствеността у други народи. Условно може да се приеме, че на всеки от нас единият родител е пряк потомък на Траките. Оказа се, че няма и следа от нашите “пра – пра тюркско алтайски, монголски корени”.

Нашите деди са благородниците на човешкия род, безстрашни бойци и милостиви победители, превзели целия познат тогава свят. Те са пазителите на вярата в единния Бог наш Отец (пощадил нашия праведен баща Ной), носителите на култура, духовност и морал, творците на блага, дали основата на античните държави и на Европейската цивилизация.

Преди около две хиляди и петстотин години бащата на историята Херодот посещава нашите земи и споделя в книгите си следното:“Тракийския народ след индийския е най – голям. Ако той се съединеше под един господар и ако бе единен, той би бил според мене непобедим и много по – силен от всички народи ....”. ( История, V -3)

Страбон също споделя това, че траките са силен и многоброен народ като даже дава конкретни цифри: „Днес (I –ви век) има 22 племена в Тракия и макар страната да е пообезлюдена (от римляните) тя е в състояние да изправи армия от 200 000 пехотинци и 15 000 конника” (“География” фрагмент 47-48 )

Император Юстиниан (чиито тракийско име е Управда) споделя: -“ Tова е важно и всекиму известно, че ако някой спомене името Тракия, веднага щом думите излетят от устните му, слушащия осъзнава благородните качества на този народ – невероятна мъжественост и страховита войнственост, изпитани по всякакъв начин на бойните полета. Teзи качества са типични само за тях, те ги имат по рождени в кръвта си .’’(превод на цитирано от Веселин Бешевлиев изказване на Юстиниан , “Проучвания върху личните имена у траките”, стр.62).

Част от Тракийските народи (гети, готи, масагети, илири, елини, хексоси, скити, фригийци, бриги, беси, келто-славяни, даки и други) се разпространяват в Европа като създават европейските нации, други завладяват северна Африка, Индия и голяма част от Азия – до северния океан и Япония. Срещу тях Китай изгражда стената.

Нашите предци оставят в древния език санскрит над 1800 общи или подобни думи с Българския. Напр. “Риг Веда” е аналогично с “Аз Буки Веда”. Арийската дума хима значи зимастуд, сняг. Индийската планина Имеус носи същото название както и тракийската Хемус. В превод Хемус, Имеус означава заснежен, бял. В река Бара арийците са поили конете си. Нейното име е свързано с тракийската дума пара/бара значещо река и разбира се старобългарската и словенска дума барарекичка. "

Примерите са стотици.

Споменавания по-късно като "бог" Дионисий, всъщност е бил велик завоевател.

Луций Ариан разказва, че преди идването на Дионисий в Индия, местното население било номади непознаващи градове. Обличали се с кожи, ядели кора от дървета и сурово месо. Тракийският владетел им дал огъня, научил ги да орат и сеят, да правят вино, да строят, да коват оръжие, дал им също закони и религия, като разбира се поставил себе си начело на новия пантеон. В самите пурани (древни индийски предания) намираме потвърждение за това. Там са споменати богоподобните бригус - бойци колесничари почитащи огъня и дали го на хората. Бригус е тракийския етноним бриги (фригите), чиито най-древни земи са Юго Западна България и Македония. Според Хезихий родното място на Дионисий се намира в Южна Тракия. Т.е. Дионисий (този, който е покорил Индия) е роден в древна Бригия и е бил цар на бригите (наименованието е свързано и с бритите, но за това по – късно). В Риг Веда е споменат народа саки, за които Страбон обяснява, че са източните скити, чиито роднини са обитавали нашата Добруджа. Други участници в дионисовия поход са били киконите, защото Плиний Стари казва, че примитивното индийско племе касири е посетено от тях. Киконите обитават Южна Тракия през второто хилядолетие преди Христа. Траките са превърнали местното население в благоденстващ народ, като са им дали оръдия на труда и знания как да ги използват. Действително най-старите типове на оръжията и инструментите намерени в древна Индия имат прототипи в Тракия. Названията също показват връзка с нашия език – ведическото картака отговаря на нашето кортик, сулака отговаря на нашето сулица (копие), чашка отговаря на нашето чашкатапар на топор, коша на кош, кава на кова, жалика на желязо и т.н.

Важно свидетелство за тракийското присъствие в древна Индия са и паралелите между писмеността на Мохенджо Даро и много по-старата писменост на Градешница, Караново, Винча, Вълчи Дол и т.н. Става дума за около 20 знака, което изключва напълно възможността за случайна прилика.

Свастиката, често използвана в Индия се среща много по-рано в Неолитната цивилизация на Варна. Нашата украсена със свастики керамика е повече от хиляда години по-стара. Самата дума свастика е обяснима на български. СВАСТИ, ШАИШТА значи щастие на индо и ирано-арийски, а КА е умалителна частица, която се среща в санскрит и в наши думи като девойка, стопанка, седянка и т.н.

За далечното пътешествие на тракийският обожествен владетел свидетелстват и много други древни историци: Филострат, Еврипид, Хигинис, Цицерон, Сенека, Аполодор, Овидий, Нонус.

Трябва да се поясни, че първоначално Дионисий е бил тракийски цар, който е обожествен след смъртта си. След него други тракийски благородници със същото име са разпространили култа му по три континента.

- Едно от основните доказателства за превземането от траките на целия познат тогава свят е дадено в “Същността на боговeте” на Цицерон. Той споменава, че на римляните са извести четири "божества" с името Дионисий... Този в Тракия... Един Дионисий е покорил Индия, друг е ходил до Египет и е наречен Озирис там, трети достига Иберия.

 

Тук трябва да уточним нещо много важно!

 

Всички така наречени "богове" в древния свят и култовете към тях, представляват гавра с паметта на велики войни и мъдри държавници. Не случайно на тях се приписват чисто човешки качества. Изпадналите в езичество и разврат техни наследници превръщат спомена за своите славни деди в идолопоклонство, като изместват с това вярата в единия Бог Отец, пощадил праотеца Ной.

 

Същото се случва и със символите, знаците, предметите и цветовете ползвани в храмовете за почитане на Бога Творец. Самите те биват превърнати в обект на идолопоклонство. Хората въведени в заблуди от бесовете, започват суеверно да вярват, че свастики, иуи-та, червено белите ивици и други предмети им носят щастие, здраве, късмет и т.н. абсурди.

 

Всичкото това се е случвало и преди, във времената на праведника Ной. Тогава сред изпадналото в разврат, идолопоклонство и суеверия човечество Бог пощадява само него. Причината е, че нашият праотец единствен е запазил чиста вярата в Твореца.

 

Същото това се случва и сега! За да оправдаят своя разврат, материализъм, гордост, непокорство и лицемерие човеците възприемат какви ли не "религии", учения, философии, ереси, пророчества, субкултури и суеверия. Всички те им галят сетивата, позволяват им волности, обещават им снизхождение от Бога за всичките им мерзости или изобщо отричат Бога. Всички те са внушени от демоните и подготвят хората за идващото царство на антихриста. Всички те ще въведат душите на нещастниците във вечните мъки.

 

Запитайте се защо идващият княз на злото е наречен антиХрист, а не антимохамед, антибуда, антиюда и т.н.

И така да преминем нататък:

- Дебело подчертаваме, че ние не идваме от Азия, а просто сме я завладели и култивирали, както това се е опитал да направи отново, доста по - късно един от великите наши владетели – Александър Македонски. Той сам определя себе си като син на Бакх – Дионис. Не случайно Александър Велики се сродява с Бакхтрийска принцеса. Предполага се, че той и съпругата му са говорили сродни езици. Бакхтрия е в Афганистан. Там и в момента могат да се срещнат названия като Котел, Шумен, Варна, Тунджа и т.н.

Първата пирамида в Египет се казва Сакар. Споменатите клинописи от Градешница, Караново и Тартария могат да бъдат разчетени с помощта на египетското писмо, но са с 2000 години по – стари. Можете да видите част от тях във Врачанския музей.

И ПАК ЩЕ ПОВТОРИМ: ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ, СПОРЕД СЪВРЕМЕННАТА ИСТОРИОГРАФИЯ “ИНДО ЕВРОПЕЙЦИ”, НЕ ИДВАТ ОТ АЗИЯ, А ПРЕВЗЕМАТ ЦЯЛАТА ЕВРАЗИЯ, ТРЪГВАЙКИ ОТ НАШИТЕ ЗЕМИ.

- Старите автори описват, че и от двете страни в Троянската война воюват Българи:

"Тесалийските мирмидонци на Ахил са Българи."

"Шестоднев" на Йоан Екзарх

"Ахил заминал заедно с Атридите, като водил своя собствена войска от три хиляди души, наричана тогава мирмидонци, а сега Българи."

Йоан Малала - Византийски хронист

"Ахил Пелеев бил скит от градчето Мирмикион, което се намира на Меотидското езеро.”

Гръцки историк от 1-2 век Флавий Ариан - “Периплус"

Йоан Цеца също твърди, че Ахил е Българин:

“Ахил, многославният син на Пелей,

и на Тетида, дъщерята на философа Хирон,

Бе предводител на хуните, българите-мирмидонци”

Същия древен историк описва и Българите на страната на Троя:

“А Пирехми водеше пеонците, сиреч българите,

от река Аксиос, сиреч от известната Вардар...

Хроми и Еном стояха начело на всички мизи."

Агамемнон и Менелай са потомци на Атрей, който пък е син на тракийския благородник Пелопс, пристигнал от Фригия. Тракийският произход на ахейските благородници обяснява защо микенските куполни гробници са като тези на траките и защо древните микенци са жертвали коне при погребение на знатен човек - този обичай е напълно чужд на гърците. Ахейците, както траки и трояни, са били конен народ, а при гърците основната войскова единица е хоплитът.

Омировата „Илиада” представя троянците като родствени на траките, а днес огромната част от учените приемат това като неоспорим факт, говорейки за трако-троянски етнокултурен кръг.

Гърците само асимилират нашите предци ахейците и пеласгите в по-късни времена и си приписват и славната им история.

Скандинавските народи също обясняват произхода си с троянци и траки. Иде реч за т. нар. Прозаична Еда, известна още и като Снора-Еда по името на съставителя й – ирландския скалд (поет), прозаик, историограф и политик Снори Стурлусон. Тя се появява около 1220 – 1225 г. и се състои от четири книги, които разказват за произхода на скандинавските народи. Ето какво се говори в Снора-Еда: “Там се намира и центърът на земята. И затова, щото самата земя там е във всичко по-прекрасна и добра, хората, които я населяват, също се отличават с качествата си: мъдрост и сила, красота и всевъзможни знания.

Близо до центъра на земята бил построен град, придобил велика слава. Тогава се наричал Троя. Този град бил много по-голям от всички други и построен с цялата изкусност и великолепие, които тогава били известни....

Един от конунгите (крале) в Троя наричали Мунон или Меннон. Той бил женен за дъщерята на върховния конунг Приам, която наричали Троан. Те имали син на име Трор, ние го наричаме Тор. Той се възпитавал в Тракия при херцог на име Лорикус... и убил той херцога Лорикус, своя възпитател, и жена му Лора или Глора, и завладял царството им Тракия. Ние наричаме неговото царство Трудхайм. В северната част на кралството си срещнал прорицателка на име Сибила – а ние я наричаме Сив – и се оженил за нея. Синът им се наричал Лориди, той приличал на баща си. Той имал син Ейнриди, а той – Вингетор, а Вингетор – Вингенер, а Вингенер – Моди.... а Гудолв – Фин, а Фин – Фрядлав (ние го наричаме Фридлейв), а той пък имал син Воден, а ние го наричаме Один. Той се славил с мъдростта си и всички съвършенства.”

По-нататък в пролога се разказва, че Один подчинява Саксланд (Страната на саксите) и оставя трима от синовете си за пазители на различните й части – Източната, Вестфалия и Франкланд. Накрая Один и хората му, продължавайки на север, стигат до страната, наричана днес Швеция, където тамошният владетел Гюлви доброволно предоставя властта на богоподобния Один. Один харесва тези земи и се установява там, построява град („ ...който днес се нарича Сигтун...”) в който има дванайсет управници по троянски образец и налага закони като тези, които са били в Троя.

Част от нашите предци Траките, които тръгват също от Троя създават и ръководят Римската империя.

Вергилий - един от най-значимите поети на Древен Рим, пише в своята "Енеида" за трака Еней от Троя, племенник на цар Приам, завел след погрома над града-държава част от съгражданите си траки (т.е. Българи, както вече бе казано - бел. ред.) до Апенинския полуостров през ХІІ век пр. Хр. и създал града-държава Рим. Касае се за исторически факт, а не за легенда, каквато е историята за Ромул, Рем и Вълчицата.

Голяма част от населението на Римската и Византийската империя са били Траки, също така основните корпуси на войската, повечето главнокомандващи и много от императорите. Тук ще споменем само част от владетелите за чиито корени имаме сведения: Тракиец е родения в Добруджа Максимин. След него на престола сядат много други: Клавдий II, Квитилий, роденият в София Галерий, Максимин Дакиецът, Лициний, Константин Хлор, родения в Ниш Константин Велики, Констанс, Кoнстантин II, Тиберий II, Ветран, Юлиан, Лъв Бесът, Маркиан, родените край Скопие чичо и племенник Юстин I и Юстиниан I, Фока ( царувал в Константинопол до 610 година).

Римската империя и Византия са били образувани и командвани дълго време от нашите предци. За това те са били могъщи и благоденстващи държави. Както при древните тракийски държави така и по - късно братоубийствените войни продължават. От северна Европа нахлуват Хуните. Те са предвождани от великия наш владетел Атила (434 - 453 год.), така наречения в именника на Българските канази Авитохол.

Легендарния Български водач от рода Дуло подчинява под властта си територия от Франция до Китай. Поставя на колене Рим и остава в историята с прозвището Бич Божий (Flagellum Deum).

Много интересен исторически факт е, кой всъщност успява да спре безстрашният воин владетел и неговата непобедима армия. Ето цитат от житието на свети Лъв Велики, Римски папа (православен):

"С мъдри, сладки и боговдъхновени слова той беседвал с Атила и го превърнал от свиреп вълк в кротка овца; страшният и неукротим воин смирено и меко се вслушвал в думите на Божия угодник, удивлявайки се на неговото архиерейско величие и ужасявайки се пред светостта на честното му лице. Като изпълнил всичко според желанието на свети Лъв, страшният Атила се оттеглил от пределите на Италия в своите земи.

Войводите на Атила немалко се удивлявали как Лъв е могъл така бързо и необичайно да го превърне от толкова суров княз в толкова кротък; те питали Атила:

- Защо се уплаши от един римлянин, дошъл без оръжие? Защо му се подчини? Защо се обърна в бягство като победен, оставяйки такова огромно богатство в Италия?

Вие не сте видели това, което видях аз - отговорил им Атила, - видях двама ангелоподобни мъже, стоящи от двете страни на папата (това били светите първовърховни апостоли Петър и Павел); в ръцете си държаха голи мечове и ме заплашваха със смърт, ако не послушам Божия архиерей.“

Жития на светиите, преведени на български език от църковно-славянския текст на Чети-минеите ("Четьи-Минеи") на св. Димитрий Ростовски.

След тази среща с великия светец и с Божията промисъл, големият наш владетел вероятно приема християнството.

Това обяснява и първото му място в "Именникът на българските владетели", а също и християнските символи на власт, намерени у неговите наследници от рода Дуло.

Няма никакъв исторически извор, в който да се говори за Тангра, който всъщност е Тънръ – езически ТУРСКИ „бог“! В никой артифакт или исторически документ, свързан с българите няма да прочете и титлата „хан“, която всъщност е монголо-тюркска, а не арийска. Няма и данни за някакви езически практики при нашите владетели. Напротив!

Неоспоримите археологически находки и писмени източници, изобличаващи фалшификациите на псевдоисториците, юдомасони са множество.

Историческите извори сочат ясно истината. Един от основните източници за нашата история е "Именникът на българските владетели". Изследователите са единодушни, че достигналият до нас текст е препис от старобългарски документ от IX-X век, че първоначално текстът е бил изсечен върху камък, и че се е състоял от две части, като първата е завършвала със съобщението за петимата князе с остригани глави. Втората част обхващала периода от 680 до 767 г. Преписът от X век според тях е направен въз основа на този каменен надпис. По късните преписи, които са достигнали до нас са от XV и XVI в. (Христоматия по история на България том 1).

В този важен исторически документ българските владетели са наречени "КНЯЗЕ". Най-интересното, е че тази титла се появява при славянските владетели на Панония и Великоморавия и е заимствана от нашите владетели, които по своите медальони, пръстени-печати и монети са се титулували канес (княз).

Същите данни ни дават и неоспоримите археологически артифакти.

В намереното съкровище на канес Кубрат в с. Малая Перешчепина, на пръстена-печат на владетеля е изобразен кръст, а в друг елемент намираме Христовия монограм  - кръстосани букви Х и Р, отстрани има гравирани буквите α и ω (от думите в Новия завет: „Аз съм Алфа и Омега, начало и край, - казва Господ, Който е, Който е бил и Който иде, Вседържителят.“ Откровението на Йоан 1:8). Професорът от Великотърновския университет Пламен Павлов казва за намереното Кубратово съкровище следното: "Най-интересно е, че съкровището съдържа християнски символи. Самият Кубрат е бил погребан в ковчег, по християнския обряд и този ковчег е обкован със злато. Върху сабята му има кръстен знак... Впечатляваща в находката е патрицианската златна тока, която тежи 450 грама. Тя е византийска изработка и няма аналог в Европа. Византия изключително рядко е давала патрицианска титла - само на високопоставени владетели и само на християни. Тази титла също е инсигния на власт - дава право на един човек да владее част от света от името на византийския император."

Същите символи на християнска монархическа власт се намират и при неговите приемници. Пределно е ясно, че е невъзможно владетеля да е бил Православен, а народа или неговите наследници езичници.

 

На пръстена-печат на набедения за езически „хан“ Тервел е написано: "Богородице, помагай на кесаря Тервел!". На другата му страна е изписан кръст. В държавната йерархия на Римската империя титлата кесар е била най-високата, с която са били удостоявани средновековните европейски владетели. Кесарят всъщност е и съимператор. Титлата е получавана само и единствено от християнски владетели, а цар Тервел явно е бил християнин (каквито са били и баща му и дядо му, както се доказа от неопровержимата археология - б.ред.).

Не е само това.
Популярността на канес юбиги Тервел сред хронистите на християнска Европа е много голяма. Още в края на XV век за него пише един от най-важните представители на италианската историография - Марк Антонио Сабелико: „Както се говорело, първият български крал кръстител е Требелиус...” Европейските автори отделят на Тервел достойно внимание, наричат го „спасител на Европа”, защото с българската войска спира арабската инвазия на Стария континент и спасява Източната Римска империя от ислямизация.

На 15 август 718 година „трижди великият” владетел на българите кесарят цар Тервел спасява Константинопол, Източната Римска империя и християнска Европа, на която оттогава се смята за съпокровител. Християнският свят с дълбока признателност увековечава святото дело на българския цар, а църквата го канонизира за светец. Има три български извора, които говорят за живота и делата на каназ (княз) Тервел – История славянобългарска на Паисий Хилендарски, История на йеромонах Спиридон и т.нар. Зографска българска история. Като нарича княз Тервел един от най-великите българи и най-достоен след цар Борис I, Паисий Хилендарски пише: „Светият крал Тривелия (Тервел) и светият цар Йоан-Михаил (Борис I) били свети в живота си и храбри и силни в царското си благополучие.“ Името на свети Тривелий Теоктист - цар Български е записано в „Списък на българските православни светци”. Там се казва, че светецът се почита от Българската православна църква на 4 януари и 3 септември по църковния календар.

Друга фрапираща манипулация на историята ни е гаврата с паметта на т. нар „хан“ Омуртаг, който е набеден за зъл езичник, избивал безмилостно славяни християни. Каква е изненадата ни обаче, когато погледнем отново печата на владетеля – символа на неговата власт. Върху изображението е изписано от страната на християнския жезъл Канес, върху главата юбиги, а от към десницата със златни букви е изписано Омортаг: САNЕS VВНГI ОМОРТАГ. Както се вижда няма „хан“, а има канес, който държи владетелски жезъл с християнски кръст и носи християнска корона.

 

Наскоро на нашата общественост бе предоставена изключително ценна находка. Открита в Добруджа и датирана VII в., тя бе определяна от международните специалисти, като монета на неизвестно германско племе (UNCERTAIN GERMANIC TRIBES - AV Solidus (18mm, 4.21 g, 1h))?! Нашият експерт Митко Станков, който е консултант на някои от европейските аукционни къщи (напр. Auktionshaus Hans Dieter Rauch) и живее във Виена, опроверга тази теза излагайки силни доказателства. Като първи аргумент той изтъква неопровержимия исторически факт, че през VII век в Добруджа няма германски племенаОбластта е населявана от българи и от т. нар. славяни, които са всъщност част от същия скитски тракийски народ. Втория аргумент е, че на реверса (опакото) на монетата ясно се четат буквите САN и V. На известния златен медальон на друг наш владетел - канес (княз) Омуртаг има идентичен надпис с титлата на владетеля - CANES.

Много е важно да се отбележи, че паричната единица сечена от канес Исперих, показва ясно християнската вяра на владетеля. Реверса на златния солид изобразява в средата кръст, от двете страни на който стоят две стилизирани човешки фигури, облечени в тоги, всяка държи владетелски християнски жезъл завършващ с кръст и има християнска корона с кръст.

Тук изобщо няма да се спираме на басните писани от "историците" масони, че в този период "пра" българите били диви тюркски орди, които нямали пари, а осъществявали натурално разменно стопанство. Между другото никой народ не нарича древните си предци с представката "пра"! Няма "пра"руси, "пра"англичани, "пра"немци. Има народи, които изследват и величаят своята история и владетелите си. Само ние ги принизяваме!

Например в друг древен документ - "Български апокрифен летопис" от XI в., предводителя на българите е наречен Исперих и Испор. Княз Исперих е назован и в споменатия "Именникът на българските владетели". Паисий го нарича "благополучен крал Батоя". Няма никъде "Аспарух" или "хан"!

Плитките лъжи на платените ни "историци" се опровергават ясно и от строежите осъществени от нашите предци в този период. Ето какво се казва в същия този "Български апокрифен летопис" : „Онь (Испор цар) съзыда в Плюска град...“. Тези уж диви варвари-езичници от Азия, които живеят на конете си и спят в юрти изведнъж съзиждат своята столица Плиска с 2,5 метра широки, правилни, каменни стени. Каменни са и цитаделата в центъра му, големия владетелски дворец и ХРИСТИЯНСКАТА БАЗИЛИКА. Имало е голямо водохранилище, водопровод и канализация (неща непознати в много от градовете на тогавашна "цивилизована" Европа, в които векове наред са вилнели чума и други зарази).

Нашата история е подменена и принизена. Високо културен християнски народ, аристокрация и владетели са обърнати на диви езически орди. Целта на юдомасоните е да свържат корените и вярата ни с Азия и с турците, да ни изкарат пришълци (мигранти) по нашите собствени земи и да ни подготвят по – лесно да приемем новото ислямското нашествие и сатанинската му вяра. Това е причината да се гаврят със страданията и паметта на милионите български мъченици избити от агаряните и да говорят, че в робството ни било много хубаво. Те вече вкараха новите орди башибозук сред нас.

За разлика от сегашното нашествие на другородци, които целят да ни заробят, в други времена по нашите земи са се връщали освободители на поробените си събратя.

Освен Хуните много други народи се връщат в различни векове отново в своя фатерланд. Има записани в изворите походи от Скандинавия, Панония, северна Скития, Дакия, Галия и т.н.

Документиран е поход в Тракия през III в. преди Христа на галските келтски князе братята Болг и Брен. Много историци казват, че съвременното ни име е възприето от именно от владетеля Болг.

Навлизането на християнският владетел канес Исперих в Мизия и съюза със сънародниците му, поробени от гърците е също такова завръщане в земите на предците.

Основно доказателство за този отрязък от историята е съхранявана във Ватикана карта съставена през 4 - ти век от Свети Йероним, на която Мизия е отъждествена с България - Moesia hic et Vulgaria.

300 години по – късно канес Исперих, който е от северните части на Българската империя, наречена Скития, отвоюва от гърците южните части, наречени Мизия, с помощта на въстаналото там местно Българско население.

 

Ние непрекъснато воюваме и спираме нахлуванията и на азиатски племена, например Исперих умира в битка с езичниците хазари (приели в последствие юдаизма, който по същество след идването на Христа е езичество).

Тронът в Източната Римска империя е преминавал в различни ръце, но когато там са управлявали наши сънародници, християнската вяра е укрепвала!

Първосветителят на Римската империя е тракиецът роден в Ниш, свети император Константин Велики. Другият голям християнски владетел на империята е Юстиниан I Велики, роден близо до Скупи (днешно Скопие) с рождено българско име Управда Петър Сабатий.

Съвременната ни историческа наука е изпълнена с лъжи. Лишаването на нашия народ от истинското му историческо наследство е един от основните удари върху нашата духовност. Поради това основна част от НАЦИОНАЛНАТА ДОКТРИНА е изясняване на истинската ни велика история и наследената от праотеца Ной спасителна вяра в Бога, преминала в приетото от апостолите Православие.

 

4. Втори раздел:

-        Методите и средствата за освобождение на поробената ни родина.

А) Ще започнем с кратък обзор на Българската и световна действителност, за да преминем към начините за справяне с поробителите ни.

 

На всеки здравомислещ Българин отдавна му стана ясно, че със стихийни па били те и масови протести нищо не се постига. Те обикновено се инициират, водят и контролират от агенти на властта. Целта им е да изпуснат парата на народното недоволство и да поставят на власт поредния предварително подготвен политически “месия”, който служи на същите задгранични юдомасони, както и предшественика си.

Всеки помни милионните митинги, след които на власт дойде извратеният евреин Филип Димитров, за да граби и сдаде властта, отчайвайки мнозинството Българи. Между разорителните управления на евреи комунисти и турци се появяваха “спасители”, които също като тях не са Българи. Циганина Костов, четвърт евреин, четвърт германец, една шеста еди-какъв си “цар” Симеончо, наркотрафиканта Бойко........ Всички те са фигуранти в театъра разиграван от световните кукловоди.

Световната политика се движи от висшата финансова олигархия, която произвежда парите и държи световните богатства, а политиците, тайните служби, полицията и армиите са нейни пионки. Тук трябва да уточним, че няма никаква разлика между свръх богатите хора в Русия, Америка, Европа, Азия и т.н. Много от тях са от една народност и всички те работят за едни и същи интереси. Всички те са членове на сатанинските ционистки и юдомасонски ложи.

Така нареченото световно противопоставяне, демокрация, комунизъм, диктатура, партии, избори и т.н. е един цирк, който създава врагове, разделя хората и ги прави много лесно управляеми.

Освен с пропагандните и властовите си лостове, световната олигархия ни е заробила най – вече с перфектно работещата икономическа матрица, в която живеем. С едната ръка те ни подхвърлят мизерните заплати, а с другата ни отнемат повечето пари под формата на такси, данъци, сметки, инфлация и непрекъснато нарастващи цени. Така те принуждават човека да се бори всеки ден за насъщния си и ограничават рязко независимостта и свободната му воля. Освен това чрез намаляване на даваното и увеличаване на вземаното, финансовите ни робовладелци могат да ни въвлекат в размирици и да разстроят обществения живот, когато си поискат. От там нататък “народния гняв” се поема от добре обучени, сплотени и послушни техни банди и може да бъде докаран до най – различни етапи в зависимост от желаните цели.

Този сценарий е познат от столетия. Френската революция е подготвена от първото голямо и бързо изкуствено обедняване на една нация, осъществено при един от главните удари върху християнската цивилизация нанесен от фарисеите ционисти. По същия начин, подготвена от същите фарисеи антихристи и техните масонски слуги, се осъществява и Руската революция. Над 90 процента от комунистическото правителство и комисарите са били евреи, включително и всички ръководители на лагерите в ГУЛАГ.

Тази криза, която се вихри в момента е последния етап преди въвеждането на един нов еврейски глобален комунизъм – така наречения “нов световен ред”.

Как нашия народ може да се спаси от готвения концлагер?

За да си отговорим на въпроса ние трябва да вникнем в същността на сатанинската схема на заробване и отравяне на живота.

Произвежданите от фарисеите пари сами по себе са нищо не струващи хартийки. Щом една парична единица не съдържа стойността в себе си – сребърна или златна монета, то тогава тя трябва да е подкрепена със златен резерв в националната банка или от някаква друга ценна стока. Ресурса с който олигархията подкрепя произвежданите от нея долари, евро и други валути е ПЕТРОЛА, ГАЗТА, ЗЛАТОТО, ЦВЕТНИТЕ МЕТАЛИ И НАРКОТИЦИТЕ. Всички техни находища се намират в еврейски ръце. Извличането им е нищожен процент от стойността им – чиста печалба за жида.

Евреите държат в ръцете си и огромните международни компании от търговията, хранително вкусовата, химическата индустрия, фармацевтиката, информатиката, пропагандата (интернет, телевизии, радио, списания, вестници) и т.н.

Тези които произвеждат парите са и наши работодатели и законотворци. Те ни плащат, те ни създават политическите системи, те предизвикват икономически кризи, военни и граждански конфликти, те ги прекратяват. Чрез пропагандната си машина те развращават, деморализират и обезверяват обществата за да ги управляват по – лесно (за това предизвикват и кризите). Те ни тровят и обезсилват с изкуствени и генно модифицирани храни, химически питиета, токсична козметика, перилни препарати, консерванти, оцветители, радиочестотни приемопредаватели (телефони, антени) и т.н. След това ни “лекуват” с фармацевтиката си, като дефакто продължават да ни тровят. От всичко това те извличат огромни печалби, връщайки си голяма част от дадените ни заплати.

От десетилетия те ни лишават от множество чисти, зелени технологии, използващи огромната свободна енергия около нас (като патентования и използван от военните Браунов двигател, електромагнитните двигатели, водогенараторите и много други).

Целта е да продължават да ни продават петрола, газта и антиприродната си енергия, с което поддържат производството на парите си.

Процент от тези пари отиват обратно, като инвестиции в добива и другите техни индустрии за увеличаване на печалбите. С друга част те ни плащат мизерните заплати и ни държат в робство на границата на оцеляването. Голям дял от произведените пари отива за поддържане на политическата върхушка, която ни трови съзнанието с какви ли не лъжи само и само да ни отклони от истинските проблеми. Освен това управляващите всяка година измислят все по – нови такси, данъци и сметки и увеличават старите, за да не би случайно да се видим с пари, да се огледаме и да се опитаме да излезем от убийствената им схема. Огромен процент от парите им отиват обаче в поддържане на смазващия апарат за следене, разследване и съдене на всеки, който дръзне да се противопостави.

От изключително значение е да се каже кой управлява цялата тази смазваща машина.

Точно под върха на пирамидата стоят 12 еврейски фамилии от сектата на фарисеите – Вартбург, Рокфелер, Ротшилд, Шиф, Морган и т.н. Те са собственици на федералния резерв и произвеждат долара с който са обвързани всички валути в света. Под тях стоят 300 еврейски фамилии, също фарисеи. Те държат в ръцете си основните индустрии, добива на ресурси и медиите. Надолу следват техните марионетки – политици, бизнесмени, бандитски босове, полицейски, армейски началници, разузнаване т.н. Всички те са участници в масонски ложи създадени и контролирани от световното еврейско правителство – синедриона и ционистките фарисейски организации.

Тук ще споменем нещо много важно:

Тяхната цел е не само да ни заробват финансово, но най – вече да ни владеят духовно.

Какво имаме предвид:

Както казахме вече, Православието ясно заявява, че след убийството на Божият син евреите са отпаднали като Богоизбран народ. Самото название “израил” означава “борещ се с Бога”. И наистина юдеите многократно се противопоставят на Божиите повели, обругават и убиват много от светите пророците вместо да се вслушат в призивите им за покаяние. Те непрекъснато се бунтуват срещу своя спасител Моисей, умъртвяват свети пророк Йеремия с камъни, убиват свети пророк Йезекил, разрязват свети пророк Исая с дървен трион, отрязват главата на свети пророк Йоан Предтеча. Един от най – големите пратеници на Бога – свети пророк Илия е бил непрекъснато преследван за да бъде убит. Илия казвал на Бога “... израилевите синове оставиха Твоя завет, .... с меч убиха Твоите пророци. Само аз останах, но и моята душа търсят да вземат.” Светията се противопоставя и изобличава жреците на ваал, поради това бива толкова мразен от евреите.

Ваал е едно от имената на сатана. Много от юдеите отдавна са се отклонили от вярата в Бога Творец и са започнали да служат на демоните и техния господар.

Ето какво казва самият Иисус Христос за фарисеите : “Вие сте от баща дявола и желаете да вършите похотите на баща си. Той беше човекоубиец от началото и не устоя в истината...” [ Йоан 8:43]

Дявола изкушаваше Христа в пустинята, като му даваше целия свят. След като не успя, той отиде при равините и им предложи същото в замяна на Богоубийството, развращаването на собствения им народ и на цялото човечество. Така голяма част от евреите сключиха сделката си със сатана проклинайки себе си и своите поколения: „И целият народ отговори и рече: КРЪВТА МУ НЕКА БЪДЕ ВЪРХУ НАС И ВЪРХУ ЧАДАТА НИ.“ (Мат. 27: 25).

Юдейските секти са се превърнали църкви на дявола, в които вместо ангел Господен властва демон. Много показателни са думите на един от най – великите богослови, вселенският учител Йоан Златоуст в неговия знаменит трактат “Осем слова против юдеите”. Те много добре обрисуват съвременните ни финансови господари: “Синагогата е по – лоша от всякакъв бардак, защото служи за убежище не само на разбойници и търгаши, но и на демони. По – точно казано, не само синагогата, но и самите души на юдеите са жилища на демони. И така не сме ли длъжни да се отвращаваме от тях като всеобща зараза и язва за цялата вселена? Какво зло те не са сторили? Какво злодейство, какво беззаконие те не са задминали със своите гнусни убийства? На какво повече да се учудваме в тях? Мръсотията или жестокостта и безчовечността? За какво да ви говоря? За техните кражби, лихварството и притеснението на бедните?

Вие, братя мои християни, не се ли преситихте в борбата с юдеите? Знайте едно: който не се пресища в любовта си към Христа, той никога няма да се пресити и в борбата с неговите врагове!

Няма вярващ християнин, който би се усъмнил в думите на Спасителя и на светията Богослов.

Трябва обаче дебело да подчертаем, че тези думи не се отнасят за всички евреи. Една част остават верни на Бога. Сред тях са пророците, апостолите и първите мъченици и праведници. Повярвалите в Христа евреи приемат новия завет с Бога.

След разпването на Христа юдеите се залавят да преследват и избиват неговите последователи. В тази дейност те активно насъскват и останалите езичници в Римската империя, които също като тях се кланят на идоли и на демоните, които те олицетворяват.

Правдата въпреки всичко възтържествува. Траките приемат масово християнството от апостолите. Посланията в евангелието към Филипяните, Колосяните, Солуняните и към църквите в Мала Азия (тракийска Фригия), са послания към нашите предци.

Причината за бързото разпространение на православието в Тракия е родовата памет на тези, чиито бащи са славели Бога на техния праотец Ной. Въпреки езическите отклонения, нашите деди са очаквали идването на Спасителя.

Триумфа на истината идва с приемането на Православието като официална религия от Тракиеца император свети Константин Велики.

Но слугите на лукавия не се отказват. Юдеите всячески подкрепят похода към Европа на исляма.

И така, евреите отварят вратите на Испанските крепости пред настъпващите техни кръвни братя сарацини. За това и са изгонени от тази държава. Веднага след това Испания процъфтява и става най – голямата империя на света. Не такава е за съжаление съдбата на България. Вратите на Търново са отворени от евреина Лазар Коен, след което върху Българите се изсипва рядко виждан в човешката история геноцид. Не случайно еврейското правителство синедрион се мести в Константинопол след превземането му от турците.

Другите силни удари върху Православието юдеите нанасят чрез създаването на множество секти и ереси. Много от тях са наречени жидовстващи. Основна ерес е католицизма и произлезлия от него протестантизъм. Шапчиците на кардиналите са точно като юдейските. Короната на папата е като тази на архиравина. Тук няма да се спираме подробно на отклоненията на католиците от изконното християнство. Това ще бъде направено в отделна брошура описваща духовната традиция на Българите, която ще бъде консултирана от православни свещеници. Ще споменем само, че православието остава единно, а католицизма се разцепва на множество секти, ордени и национални църкви всяка със задълбочаващи се отклонения. Наблюдаваме тотален морален разпад сред духовенството, което води и до духовен срив в западните общества. Църквите им благославят хомосексуални бракове, жени стават свещеници и т.н. Те са издигнали в култ парите и човешката власт.

В момента основната цел на евреите е смешението на религиите. За това те инициираха под егидата на папата едно движение наречено икуменизъм в което наред с католици, англиканци, мюсюлмани, юдеи, будисти, неопагани, езически и вуду шамани и т.н., участват и много лъже православни патриарси. Това е в пълен разрез с първата Божия заповед, която отрича литургийно общение на православните с еретици и езичници.

Жида е основният пропагандатор на разврат, езичество, атеизъм, комунизъм, либерализъм, еретизъм и какви ли не философски течения отклоняващи човека от Бога.

Така той прави хората роби на собствените им страсти, лишава ги от духовната защита на техния Отец и краде душите им за своя господар.

На върха на пирамидата на властта за която споменахме по – горе стои самия сатана и неговите ангели. Те дават знанията на еврейските ционистки секти и подчинените им масонски ложи. За това всеки техен ход, всяка една финансова, икономическа и политическа операция е безпогрешна.

Те са създателите на тази перфектно изчислена икономическа матрица с нейната убийствена администрация. Те ни държат на границата на оцеляването с ниските заплати и огромните данъци, сметки и такси. Техните чиновници крадат от държавата безнаказано, влачат ни по инстанции, унищожават здравеопазването, образованието, инфраструктурата, съдебната система, вземат подкупи, поддържат престъпността и се гаврят с нас. Те ни развращават с порнографията и насилието, което се лее от техните медии. Целта им е да няма морал и ценности, да няма здрави семейства и сплотено общество, а една сбирщина от разделени, озлобени, обезверени егоисти.

Те са владетелите на материалния свят и за това искат хората да са материалисти.

В тази връзка доста красноречиво звучат думите на Черния папа на масоните – Алберт Пайк, който казва : “Истинската и чиста философска религия е вярата в Луцифер”, “ Луцифер е единственият истински Бог”, а също и “Всички ние, заемащи високи степени, трябва да съхраним масонската религия в светлината на луциферианската доктрина”. Книгата е "Морал и догма", написана през 1871 г. и до днес е "библията" на световното масонство. На конгрес в Леже през 1863 г. масонският лидер Лафарг, съпруг на дъщерята на Карл Маркс – Лаура, обявява целите на ложите:

“Война на Бога, ненавист към Бога! Целият прогрес се състои в това! Трябва да се пробие небето като хартиен свод! Да се постигне тържество на човека над Бога.”

На всички “борци против системата” в България, които се обявяват за езичници тангристи, предбудисти, антихристи, марксисти и не знам си още какви, можем да кажем, че да се бориш с дявола и неговите слуги чрез атеизъм и езичество е също като да наливаш масло в огъня. Техните начинания винаги ще бъдат в услуга на жида, както това се доказа многократно в историята.

Тези псевдопатриотични среди упорито вярват в комунистическите еврейски басни, които казват, че България била паднала под турско поради отслабения от християнството боен дух. Защо обаче златният век идва след каназ Борис I те не могат да обяснят. Някои от тях мънкат глупавите жидовски обяснения, че ерата на Православния Симеон Велики била по инерция от предните времена. Не знаете ли, че инерцията е затихващо движение, не усилващо се?!

България е завладяна защото вярата в Бога е отслабена от продължаващите езически обичаи сред народа и най – вече поради навъдилите се множество жидовстващи секти, каквото е например богомилството.

Каназ Борис I избива жидовстващи аристократи, а не езичници и с това укрепва държавата за дълго. В края на XIV в. обаче на престола сяда царица Сара и домъква в Търново множество нейни сънародници евреи, които започват да сеят своите лъжеучения сред народа отново. Скоро нашата родина пада под робство.

Новото ни робство се дължи на същото. След безбожния комунизъм евреите отровиха духовното ни пространство с какви ли не смърдящи секти, ереси, неопаганизъм и философски теории.

Както казахме по – горе тази криза, която се вихри в момента е последния етап преди въвеждането на един нов еврейски глобален комунизъм – така наречения “нов световен ред”.

Не сте ли забелязали, че винаги се говори за „театър на военните действия“ – това е официалният термин.

Кой е кукловода, който стои зад кулисите на този театър и дори не се старае да промени неговия основен сценарий? А може би нарочно го оставя същия, за да следва някакъв мракобесен ритуал, като маниакален убиец, който дори оставя улики, за да задоволи извратената си страст.

"Светът се управлява зад кулисите от много по-различни персонажи от тези, които си представят хората“.  Това са думите на един от най – известните политици за всички времена – идеологът на английските консерватори и голям враг на България - евреина Бениамин Дизраели, по-късно лорд Биконсфилд. В своето забележително произведение ,,Кънингзбай" той описва много картинно един испано-мюсюлмански евреин, скрит зад властта финансов манипулатор, освободен от всякакви предразсъдъци, един ,,човек без държава".

И така, какъв беше театърът, който се разви малко преди нас?!

Някога се проведе олимпиада в Берлин (1936 г.), последва анексия на Австрия и Судетенланд (1938 г.),  после други анексии (с мълчаливата материална подкрепа на Англия, САЩ и СССР), после МАЩАБНА ВОЙНАунищожила стара Европа и наложила нови режими, порядки и термини, като интернационализъм, евроинтеграция, глобализъм, сексуална революцияСлед тази война се създаде държавата Израел. Преди и по време на тази война, в лагерите на Англия в Африка и Индия, на Германия в окупираните земи и на СССР в Сибир бяха извършени масови сатанински жертвоприношения на десетки милиони хора.

По време на войната само в Дрезден за една нощ Англия и САЩ хвърлят над 700 000  фосфорни бомби над 1,2 милиона души. Една бомба на всеки двама. Температурата в центъра на града достигнала 1600 градуса по целзий. В града по – това време са разквартирувани над 600 000 ранени войници и много деца сираци от цяла Германия. Приблизително 500 000  деца, жени, старци и ранени войници били изгорени за една нощ. Града не е избран случайно, а това което се е случило там се нарича холокост – сатанинско жертвоприношение, чрез всеизгаряне.

Същото са правели в своите лагери и при нападенията на чужди територии и националСОЦИАЛИСТИЧЕСКА Германия и интернационалСОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ СССР.

Сатанинския театър се разиграва, а неговите кукловоди са Алфа ложата на масонството, която се намира в Бъкингамския дворец, главните майстори и „рицарите“ на ложите на „стария приет шотландски ритуал“ и „йоркския ритуал“, които също са в Британия. САЩ е управляван от политически династии, обединени в масонското общество „Череп и кости“. Германия се ръководи от тайните медиумни масонски общества „Врил“ и „Туле“, чиито членове са били Хитлер и елита на НСДАП, и от „рицарите“ на тевтонския орден образували елита на СС. Генотипа на фюрера на арийството – Хитлер, както и на неговите основни помощници – Хес и Химлер, няма нищо общо с високия, здрав, рус ариец, напротив – ясно е с кого има общо! Същият зле прикрит чифут е управлявал (и управлява) СССР в лицето на Ленин Бланк, Троцки Бронщайн, Свердлов Яков, Зиновиев Апфельбаум, Каганович Лазарь Моисеевич, еврейския бандит Коба – Сталин Джуга (груз. – юдин) Швили (груз. – син) и 95 % от репресивния комунистически апарат и НКВД, чиито наследник е КГБ, чиито офицер бе (и още е) мистър Путин Шаломов (майка Мария Шаломова), но за това после. Същия богоомразени юдеи водят и по това време САЩ и Англия в лицето на Рузвелт Розенфелд и Чъчил (майка Джени Якуб Джером). Над масонството с неговите колаборационисти гои и откритите юдеи, стои една институция, която се нарича синедрион – съвет на юдейските „мъдреци“. Те са сценаристите! Над тях стои нещо друго, което дава знанията, но и за това после.

Понякога действията се разминават леко със сценария и става конфузно и трудно за прикриване.

Такава е ситуацията при Дюнкерк на 26 май 1940 г.  Вермахта пристига в Дюнкерк 2 дни преди британците. За германците не е било проблем да навлязат в беззащитния град и да завземат последното пристанище , в което може да се проведе масовата евакуация на британските войски. Но Хитлер дал своята прословута стоп-фраза , която спряла по-нататъшното настъпление.

Германските войски стоят на 16 километра от града и гледат в продължение на 9 дена как пред очите им се изплъзва победата над Англия, КОЯТО БИ ДОВЕЛА ДО КОНТРОЛА НА КОЛОНИИТЕ И ТЕХНИТЕ РЕСУРСИ И НАЙ – ВЕРОЯТНО ДО БЪДЕЩА ТОТАЛНА ПОБЕДА.

В реч към Камарата на общините на 4 юни 1940 г. („Ще се бием на бреговете“) Уинстън Чърчил нарича събитията във Франция „колосално военно бедствие“, казвайки, че „целият корен и сърцевина и мозък на Британската армия“ бил заседнал при Дюнкерк и изглеждало, че ще загине или ще бъде пленен. Той приветства спасението им като „чудо на избавлението“. „Ние бяхме безмълвни” казва Гудериан. И защо! В момент, когато остава да се завземе само едно малко градче, в което се решава съдбата на вражеските групировкиглавата на Германия изрично го забранява.

Нещата стигнали до там, че генерал Халдер започнал да оспорва решението на фюрера, опитвайки се да му обясни, че трябва да улови последното пристанище на брега. Но Хитлер бил категоричен. За девет дена общо 338 226 войници са евакуирани от набързо събрана флота от 850 плавателни съда.

Подобна е ситуацията преди нападението на СССР. Този път сценария е продължен от Сталин. След като години наред Съюза пълни Германия със суровини и храна, подготвяйки военната й машина (докато собствения му народ, отново по сатанинския сценарий мре от глад), накрая Коба извършва безумно на пръв поглед бездействие и не предприема нищо, въпреки многобройните предупреждения на разузнаването за готвената от германците атака. Сводките са валяли до последните часове преди 22 юни 1941 г.

Следва "вероломно" и "изненадващо" нацистко нападение и десетки милиони невинни жертви положени пред капището на сатана от техния юдейски вожд.

Хитлер връща жеста на своя сънародник и продължава по сценарий – след битка за Смоленск (3 юли 1941 – 5 август 1941)

той извършва поредния абсурден ход,

ДОВЕЛ В КРАЙНА СМЕТКА ДО РАЗГРОМА НА РАЙХА и до други десетки милиони невинни жертви отново положени пред капището на сатана този път от друг юдейски вожд..

И така, Федор фон Бок и почти всички генерали участващи в Барбароса разпалено настояват за продължаване с все сили на похода към Москва. Освен психологическата важност на превземане на столицата на врага, генералите посочват, че Москва е голям център на военната промишленост и център на съветската комуникационна и транспортна система. Освен това, според разузнавателни данни, по-голямата част от Червената армия е разположена при Москва под командването на Семьон Тимошенко за отбрана на столицата. Но Хитлер е непреклонен и издава директна заповед на Гудериан, подминавайки неговия командващ офицер фон Бокда изпрати танковете на Група армии Център на север и юг, временно прекратявайки похода към Москва.

Военната, революционната и политическата история на XIX и XX век е изпълнена с подобни планувани „абсурди“. Лошото е, че те водят до планувано с демонска прецизност, масово изтребване на хора.

Нашият народ също е вкарван многократно в месомелачката на юдомасонските жертвоприношения. Ето един само пример: На 29 октомври 1912г., по време на Балканската война Турция иска примирие, но Фердинанд го скрива от съюзниците и продължава войната. Фердинанд заповядва атака на силно укрепените позиции в които са съсредоточени голяма част от имперските войски.

Резултатът е 25 000 Български жертви, изтощаване на армията, удължаване на войната с 5 месеца, през които съюзниците се укрепват в Македония. Все пак сключеният на 30 май 1913 г. в Лондон мир е много добър за нас. Турция отстъпва на съюзниците всичко на запад и север от линията Мидия-Енос. Армията ни е заела 179 999 кв.км, които никой не оспорва – наши са плодородните южни земи на Източна Тракия, Беломорието и Егейска Македония. Само след 16 дни всичко това е поставено на карта. Без да се консултира и поне да уведоми правителството и народното събрание, Кобургът решава да сплаши противниците си и заповядва на две наши армии да настъпят срещу Сърбия и Гърция. Разбира се, Румъния и Турция се намесват и България се оказва сама срещу пет държави. Макар и непобедена, армията е принудена да капитулира. В края на юли 1913 г. идва катастрофалният за нас Букурещки мир, според който губим Източна Тракия, Източна и Егейска Македония, Южна Добруджа.

Равносметката е над 400 000 избити Българи – мирно население и войници. Близо 250 000 бежанци се стоварват на изнемощялата българска икономика, чийто възход е вече само спомен. Още тогава съвременниците на тези събития наричат действията на набедения главнокомандващ “престъпни безумия”. Тъжната истина е, че всичките му заповеди и актове са много добре запланувани и синхронизирани с останалите воюващи страни и с Лондон.

Причината за това е, че Фердинанд както и държавните глави на Турция, Гърция, Сърбия и Румъния са били членове на едни и същи масонски ложи (в тях са били и младотурците и връзката им със синедриона, евреите Гелфанд, Жиботински и Троцки). Нашият цар е бил член на Малтийския орден и е бил пряко подчинен на великия майстор на тази ложа – краля на Гърция Константин. (на картината българоубиеца в своите масонски одежди)

Друг интересен факт е, че бабата на Фердинанд е Мария – Антоанета, принцеса фон Кохари. Тя е дъщеря на Франц Йосиф, принц Кохари – покатоличен унгарски евреин, който е бил един от най – богатите хора в Европа и си купува благородническата титла (също като „барон” Ротшилд). Самият Симеон Сакскобурготски в интервю пред израелското списание „Фар” потвърждава еврейската линия в рода си. Не е случайно и, че дълго време в семейното имение - замъка Кобург се е укривал евреина Адам Вайшоп, идеолога на масоните илюминати, контролирани и финансирани от Синедриона чрез банкерите Ротшилд. През цялото си управление Фердинанд непрекъснато тласка омразния му Български народ към загуби и катастрофи, и то абсолютно преднамерено. Показателно е например как завършва дневника му : ''..... Това е ръководство как трябва да бъдат управлявани тези говеда българите .......''. И така, след изтеглянето на Българските войски от Одринска Тракия нашия народ преживява най – големия геноцид извършван някога над него. Много важен документ за геноцида в Тракия е ''Меморандум адресиран до Обществото на народите и конференцията на посланиците" (от 1921 г.), също така и архивите на Съюза на тракийските дружества в България, Карнегиевата анкета разследваща тези престъпления и Ангорския договор.

На основата на тези документи историците говорят за не по – малко от 310 000 избити Българи и още около 63 000 умрели от глад, студ и епидемии. Официалната статистика на турското правителство показва, че през 1890 г. в Турция е имало 2 500 000 Българи, през 1912 г. те са били 1 200 000, а през 1968 г. - само 55 000 души. Сега в Турция Българи няма! Логично е да си зададем въпроса къде са „изчезнали" тези хора?!

Ужасната картина на Балканските войни се допълва и от 96 000 избити Български войници. За тези жертви, за загубите, за двете национални катастрофи, както и за хилядите избити по време на Световната война пряк виновник е главнокомандващият Фердинанд. Той абсолютно целенасочено обезсилва Българската армия и обезсмисля подвизите и победите на Българския воин.

Идването на „новия ред“ бе официално обявено от члена на масонското сатанинско общество „Череп и кости“ - Д. Буш старши в реч пред конгреса, забележете – на 9/11 1991 г.

Същата година се провежда мащабна война в Ирак довела до поредното масово сатанинско жертвоприношение на над 1 000 000 цивилни иракчани. Пак на 9/11, този път 2001 г. ФБР и ЦРУ извършиха ново масово жертвоприношение, този път на свои граждани, давайки формален повод за ограничаване на правата на населението и започване на нова война, с нови масови избивания на хора.

Ето и какво се случва около нас за пореден път.

Наскоро започна да се повтаря познатия от трийсете години сценарий - имаше олимпиада в Сочи 2014 г., после анексия на Крим, после дислоциране на руски части далеч зад граница и създаване на плацдарм. Всичко това се извършва под зоркия поглед на главнокомандващия Путин.

В личния сайт президента http://putin.kremlin.ru/bio има биографична справка, в която до една снимка е записано „Мать Владимира Путина - Мария Ивановна Шеломова“. Путин лично назначи и връчи орден на главния равин на Русия – Бер Лазар, който е от най – мракобесната юдейска секта – на хасидите. Те са обвинявани, че извършват жертвоприношения на християнски деца на всяка пасха. Сред житията на православните светии могат да се видят имена на деца "от жидов замучени".

Само в първата година на управлението на Путин в Русия са извършени 130 терористични акта. Сред тези жертвоприножения се нарежда и изпълненото с мистерии потъване на подводницата "Курск".

На показаната снимка се виждат част от труповете на 186 деца избити при терористичния акт в град Беслан (2004г.).

Множеството жертви са отново в резултат на доста мистериозни обстоятелства. Ето официалното обяснение: "Терористичният акт в Беслан започва на 1 септември 2004 г., когато въоръжени сепаратистки чеченски терористи взимат като заложници стотици деца и възрастни в Първо училище в Беслан.

На 3 септември, 3 дни след началото на обсадата, ЕКСПЛОЗИЯ В УЧИЛИЩЕТО, ИЗБУХНАЛА БЕЗ ОБЯСНИМИ ПРИЧИНИ, предизвиква паника сред децата и похитителите започват да ги обстрелват. Руските специални сили се намесват ХАОТИЧНО. Според официалните данни са убити 344 цивилни, от които 186 деца." Източник.

Евреинът Шаломов, заедно с поредната юдейска пионка, наречена президент на САЩ в момента хвърлят човечеството в нов кървав сценарий. Паралелно с нарастване на руската мощ се извършиха дирижирани революции в ислямския свят (с подкрепата на Англия, САЩ, ЕС и Турция), създаване на единна мюсюлманска ос, подготовка на диверсанти (която аз с очите си видях в Либия) и дислоциране на войски далеч зад граница под формата на мигранти. За всеки учил военно дело и дори за всеки здраво мислещ човек е ясно какво означава това – ОТНОВО МАЩАБНА ВОЙНА!

Война с нови масови демонски жертвоприношения. Война, която ще доведе до дълбоки социални катаклизми, до ново прекрояване политическата карта, до нови режими, изменение на мисленето на хората (с помощта и на подходяща пропаганда) и в крайна сметка до бленувания от тях "нов ред". Ще има и отново анатемосан агресор – Русия, а основния враг на сатана – Православието, ще бъде заклеймено като реакционна, фундаменталистка религия. Този път вместо окултната свастиката, ще бъдат забранени символа на православната държава – двуглавия орел и естествено иконата на свети Георги и останалите икони. Всичко вече беше пробвано – олимпиада, анексии, агресия, терор, разгром и забрана.

Пред очите ни се разиграва поредния мащабен юдейски театър, основния сюжет на който е описан ясно в "Протоколите на Цион", а именно - теза - антитеза - синтеза.

През Втората Световна те умело дирижираха своите пионки от двете страни на фронта. Избивайки отново с чужди ръце непокорните, поевропейчени свои братя евреи, те със демонична хладнокръвност и точност постигнаха невероятен резултат - от една страна се отърваха от вътрешната опозиция, от друга докараха до самоизбиване, разорение, заеми и тотално финансово заробване повечето нации по света, от трета достигнаха до бленуваното столетия възкресяване на Израил!

Тази синтеза беше генерална репетиция за това, което ние скоро ще видим. А ТО Е НОВА, МНОГО ПО-МАЩАБНА ВОЙНА, КОЯТО ЩЕ ДОВЕДЕ ДО НЕВИЖДАНИ ЖЕРТВИ И РАЗРУШЕНИЯ. РЕЗУЛТАТА ЩЕ БЪДЕ ПОСЛЕДНАТА ТЯХНА СИНТЕЗА- ПЪЛНО ВЪЗЦАРЯВАНЕ НАД ОМАЛОМОЩЕНИТЕ НАРОДИ, ЕДНА ГЛОБАЛНА ДЪРЖАВА, ЕДНА ДИГИТАЛНА ВАЛУТА, ЕДНА РЕЛИГИЯ, ТОТАЛЕН КОНТРОЛ И ПЪЛНО РОБСТВО.

Управляващите не крият своята сатанинска същност.

Някога маите, вавилонците и египтяните извършваха сатанински жертвоприношения пред пирамидални храмове с балсамирано в тях тяло на владетел. Същия такъв „храм“ „краси“ и Москва.

 

 

Подобен езически масонски мавзолей има и във Вашингтон. В него има един фрапиращ експонат - статуята на полуголия президент.

 

 

Известната статуя на свободата представлява езическия „бог" Митра и е подарена от френските масони на техните братя в САЩ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пред щаба на НАТО се мъдри обърнат кръст.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Над Кремъл стои сатанинския пентаграм. Този дяволски символ оформя и сградата на щаба на американската армия.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Петолъчката стои и по множество от световните държавни флагове и военни знаци.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сатанинските им символи са навсякъде.

 

 

 

Друг окултен символ украсяваше за малко "противниците" - това беше свастиката.

Те управляват материалния свят, както е допуснато от Бога и тяхната цел е спечелване на всяка една душа за техния господар.

За едно столетие те изцяло подмениха моралните ценности на човечеството. След сексуалната революция, те узакониха хомосексуализма и еднополовите бракове, узакониха и отнемането на деца от семействата им и осиновяването им от хомосексуални двойки. Въведоха сексуалното образование в училищата. В момента текат процеси по легализиране на педофилията, семейния секс и зоофилията. През 1990 г. американския политолог Йозеф Овертон предложи модела „прозореца на Овертон“ – как да се унищожи всяка морална граница в обществото. Целия процес – от немислимо до държавна политика се състои от пет прости крачки. Първата е от немислимо до радикално – проблема се озвучава от определена група хора и се свиква „научен симпозиум“. Втората е от радикално до приемливо – смисъла на понятията се разширява, например термина брак се измени до израза „ съюз между каквато и да е двойка“... Трета стъпка е от приемливо до разумно – там девиза е „няма нищо по разумно от това да следваш своите желания и да защитаваш свободата си“, като честата употребата на понятия като „демокрация“, „права“ и „свободи“ е задължителна. Четвъртата стъпка е от разумно до популярно – той изисква изразяване на проблема в телевизионни и шоупрограми, дискусии, обществени обсъждания в различни кръгове. Пета стъпка е от популярно до политика – той изисква проучване на общественото мнение и показването на резултатите на политиците, те ще свършат всичко останало. Тогава аморалното ще се превърне в норма подкрепена от законодателя. Във случая всичко което се иска от болшинството хора, които не са съгласни с тази манипулация Е ДА БЕЗДЕЙСТВАТ.

Хората, които ни управляват ни мразят. Те изпитват същата човеконенавист, както и духовните същества, които движат техните ложи и им дават знания. С тяхна помощ те могат да предвидят всеки финансов, икономически, политически и военен ход, всяка манипулация на обществото, и то с демонично хладнокръвие и прецизност.

Целта им е физическото и духовно унищожаване на хората. Те бавно психират и отравят нас и децата ни с ГМО, консерванти, оцветители, набухватели, антибиотици, ваксини, флуор, изгорели газове, наркотици, цигари с радиоактивен тютюн, барут и найлон, евтин химически алкохол, химически пръскания от самолети, високочестотни излъчватели и т. н. От поколение на поколение, чрез образование и медии, те все повече развращават, дебилизират и оскотяват хората.

Бог обаче ни е дал спасителен път. Ще го разгледаме в края.

„Новият световен ред“, неговото идване и неговите цели са описани подробно в православното Писание и Предание.

"оня ден не ще настъпи, докле първом не дойде отстъплението и се не открие човекът на греха, синът на погибелта, който се противи и се превъзнася над всичко, що се нарича Бог, или светиня, за да седне като бог в Божия храм, показвайки себе си че е бог... тайната на беззаконието вече действува, само че няма да бъде извършена, докато не се отдръпне оня, който я задържа сега, - тогова и ще се открие беззаконникът, когото Господ ще убие с дъха на устата Си, и чрез блясъка на Своето пришествие ще изтреби тогова, чието явяване, по действие на сатаната, е с всяка сила и с поличби и лъжливи чудеса, и с всяко неправедно прелъстяване ония, които загиват, задето не са приели любовта на истината за свое спасение. И за това Бог ще им прати действие на заблуда, за да повярват на лъжата, та да бъдат осъдени всички, които не са повярвали в истината, а обикнали неправдата (2 Сол. 2:1-12)."

"Около 1900-та година напредвайки към преполовението на осмия век и приближавайки 7500-те години (1992 г. – б.ред.), хората от тези времена ще започнат да стават неузнаваеми. Когато наближи времето за идването на антихриста, ще се помрачи разумът на човеците от похотта на плътта и ще се умножи много безбожието и беззаконието... Пастирите на християните- архийереи и йереи, ще бъдат мъже тщеславни, съвършено не познаващи десния път от левия. Тогава те ще променят морала и Преданието на християните и на Църквата... Блудодеянията, прелюбодеянията, мъжеложството, кражбите и убийствата ще се узаконяват по това време и по причина на огромните грехове и безбожие хората сами ще искат да се лишат от Благодатта на Светия Дух, Който са приели със Светото Кръщение, а така също и с потъпкването на съвестта... Искайки да даде лукава мъдрост на страдалците човеци, ще изнамери да говорят един към друг (телефона– б.ред.) от единия край на земята до другия. Тогава те ще летят във въздуха, като птици (самолети– б.ред.) и ще разкъсват морските дълбини, като риби (подводниците– б.ред.). И всичко това ще вършат нещастните човеци, преминавайки живота си в удобства, не знаейки страдалците, че това всичко е измама на антихриста. И толкова ще придвижи въображаемо науката лукавият, тъй че ще измами човеците да не вярват в съществуването на Триединния Бог. Тогава Всеблагият Бог, виждайки гублението на човешкия род ще поиска да съкрати дните, заради избраните, защото сатаната ще поиска да измами „ако е възможно и избраните“.

Тогава внезапно ще дойде Двуострият Меч (Христос), и ще умъртви измамника и неговите последователи."

(Пророчеството на Свети Нил, който се подвизавал,като Аскет в Светата Гора Атонска преди 350 години - Верен препис от книгата „Евангелската градина“ на Светия Манастир „Кръстова планина“ – Кипър).

Без да претендираме за точност, само като предположение можем да кажем, че според пророчеството идването на антихриста (вероятно появяването му - раждането му) е през 1992 г. Това учудващо точно съвпада със споменатата по - горе известна реч на президента Джордж Буш старши, произнесена в края на предходната година - на 9/11 (11 септември) 1991 г., в която членът на масонското общество "Череп и кости" официално обяви идването на новия световен ред. Можете да видите речта ТУК. Както казахме в тази година САЩ извърши интервенция в Ирак, довела в последствие до жертвоприношението на над 1 000 000 цивилни. На десетата годишнина - 9/11 2001, бе извършен нов масов холокост, дал началото на много конфликти, разрастване на тероризма, арабски революции, руска намеса и масово ислямско навлизане в Европа. Има и други предвиждания, които казват, че антихриста ще имитира моменти от земния живот на Христа, включително и неговия земен път ще приключи на 33 години, когато ще е Второто пришествие на Спасителя.

"Ще чувате боеве и вести за войни. Внимавайте, не се смущавайте, понеже всичко това трябва да стане; ала туй не е още краят. Защото ще въстане народ против народ, и царство против царство; и на места ще има глад, мор и трусове;" (Мат. 24:6-7).

Наистина ние днес, благодарение на телевизията и радиото все по - често чуваме вести за войни и всякакви природни катаклизми, бури, изригвания на мощни вулкани, земетресения и цунами. От края на Втората световна война до 2001 г. е имало 248 военни конфликта, като в края на 2014 г. те са 30 и то разрастващи се. От доклад на Международния институт за икономика и мир става ясно, че само в 11 страни в света е относително спокойно.

Природните стихии се получават най-вероятно не без намесата на съвременни военни технологии.

Увеличена е честотата, броя и мащабите на катаклизмите. Това, което прави силно впечатление в нашата България, е че в последните години многократно са се увеличили наводненията. Така е и в целия свят.

Статистиката за разрушителните цунами сочи, че от началото на века до 1971 г. е имало няколко инцидента, като височината на вълната е била максимум 18 м. Изведнъж в споменатата 1992 г. остров Бали и Флорес са заляти от рекордните 26 м. вълна, като загиват над 2200 души. На 26.12.2004 г. идва още по - разрушително бедствие - след земетресение в Индийския океан 30 метрова вълна отнема живота на над 300 000 души - нещо невиждано до тогава. Само две години след това на остров Ява се изсипва цунами, което отнася над 770 човека. През 2010 бреговете на Чили биват ударени от разрушителната стихия, само година след това 20 метрова вълна убива 15000 души в Япония.

През последните няколко века в Европа има регистрирани едва 6 случая на торнадо. От 1950 г. до 1999 г. броят им изведнъж нараства на 150. Само през 2010 г. те изведнъж наброяват 221, през 2012 - 214, през 2013 - 466, през 2014 - 303.

Урагани в Европа има регистрирани през 1950 г., след това зачестяват - 1983 г.,1985 г., 1989 г., 1990 г., 1995 г., 1996 г., 2002 г., 2003 г., 2004 г., 2006 г., 2008 г., 2009 г., 2013 г., 2014 г., 2015 г.

Земетресенията през последните години също зачестяват и стават по силни. Само в Русия мощни трусове е имало през 2006 г., 2007 г., 2008 г., 2013г. (Статиститиките са взети от Уикипедия).

Всички помним и невижданото до тогава мощно избухване на Исландски вулкан покрило Европа с пепел.

По света се случват вече и необясними явления, като разцепвания и пропадания на земя в САЩ.

ПРОТИВООТРОВАТА СРЕЩУ ЦЯЛОТО ИМ САТАНИНСКО ДУХОВНО И ФИЗИЧЕСКО ВЪЗДЕЙСТВИЕ, С КОЕТО НИ УНИЩОЖАВАТ Е СВЕТОТО ПРИЧАСТИЕ В ИСТИНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА.

Светото Евангелие ясно описва идването на последните дни. В откровението на свети Йоан Богослов – главата за апокалипсиса пише, че антихристът по Божие допущение ще върши чудеса и ще прелъстява човеците (което и става). Картинно е описано разпространението на злото в света и борбата срещу верните на Христос.

В Матей глава 24 самият Спасител обяснява, че преди края ще се явят лъжепророци и лъжехристи, които ще съблазнят мнозина. Главния лъжехрист е в Рим. Новият папа е йезуит. Такъв е бил и Адам Вайшоп – създателят на илюминатите. В стария Български език думата “йезуитин” е била символ на лицемер и лъжец. Главата на католическата църква в момента оглавява икуменисткото движение в което се обединяват всякакви ереси и секти, езичници юдеи, паганисти и слуги на лъжепророци. Единствения спасителен за душата остров сред това разбесняло се море от бесове е истинското Православие, което е запазило изконното християнство (за това, къде се е запазило изконното, непроменено от масони и икуменисти православие вижте КЪДЕ СЕ Е СЪХРАНИЛО ПРАВОСЛАВИЕТО).

Както казахме в същата глава 24 Христос още казва, че ще се появи глад и мор, ще има опустошителни войни, ще въстане брат срещу брат и народ срещу народ.

Ясно е, че се говори за масово обедняване, гладни бунтове, граждански и междунационални войни. Те вече започнаха. Предизвикани са от изкуствената финансова криза създадена от тези които печатат парите – олигархията на юдеите фарисеи. Целта е народите да се обезсилят, обезкървят и отчаят. Тогава ще се появят “спасителите” – тези които предизвикаха кризата. Те ще обявят религиозните, националните и класови различия за причинители на войните. Ще върнат стария масонски лозунг “свобода равенство братство”, ще премахнат класите, ще направят една религия, ще смесят народите и ще започнат да строят новия Вавилон – т. нар. нов световен ред. На отчаяните хора ще бъде предоставено всичко за което са мечтали и нарочно не им е било давано – свободна и чиста енергия, чиста и евтина храна и вода, безплатни услуги, образование, лечение, осигуряване, висок стандарт, законност, сигурност, всякакви удоволствия и забавления.

В замяна на това ще им бъде поискано най – скъпото: душата и свободата.

На всеки ще бъде поставен чип, който ще служи за идентификация и разплащания. В откровението на свети Йоан Богослов е написано ”И ПРИНУЖДАВАШЕ ВСИЧКИ – МАЛКИ И ГОЛЕМИ, БОГАТИ И БЕДНИ, СВОБОДНИ И РОБИ – ДА ИМ СЕ СЛОЖИ БЕЛЕГ НА ДЯСНАТА РЪКА, ИЛИ НА ЧЕЛАТА ИМ, ЗА ДА НЕ МОЖЕ НИКОЙ ДА КУПУВА ИЛИ ДА ПРОДАВА, ОСВЕН ОНЗИ, КОЙТО НОСИ БЕЛЕГА, ИМЕТО НА ЗВЯРА ИЛИ ЧИСЛОТО НА НЕГОВОТО ИМЕ.”

Най – лошото е обаче, че този радиочестотен чип, ще служи и за сателитно следене и за манипулации върху човешкото здраве и психика чрез насочени вълни с определена честота. Такива чипове има вече в новите ни паспорти. Такива са и доброволно купуваните от нас сим карти.

Но каква е точно определената цел на световните кукловоди?

Ето какво се говори в един доклад на първия световен ционистки конгрес в Базел в 1897 г., наречен по – късно “Протоколи на Цион”:

“ЮДЕИТЕ СЪЗДАВАТ ИКОНОМИЧЕСКИТЕ КРИЗИ И ПРИНУЖДАВАТ ПРАВИТЕЛСТВАТА ДА ПРАВЯТ ДЪРЖАВНИ ЗАЕМИ... С всички възможни средства и с помощта на златото, което е изцяло в нашите ръце, ние ще създадем всеобща икономическа криза и ще изхвърлим на улицата цели тълпи работници, едновременно във всички страни на Европа. Тези тълпи ще се нахвърлят с наслаждение да проливат кръвта на ония, на които те с простотата на своето невежество завиждат и чиито имущества ще им бъде тогава възможно да ограбят.... . Спомнете си френската революция, на която ние дадохме името “велика”, тайните на чиято подготовка нам бяха добре известни, защото тя цялата беше наше дело.

От тогава ние водим народите от едно разочарование към друго, за да ги насочим в определения ден в полза на оня цар-деспот със Сионска кръв, когото ние готвим за владетел на света.... Нашият цар, е длъжен издъно да раздруса старите общества и да ги пресъздаде без да се бои, че за това може да се наложи да ги залее със собствената им кръв... ЮДЕЙСКИЯТ МОНАРХ ЩЕ БЪДЕ СВЕТОВЕН ПАТРИАРХ... ЮДЕИТЕ, КОИТО НАСАЖДАТ БЕЗБОЖИЕТО, ЩЕ НАЛОЖАТ НА ВСИЧКИ ЮДЕЙСКАТА ВЯРА... Юдейският владетел ще бъде истинският вселенски папа. Той ще бъде патриарха на интернационалната църква.” Край на цитата.

Казахме вече срещу кого се изправя свети пророк Илия, за кого говори самия Христос и с кого сключват своя завет юдейските равини – ваал.

Готвеният юдейски цар е месията на сатана. Той ще управлява от възстановеният Соломонов храм и ще въвлече цялото човечество във служене на дявола.

Евреите ще се опитат да заблудят целия свят, че идването на месията антихрист, който очакват е всъщност второто пришествие на Христа. Те ще провокират изкуствено “Божии наказания” над развратените от самите тях народи. Ще доведат икономическа криза, ще спрат доставките на петрол, газ и ще прекъснат електроснабдяването, ще докарат глад и войни, ще предизвикат “природни” бедствия с новите си военни технологии. След това ще симулират пак чрез технологиите си личби и “чудеса”. После с цялата си пропагандна машина и всичките си средства ще започнат да прокарват сред народите образа на “спасителя”, техният княз. Той ще бъде изкусен оратор и артист. Около него ще се създаде ореола на светец и месия. Ще изглежда благ, смирен и силен духовно човек, справедлив и миротворец. Ще извърши чудеса в дипломацията и икономиката. Очакващите го политици, президенти, главнокомандващи, генерали, полицейски началници, едри икономически олигарси, всички участници в сатанинските масонски ложи, веднага ще му се подчинят. По знак от синердиона те ще започнат да прекратяват кръвопролитията, глада и кризата след подробно отразени от пропагандата преговори с “месията”. Всички народи ще бъдат във възторг и ще се надпреварват да обсипват “спасителя” с благодарности, да изразяват готовност за сътрудничество, коопериране и обединение с другите нации в името на мира. Както казахме по – горе на отчаяните хора ще бъде предоставено всичко за което са мечтали и нарочно не им е било давано.

Княза на юдеите ще бъде провъзгласен за пратен от Бога миротворец, спасител и обединител на разделените народи и религии, които уж имали едни ценности и вярвали в един Творец.

Това е основната цел и върховна наслада на сатана – да измести Бога от душите и сърцата на хората, и сам той да се представи за Бог, чрез своя измислен месия!

Всички религии ще се подчинят с готовност и с това ще се покаже истинската им същност. Само част от Православните – истински вярващите, ще се изправят срещу измамника на цялата вселена и ще започнат да изобличават злото.

Всеки дръзнал да се противопостави незабавно ще бъде заклеймен, очернен, обявен за луд, затворен, бит, измъчван, принуждаван публично да се закълне във вярност на вожда.

Тогава ще дойде времето на новите светии, новите войни на Христа в духовната борба с рогатия.

Много от светите отци говорят за идващите времена и казват, че хората не трябва да приемат белега на звяра – чипа, колкото и благовидни и примамливи да са условията, защото това ще означава сключване на контракт със сатана. Както казахме, чипа представлява честотен отражател, чрез който ще може да се влияе върху човешкото здраве и психика. Хората ще бъдат докарвани до депресивни състояния в които ще забравят всякакъв морал и задръжки. Те няма да могат да се контролират. Ще може да бъдат насочвани към определени действия.

Целта е омърсяването на всяка човешка душа с множество най – черни грехове. Всъщност това вече се случва около нас, хората са доста по – различни от преди 20 години!

 

В Евангелието сам Христос казва, че в последните дни човеците ще бъдат самолюбци, сребролюбци, самохвалци, горделиви, хулници, непокорни към родители, неблагодарни, нечестиви, недружелюбни, клеветници, предатели, безочливи, надути, сластолюбци. Тези които имат духа Христов ще бъдат ненавиждани и гонени. Христос казва на християните “Ако света ви мрази знайте, че мен преди вас е намразил. Да бяхте от света, света щеше да люби своето... Ще бъдете мразени от всички народи заради моето име.... Ще ви предадат на съдилища и по синагоги ще бъдете бити... И ще предаде брат брата на смърт и баща чедо и ще въстанат чеда против родители и ще ги убият и ще бъдете мразени от всички заради моето име, но който изтърпи до края ще бъде спасен.”

Всеки верен на Бога ще спаси своята душа.

Някои от светите хора обрисуват доста образно същността на човешката душа. Например те сравняват нашия земен живот с краткия престой на пиленцето в яйцето. Черупката на нашата душа е тленната ни смрадлива плът, за която ние така много се грижим и й угаждаме, забравяйки за Божествената частица в нас.

Пиленцето в яйцето не вижда своята майка, но чува нейния глас и усеща нейната топлота. Тя периодично го обръща за да не лежи само на едната страна и да се повреди. По същия начин ние не виждаме Бога, но чуваме Неговия глас, който говори чрез нашата съвест. Ние усещаме неговото присъствие във всичко живо и красиво около нас. Бог понякога обръща курса на движение в нашия живот за да ни предпази или за да ни вразуми. Идва време, когато пиленцето разчупва обвивката, вижда светлината и своята любяща майка, излита на воля и диша с пълни гърди чистия въздух, наслаждавайки се на красотата около него и на свободните си движения. Има обаче немощни и слаби пиленца, които с мъка успяват да се освободят от своята черупка и скоро стават жертва на зверовете. Има и яйца, които излизат от крилото на майка си и от нейната топлина, пиленцата в тях умират преди да са се родили. Пиленцата, които се реят свободно са душите на умрелите праведни Православни, литнали в духовния свят и носени от ангелите към Царството небесно. Немощните са душите на непокаялите се слабоверци, еретици, сектанти и на грешниците които обичат повече плътта (черупката) и й угаждат всячески – прелюбодейци, блудници, чревоугодници, пияници, на сребролюбците, на злопаметните, на горделивите, на злите и гневните, на жестоките и безсърдечните, на ленивите, на завистниците, интригантите и лъжците, на убийците и на крадците. Излезлите от крилото на майката яйца са умрелите душевно хора, като неверниците атеисти и богоборците – сатанисти, масоните и всички вярващи в антихристиянски “религии” и философии.

 

Колко нещастен е този, който не вярва, че има душа и живее в суета и материализъм, само тук и сега, и изпада в депресии при вида на остаряващото си лице и отмиращите функции на греховното си тяло. Тези, заедно с уж вярващите грешници вместо от ангели биват поемани от демони и повеждани директно към мрака на преизподнята и нейният господар.

Много от светиите след искрени молитви, пост и отделяне от греховния свят биват награждавани от Бога още приживе да виждат духовния свят. Свети Нифонд например споделя, че веднъж когато се молел в храма небесата над него се отворили и той видял множество ангели, едни слизали а други се възкачвали на небето, като водели със себе си душите на спасените християни. Видял светият старец и бесове, които ходили около ангелите и спорили за всяка душа изтъквайки греховете й. Със съжаление гледал и как извършените повече злини от добрини хвърляли някои нещастници в ръцете на демоните и те ги повличали към вечните мъки на ада.

Светата Православна църква казва, че след смъртта на тялото 40 дена душата бива съдена и преминава през митарствата, където демоните най – щателно разследват човешките грехове. Този съд определя съдбата на душата до второто пришествие на Христос, когато той ще съди отново живи и мъртви според делата им по време на техния земен живот. Свети Ефрем Сирин, познаващ добре тайните на духовния свят, живо описва виденията на умиращите грешници и съдбата на душите им след изпускането на последния дъх.

Щом види да се приближават ангелите бедния човек, бил той дори и цар, цял се разтърсва и разтреперва, вцепенява се като гледа могъщите сили и съвсем нови същества и образи.

Свети Ефрем описва и първите сцени развиващи се в отвъдния свят. Ангелите вземат душата и политат, но нагоре ги чакат светоуправниците, поднебесните духове на злобата. Тези наши зли врагове, които са ни били съблазнители в този свят и са записвали нашите лоши дела, заблуждавайки ни, че не съществуват, там се превръщат в обвинители. Те пресрещат възнасяната душа и започват да я разследват, за всички грехове, към които те са я подтикнали. О какъв страх и трепет изпитва бедната душа. Агонизиращият грешник търси защита от Божиите ангели, но те не могат да го избавят от митарствата, където демоните му преграждат пътя към царството небесно. Митарствата са двадесет на брой и ние ще ги разгледаме в отделната ни брошура за вярата. Там са описани подробно основните грехове от които човек трябва да се пази и да ги изповядва, ако ги извърши. На всяко митарство бесовете обвиняват и се мъчат да завлекат душата към вечните мъки, а ангелите защитават и изтъкват доброто у човека.

Това представлява нашият свят – едно полесражение на доброто и злото, духовна война на ангелите с бесовете за всяка една душа. Война, която всеки от нас води вътре в себе си.

Тук е време да кажем каква точно е тяхната крайна цел!

Световните кукловоди отдавна са ни заробили икономически, сега тяхната цел е да ни направят безбожни, зли, безсъвестни и грешни за да се обречем сами на техния господар и да продължим да бъдем техни роби и във вечността.

От какво човекомразците искат да ни лишат?

Някои от светиите били удостоени от Бога да съзерцават Царството небесно още приживе. В разговор със свой ученик свети Серафим Саровски му загатнал за блажената наслада, която изпитва душата в рая. Той замълчал, затворил очи и започнал да се възнася душевно към небесата, лицето му започнало да става все по – светло, сам ученика изпаднал в тих възторг и радост каквито не бил изпитвал никога. Така минал половин час, когато свети Серафим започнал да обяснява за своето преживяване, той казал на послушника, че ако човек знаел каква награда и радост го чака, ако е праведен, той би понесъл всякакви скърби и мъки в земния живот с благодарност. Там няма ни болест, ни печал, ни въздишка, там има само неописуема сладост и радост.

Всъщност радост и спокойствие човек изпитва още в този живот, ако обича истински, ако е добър с другите, ако не е злобен, завистлив, злопаметен и гневен. Ако всеки от нас живее по християнски няма да има престъпления, корупция, експлоатация, разделение и ненавист между Българите и цялото ни общество ще бъде радостно и спокойно.

В своя “Дневник на писателя”, писана през 1877г. Достоевски предвижда точно какво ще стане след 40 години в Русия. Цитата е много актуален, защото на нас ни предстои същия безчовечен и безбожен еврейски комунизъм:

“ Безбожният анархизъм е близък. Нашите деца ще го дочакат.... Бунтът ще захване от атеизма и грабежа на всички богатства. Ще започнат да тъпчат религията, да разрушават църквите, да ги превръщат в казарми и конюшни и ще залеят света с кръв и после сами ще се изплашат.... Юдеите ще погубят Русия и ще застанат начело на анархията. Но не се безпокойте. Тези жестоки човешки мъчения от идващия безбожен хаос ни приближават обратно към Бога, защото у много ще се почувства непоносима мъка без Него. А когато отново се издигне религиозността на нужната висота, само тогава ще се избави православният свят от усилията на явните гонители на Христа Спасителя, нашият Бог. ”

С настъпването на “новия световен ред” сатана ще разшири неимоверно своята власт. В Евангелието е написано, че антихристът ще прелъсти много човеци, но накрая ще бъде поразен от Христос и ще бъде хвърлен в огнено езеро. След победата на Спасителя ще се явят ново небе и нова земя. Праведните ще възкръснат с телата и душите си и ще заживеят новият вечен и блажен живот.

След всичко казано до тук нека се върнем за момент към нашето съвремие. Бунтовете в Европа и в България вече започнаха. Както казва Достоевски “Безбожният анархизъм е близък”. Скоро тези, които ни докараха до мизерия ще пуснат сред нас своите агенти, банди, въоръжените цигани и мигранти. Те ще извратят справедливия народен гняв в Гражданска война. От гетата ще излязат предварително подготвени, организирани и въоръжени групи и ще започнат да избиват Българи. Отдавна циганските махали в България се готвят за този момент. Те са превърнати в независими територии в които полицията не влиза. Там има складирано оръжие, нелегални казина, произвеждат се наркотиците с които тровят Българчетата. Полицаите не само бездействат, но и пазят проститутките, сутеньорите и наркодилърите. Случая с Катуница не беше изчислен от кукловодите и той ясно загатна какво предстои. Зад полицаите, които биеха Български деца се разхождаха необезпокоявано въоръжени цигани.

В България ще се разрасне конфликт и на верска основа. Същото ще стане и в целия континент. За това последните десетилетия нашите финансови и политически господари пълнеха запада с имигранти. Това е и причината в последните няколко години националните светски режими в много арабски страни да се свалят от интернационални ислямисти и то с активната подкрепа на запада. Следващата стъпка ще бъде новия поход на исляма към Европа.

Съпротива обаче няма да се намери сред забравилите Бога, залинели и развратени хора. Те ще бъдат като агнета на заколение. Вижте какво стана в някои арабски държави – разрушени квартали, хиляди избити и ранени беззащитни хора. Това предстои и на нас!

Не забравяйте какво е казано в техните протоколи още преди 120 години:”Нашият цар, е длъжен издъно да раздруса старите общества и да ги пресъздаде без да се бои, че за това може да се наложи да ги залее със собствената им кръв...”

Б) Сега към основният въпрос.

 

И така, как можем да се спасим от идващото зло?

Как ще успеем да провалим плана на сатана и неговите слуги, що се отнася до нас Българите и до нашето поколение?

Ще цитираме гореспоменатия доклад от първия световен ционистки конгрес за да разберете от какво те се страхуват най - много:

“ЮДЕЙСКИЯТ КАПИТАЛ ТРЯБВА ДА УНИЩОЖАВА ЗЕМЕВЛАДЕНИЕТО.

Земевладелска класа за нас е вредна, защото може да бъде самостоятелна в придобиване средства за живот. За това е необходимо на всяка цена да я обезземлим.” Край на цитата.

Съдбата на всеки един човек зависи от неговата лична воля.

Ние трябва да спрем да се оплакваме и да очакваме някой друг да ни определя живота. Ние сами със собствените си труд и мисъл трябва да създадем живота за който мечтаем. ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС.

По – горе описахме ясно кои са главните лостове на тяхната власт и какви са техните крайни цели.

За да им попречим ние трябва да излезем от икономическата и духовна матрица в която са ни поставили и да поемем съдбата си в свои ръце.

Според нас стъпките към свободата са следните:

-        Първо, всеки човек със свободна воля трябва да излезе надалече от градовете и да започне да си произвежда сам храната, да има независим източник на питейна вода, независима енергия и средства за оползотворяването й.

Оставиш ли децата си да се хранят с отровната им храна, да пият замърсената им вода, да дишат изгорелите газове, да се учат в дебилизиращото им, просташко, наркоманско, атеистично училище, ти извършваш престъпление към собственото си поколение. Ти обричаш детето си на духовна смърт, болести и разврат.

-         Второ, човек не трябва да ползва никакви средства за които се плаща и с които да го следят, контролират и манипулират - никакви телефони, компютри, интернет, телевизори, радио и т.н.

-        Трето, той трябва да спре да работи за глобалните господари

-        Четвърто и много важно, трябва да спре да им плаща.

-         Пето, да се излезе от монетарната им схема. Пълна независимост от парите им.

-         Шесто – основно, да не се притежават никакви средства за идентификация (чрез които вече се и следи).

-         Седмо - да не знаят къде си

-         Осмо – да започне да привлича приятели

-         Девето - да създаде християнско семейство с вярваща и скромна жена и много деца – основния смисъл на човешкият живот!

-        Десето – основно - да създаде с приятели и семейството социална християнска община с църква и духовник. Така са правили първите християни и са успели.

-         Да направят кооператив, всеки да вложи средствата си и да полага специализиран труд (Един извършва точно определена дейност за общото благо. Принципа на поточната линия – по - лесно и продуктивно)

-         Да се извърши подбор на семена и животни. Да се отглежда чиста, екологична продукция. Водата да се изследва и да се пречиства с естествени методи.

...

-         Да се създаде училище с детска градина и библиотека

-         Децата да се възпитават в православната вяра, в патриотизъм, в трудолюбие, честност, уважение към родителите, съселяните и всички православни Българи. В училището да се наблегне на физическа и бойна подготовка, на народни танци, да се преподава синтезиран и подходящо поднесен материал, който да не затормозява децата. Да се изучава вероучение, Православна етика и обноски в обществото.

-         Всички да спазват строго православния канон – ходене на църква всеки ден, знаене на основните молитви, на символ верую, спазване на постите, познаване на тайнствата, изповед, причестяване, държане в храма, в семейството и в обществото.

...

-         Неделя да не се работи. Литургия, общ обяд в 12:00. След това танци, хора, надпявания и забави.

-         Да се забрани консумацията и производството на твърд алкохол. Само вино и то в не големи количества. Никакво тютюнопушене. Един от основните проблеми на нацията в момента са масовите леки и тежки форми на алкохолизъм и наркомания.

-         Да се изгради читалище в което да се съхраняват съкровищата на народната ни памет - Православната литература, книги описващи истинската Българска история, традиции, фолклор, книги за земеделие, животновъдство, занаяти, билколечение и природолечение, пчеларство, лозарство. Специализирана литература която ще е полезна, като медицина, първа помощ, строителство, леярство, военна тактика, оцеляване и т.н. Учебници по всички дисциплини за всички класове, от които да се синтезира най – важното и подходящо за обучение на децата. Никакви еврейски автори, никаква порнография или еротика, никаква разлагаща или отклоняваща от Православието литература. Строга цензура.

...

-         АКО ИСКАМЕ ДА УСПЕЕМ ТРЯБВА ДА ПОМНИМ ЕДНО МНОГО ВАЖНО НЕЩО: ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС ТРЯБВА ДА ПРИЕМА ДРУГИТЕ БЪЛГАРИ КАТО БРАТЯ И СЕСТРИ. ДА НЕ ИМ СЕ ГНЕВИ, ДА ПРОЩАВА, ДА БЪДЕ ДОБЪР С ТЯХ, ДА ИМ ПОМАГА ВЪВ ВСИЧКО.  ДА СЕ ОТНАСЯ КЪМ ВСЯКО БЪЛГАРЧЕ, КАТО КЪМ СВОЕ СОБСТВЕНО ДЕТЕ. ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ САМО В ЕДНО МОРАЛНО ПРАВОСЛАВНО ОБЩЕСТВО. ТРЯБВА ДА ПРЕСТАНЕМ ДА БЪДЕМ СЕРВИЛНИ КЪМ ДРУГИТЕ НАЦИИ И ДА ГИ ВЕЛИЧАЕМ. НИЕ СЪЧЕТАВАМЕ В СЕБЕ СИ ТРУДОЛЮБИЕ, ИЗОБРЕТАТЕЛНОСТ, ДИСЦИПЛИНА, БОЕН ДУХ, БОГАТА ДУШЕВНОСТ, ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ГРИЖА ЗА ДЕЦАТА, ИНДИВИДУАЛНОСТ И ЕМОЦИОНАЛНОСТ, ТЪРГОВСКИ НЮХ, ПРЕДПРИЕМЧИВОСТ И ПРЕСМЕТЛИВОСТ.

ТОВА Е ОСНОВАТА НА БЪЛГАРЩИНАТА!

И така, целта на създаването на гореспоменатите независими християнски общини е да се изгради отделено, стабилно, здраво, Православно и родолюбиво общество в противовес на морално деградиралите, дебилни новоезичници, материалисти “от ерата на водолея”, с атрофирали от изкуствената храна, наркотиците и пиенето сърца и мозъци, продукт на жидовските пропаганда, обучение и разделящите хората интернационални субкултури – музикални, философски, политически, спортни, религиозни, футболни, бандитски и какви ли не още.

 

Подготовката за преминаване към спасителен начин на живот, според нас трябва да започне от сдружаване на хора, които споделят нашите идеи.

 

Една от основните дейности с които се занимаваме наподобява гимнастическите дружества от края на XIX в., благодарение на които се е извършил един от най – чистите и смели патриотични актове в нашата история – Съединението. Тогава Българите се противопоставят, побеждават и променят политиката на всички “Велики сили” и на своите съседи. Това трябва да направим и сега, за да се спасим!

Общините, които смятаме да създадем, ще бъдат подобни на възрожденските градчета от които е започнало освобождението. В тях административната власт, стопанството, образованието и възпитанието на децата ще са в наши ръце.

Там ще започне да се изгражда истинско Българско Православно Опълчение – началото на независимата нова армия, полиция и разузнаване.

 

...

 

 

- Пътищата за икономическо, социално, военно възстановяване.

 

А) “Православни будители” се бори за Православна еднолична монархия с миропомазан от истински духовник цар.

Партиите и партизанщината ще бъдат забранени. Ръководството на армията и държавата ще се осъществява от подготвени кадри на организацията, подпомагани от най – добрите в областите си, добре заплатени и осигурени Български и чуждестранни специалисти. Олекотена, военизирана държавна администрация, изцяло подчинена и в услуга на обикновения Българин. Всеки ръководен кадър ще бъде зорко следен и редовно проверяван от служители на вътрешното разузнаване, които на свой ред ще бъдат проверявани от висшестоящи офицери. Ще бъде осъществявана постоянна и внезапна смяна на местоработата на проверяващите служители и офицери, свързана с мащабна ревизия на досегашните им дела.

Б) Първата и основна задача, която трябва да се изпълни е да се даде пълна независимост на България. Това означава изкарването на родината ни от всякакви военни, политически, икономически и финансови съюзи и договори. Постигане на цялостна необвързаност и самостоятелност на България.

Ограничен режим за напускане на страната. Това е основата на всякакви бъдещи действия по изграждане на икономиката, сигурността, вътрешния ред, образованието и социалната политика. Така ще се спре изтичането на капитали и ресурси от България!

Ще бъдат задържани и разследвани всички бивши политици и едри бизнесмени. Откраднатото ще бъде възстановено.

Ще бъдат забранени и разследвани също и всички етнически, “религиозни” и “правозащитни” организации, секти, съмнителни банки, бизнес и бандитски групировки.

Поданици на държавата ще останат етническите Българи. Право на Българско гражданство ще дава и на етнически Българи от чужбина (македонски, бесарабски и т.н.), деца от бракове с чужденци европейци, Православни чужденци и всеки желаещ да приеме Православието, да учи Български и да работи за нашето общество.

Турци, цигани, помаци, други които се турчеят, евреи и всички подобни етноси мразещи Българите и България и жадуващи друга власт ще получат временен документ за пребиваване.

В) Основни приоритети при възстановяване на икономиката и обществото:

- Налагане на здрав контрол по границите на държавата. Разбиване на всякакви контрабандни канали. Тежки присъди за корупция – започва от 10 години и стига доживотна, без право на обжалване. Каторга с 12 часа на ден тежък труд. Труда на всякакви престъпници и паразити трябва да се използва максимално.

- Протекционизъм на Българското производство и селско стопанство чрез спиране вноса на всякаква стока, която се произвежда в България. Участие на работниците в печалбите на предприятията. Управлението на стопанските предприятия и обществените доставки да се възлагат само на Българи.

- Национализиране и защита на стратегическите отрасли – енергетика, рафинериите, корабостроене и кораборемонт, добив на полезни изкопаеми, военно производство, машиностроене, водите, горите, плажната ивица, резерватите, комуникациите, пътната инфраструктура и т.н.

- Финанси: Национализиране на банките. Ще има само една банка – БНБ, тази на която Българина си плаща данъците и таксите и той ще контактува само с нея, без посредници и техните огромни лихви. Лихвата ще бъде забранена.

Национализиране на застрахователното дело и задължително застраховане.

- Предприемачество, частен сектор: Подпомагане на Българските предприемачи и производители с безлихвени заеми, след доказване на Български етнически произход и след представяне и одобряване на подходящ проект. Заемите ще бъдат с гратисен период от една година и дълъг срок на погасяване (малки вноски). Предприемача ще започва дейност без да му се налагат данъци през гратисния период. След реализирането на печалби, той ще се задължава да отделя 10% на месец и да ги разпределя по равно между работниците си под формата на бонуси (в добавка към заплатите). Тези 10% не се облагат с данъци.

- Селско стопанство: Приоритет в помощта за създаване на кооперативи по селата – държавни субсидии, застраховки и договори за изкупуване на продукцията на преференциални цени. Ще се изпълни срочен план за улесняване живота на българското село, чрез подобряване културните условия, съобщенията с града, благоустройството, евтино държавно строителство, здравните и социални условия, даване на безлихвен и дългосрочен кредит на селските стопани. Целта ще е да се създадат множество малки Православни селски кооперативни общини. Собственици на Българска земя ще бъдат само Българи.

Задължително и само екологична и негенномодифицирана продукция. Подбор на семената и животните. След достигане на нормите за задоволяване на вътрешното потребление създаване на специален клон за попълване на държавния бюджет – износ на екологична продукция. Възстановяване на източните пазари – Русия, Кавказ, Средна Азия, арабския свят.

- Създаване на строг държавен стандарт за всеки вид стока! Забрана използването на пластмаса за опаковане и бутилиране на храни и течности за пиене. Забрана на изкуствените торове. Само натурални и биологични продукти в хранително вкусовата и козметичната промишленост.

- Туризъм: Развитие на селския и екотуризма. Подпомагане на морския и планинския туризъм и създаване на държавни ведомствени хотели и бази за отдих на държавните работници, селските стопани и служителите. Забрана на безконтролната сеч, увеличаване на броя на резерватите, екопътеките и екоселищата. Разрушаване на част от хотелите в големите морски курорти, залесяване на освободените места и превръщането им в паркове и градинки. Строене на ниски хотелчета заградени от растителност и полянки. Развитие на почти напълно занемарения в момента исторически туризъм.

- Възстановяване на атомната енергетика и превръщането на държавата в ядрена военна сила – единствен възможен начин за гарантиране на териториалната цялост и независимост на първо време.

- Инфраструктура, транспорт и строителство: Ремонт на пътищата. Модернизиране на железниците. Довършване на магистралите София – Варна, София – Турската граница, София – Кулата, София – Бургас, Варна – Бургас, Варна – Русе, Варна – Констанца (в Румъния и до Украйна. Целта е да има магистрала през България, свързваща Близкия изток с Украйна и Русия).

Развитие на пристанищата. Драгиране и удълбочаване на Варненското и Бургаското езеро. Строителството на много нови кейови места по протежение на езерните брегове. Свързване на новите кейове с близките пътища, магистрали и жп линии. Създаване (от Българските корабостроителници) и закупуване на голям флот от малкотонажни търговски кораби, т.нар. кораби река – море. Развитие на търговията по руските, украинските реки и Дунав. Превръщането на България в основна врата на Европа към пазарите на Южна Русия, всички кавказки републики, Иран, Ирак, Средна Азия и Близкия изток. Постигането на този план може да донесе огромни годишни печалби за народа. Към това можем да прибавим национализирането на златната мина край Трън, която в момента е в американски ръце. Само от тази мина в бюджета всяка година ще влизат милиарди.

- Данъчна политика: - Премахване на всякакви данъци и такси върху населението. Малки сметки за ток и вода. Държавата ще попълва бюджета чрез добро управление на държавния сектор и превръщането му в печеливша основа на държавната независимост, с голям процент в износа на страната, подобно на Китай. Данъците ще са върху частния сектор. Основни печалби ще идват и от митата и таксите за преминаване през България, особено след модернизиране и голямо разширяване на пристанищата, развитие на пътищата и жп транспорта. Печалбите ще се увеличат много след прекратяване на корупцията и контрабандата.

- Социална политика: - Премахване на безработицата и повишаване на заплащането с горепосочените мерки за протекционизъм, кредити за предприемачи, развитие на селското стопанство, туризма, търговията, производството и строителството. Създаване на чисто професионални работнически синдикати.

8 часов работен ден. Участие на работниците в управлението на държавните предприятия и разпределяне на 10% от печалбата между тях (в допълнение на заплатите). Почивен ден – неделя. 20 дена в годината задължителна платена отпуска. Осигуряване на 10 дневни много евтини курортни карти за семействата на всички трудещи се, включително и от селското стопанство и частния сектор. Осигуряване на кухни и столови по предприятията, с много евтина и вкусна храна.

Пенсиониране на мъжете на 60 г., а жените на 55 г. за обикновените професии.

Максимално възможни пенсии.

Държавата ще стимулира майчинството с еднократни големи суми (равни на няколко заплати) при раждане и продължаващи 3 години месечни майчински равни на средната заплата. При следващо дете еднократната сума се увеличава и така за всяко следващо.

Безплатно образование и медицински услуги.

Емиграцията на Българи в чужбина ще бъде спряна с въвеждане на изходни визи. Стимулиране на връщането на Българите в родината чрез споменатите социални условия, опрощаване на военната служба, безплатни и подходящи професионални курсове или образование, осигурена работа, добро заплащане и държавно жилище.

Държавно строителство на малки предградия с фамилни къщи и продаването им на работници и служители за безлихвени дългосрочни заеми. Много дървета и растителност между къщите. Във всяко предградие да има един или няколко (в зависимост от големината му) обществени плувни басейна, футболни игрища, детски площадки, парк, училище, детска градина, държавен универсален магазин, кино и всички комуникации.

Задължително държавно строителство на нов Православен храм във всяко ново предградие. Ремонтиране от държавата на старите храмове и манастири.

- Законодателство: Всички видове корупция, измами, лихварство и други ще бъдат напълно унищожени. Ще се сложи край на престъпността във всякаква форма. Задължение на всеки гражданин е да помага за борбата с престъпността и враговете на Държавата, както и пълното му съдействие към нея във всяко едно отношение.

Безмилостно изкореняване на организираната престъпност и свързаните с нея политически и икономически кръгове.

За всяко престъпление присъдите ще бъдат строги след бързо производство и с право на едно обжалване.

Както казахме вече, затвора ще бъде трудова каторга, независимо от присъдата. Ще бъдат осигурени обаче добри условия за живот на въдворените и всеки смъртен случай, всеки побой, изнасилване или друго престъпление в затвора ще бъде щателно разследвано. Във всеки затвор, колония или трудово селище ще има храм със свещеник. Целта ще бъде човека наистина да се поправи и стане добър. Ще се следи зорко да няма актове на хомосексуализъм. Строго наказание и увеличаване на присъдата при подобни мерзости. Крадците ще бъдат отделени за да не учат останалите на глупости. Убийците, педофилите, случаите на едра корупция – задължително доживотни присъди. При извършване отново на някакво престъпление, на всеки рецидивист ще бъде жигосван дълбоко знак на челото. При потретване: - ако е кражба, то рязане на лява ръка; - ако е изнасилване, то оперативно отстраняване на члена; - ако е лъжесвидетелство, то следва отрязване на езика.

Хомосексуалните, транс сексуалните,  содомитите, садомазохистите и други извратени ще бъдат отделяни от обществото в трудови селища, като ще се следи зорко да не вършат там мерзостите си.

Безкомпромисно преследване на наркотиците, независимо леки или силни. Наркопласьорите с доживотни присъди.

Наркоманите и тежките алкохолици ще бъдат отделени в трудови комуни за по година срок. Там при 12 часов работен ден ще забравят вредните си привички. При повторно дрогиране или напиване след освобождаването им, ще следва 2 години трудова комуна и така нататък – до отказване.

Трудовите наказания на престъпници, извратени, наркомани и т.н. ще подпомогне силно строителството на пътища, магистрали, пристанища, жп линии, новите жилищни комплекси и други проекти.

Тютюнопушенето ще бъде забранено.

- Образование: Както казахме – безплатно. Насаждане чувството на любов към Бога, народа и отечеството сред Българската младеж и издигането им като идеал над идеалите. Насаждане религията на нашите деди сред българската младеж и предпазването и от всякакви попълзновения, уронващи нейния престиж и застрашаващи нейната цялост. Възпитаване на българската младеж в духа на славните традиции на нашето героично минало и даване бойно възпитание и подготовка на подрастващото поколение. Материална издръжка за усъвършенстване от страна на държавата на всички способни и даровити български чада – гордост на българското племе. Учебната програма ще се води както в описаната в Православните общини. Децата да се възпитават в православната вяра, в патриотизъм, в трудолюбие, честност, уважение към родителите, съгражданите и всички Православни Българи. Да се преподава синтезиран и подходящо поднесен материал, който да не затормозява децата. Да се изучава вероучение, Православна етика и обноски в обществото. Строги наказания за хулиганите. Абсолютно подчинение на учителите. Никакви разговори по време на час. Максимално съсредоточаване. В училището часовете започват в 07:00 с 15 минути физ. зарядка. Да са 35 минути, по 4 на ден. 10 минути междучасие. След 10:05 голямо междучасие до 10:35. След това до 12:35 отборни игри или походи, ориентиране и оцеляване или бойни спортове или народни танци или военна подготовка според деня от седмицата, сезона и възрастта. След 14:40 децата идват в училище за самоподготовка – решават си домашните и си помагат. След 16:30 до 18:30 помагат на родителите си.

Никакви компютри, електронни игри и интернет. Строга забрана за ползването им от деца.

Един месец през лятната ваканция се организират задължителни училищни лагери.

- Армия: Въвеждането на наборна армия, въоръжаването на Българската държава, базиращо се на нейното законно право за самозапазване и за постигане на националните идеали.

Българските войници ще започват да се обучават още в училищата. Всеки Българин минал казарма ще държи в къщата си оръжие и пълно бойно снаряжение в специална каса, добре заключена с код и запечатана. Там ще има защитни облекла и противогази също и за останалите членове на семействата. Касата ще бъде редовно проверявана от службите за цялост и неразрушен печат.

Поддържане на 400 000 – на армия.

Две години наборна служба за мъжете, 6 месеца за жените. Отделно наемане с добра заплата на професионални войници за срок от 10 години, в спец. поделенията, в секретните отдели, във флота и в други технически части изискващи по – дълга и сигурна подготовка.

Строги наказания за издевателства в армията. Зорко следене от страна на офицерите за предотвратяване на подобни случаи. Участие и на обикновените редници с предложения при решаването на бойни задачи. Българската армия ще бъде изградена на основата на общите идеали, любовта към родината, взаимно уважение, взаимопомощ и истинско приятелство между войниците от различни набори и рангове.

Превъоръжаване на армията. Закупуване на руски съвременни модели на изтребители и щурмоваци “МИГ” и “СУ” – евтини и едни от най – добрите в света. Закупуване на много мобилни системи за неприцелен ракетен огън “СМЕРЧ” и “Буратино” – идеални за защитата на малка държава и предоставяни свободно от Русия за продажба. На разстояние до 70 км. с един залп изгарят всичко което се намира на компактна площ от 100 декара. Възобновяване масово на Българското производство на предходната система за реактивен огън – “Град”.

Закупуване на руски ракетни системи за ПРО и ПВО.

Възобновяване на цялата ни военна индустрия. Закупуване или шпионаж и последвало производство на нови технологии, особено ракетни и ядрени.

Закупуване и производство на тежка артилерия и шпионаж и производство на ядрени снаряди.

Основата на флота да станат нови, бързи, маневрени, компактни ракетни катери и есминци. Също така и малки, бързи и нискошумни подводници. Шпионаж и производство на ядрени торпеда. С тях можеш да унищожиш напълно самолетоносач и съпровождащия го флот.

Всеки Български войник да бъде обучаван по специални програми, включващи диверсия и спец. техники – проникване в тила, ориентиране, разузнаване, оцеляване, обезвреждане на противник, снайперско изкуство и т.н. Съставяне на синтезирани учебни занятия и подготовки на основата на руските, английските, американските, френските и други спец. части. Наемане на чуждестранни специалисти и шпионаж за знания, техники и технологии.

Строителство по протежение на целия Балкан и в Родопите на множество истински и фалшиви наземни и най – вече подземни бази, бункери, ракетни силози, гаражи, самолетни хангари, автономни оперативни центрове и укрития с много независими водоизточници и производство на храни, с пречистватели на въздуха и с огромни военно временни запаси. Тези съоръжения да са разделени в групи по райони и групите да са свързани със системи от дълбокоземни тунели.

Подготовка по границите на ядрени мини.

10 километрова ивица около границата със специален пропускателен режим.

- Вътрешна политика: Разтурването и забраняването на всички тайни и явни организации и групировки, целящи убиването на Българския православен национален дух и традиции и насаждането на интернационални идеи. Забраняване на всякаква литература, целяща разрушаването на моралните устои и семейни добродетели на българския народ. Регламентация на печата, за да служи на държавните и национални интереси. Българският печат да се списва и ръководи само от Български журналисти.

РЕЛИГИЯ И МОРАЛ НА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО:

Пръв и основен принцип: ВЯРАТА В БОГА Е ОСНОВНА ПОЛИТИКА НА ДЪРЖАВАТА.

БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ПРАВОСЛАВНА МОНАРХИЯ - ЕДИНСТВЕНАТА БЛАГОСЛОВЕНА ОТ БОГА ДЪРЖАВНА СТРУКТУРА.

ОФИЦИАЛНА И ЕДИНСТВЕНА РЕЛИГИЯ ЩЕ БЪДЕ ПРАВОСЛАВНОТО ХРИСТИЯНСТВО. Всички други “вярвания”, секти, ереси, философии, атеистични и антихристиянски учения, еволюционни теории и изобщо всичко което противоречи или се отклонява от Православната вяра ще бъде преследвано и изкоренено. Всякакви предмети, литература, записи, интернет сайтове и т.н. имащи неморални съдържания ще бъдат забранени и унищожени. Притежателите им ще бъдат съдени.

Чуждите телевизионни програми, радио станции и всякакви други медии ще бъдат забранени. Интернет ще бъде забранен. Ще има само Български медии и те ще бъдат само държавни и строго цензурирани – никаква еротика, порнография, насилие, престъпност, наркотици, разлагаща, извратена и деморализираща музика, филми, литература и изкуство. Музиката например ще бъде само народна, църковнославянска, класическа, маршова, естрада и съвременна Българска, но със смислени и поетични текстове. Извращения на болни мозъци в изкуството и литературата няма да се допускат. Никакъв кубизъм, сюрреализъм, противоприродни форми, петна, голотии и тям подобни. Няма да бъдат допускани никакви чужди идеологии.

Българското общество и отношенията в  него ще бъдат регулирани според Православния канон и съветите на апостолите и светиите.

Строго ще се съблюдава спазването на Божиите заповеди от страна на гражданите. Забрана на всякакви критики и свободни разсъждения върху Православния канон и Бога.

Никакви аборти. Извършилите ги, съгласилите се, подкрепилите и прикрилите ги ще бъдат съдени. Майката и лекаря задължително със доживотна присъда.

Заченатото по Божия воля дете трябва да се роди!

Актове на блудства и съжителства без Венчание няма да се толерират, извършилите ги ще бъдат принуждавани да узаконят връзките си пред Бога за да не създават лоша практика в обществото. Използването на просташки език и ругаенето на обществени места ще се наказва. Прелюбодейците ще се мъмрят и изобличават строго в работните им колективи и в църквите по местоживеене. При повтаряне на деянието – условна присъда и глоба. При потретване – затвор. Развенчаването няма да се толерира.

Всички жени си покриват косите, носят дълги поли и рокли, не панталони. Закрити до врата горни дрехи, никакви голотии предизвикващи похот у мъжете. Никакви прилепнали по тялото одежди. Никакви червила, гримове и други неестествени оцветявания и разкрасявания. Мъжете винаги с дълги панталони. Всеки облечен културно и семпло, никакви екстравагантности.

Двата пола ще си знаят мястото в семейството и обществото, както е казано от Бога и апостолите.

Никакви “фолк диви”, никакви “бизнес дами”, никакви “труженички”, “работнички” и “другарки”. Жените ще бъдат майки и домакини. Ще възпитават децата си и ще се грижат за семействата си. Основно задължение на Българката ще бъде да създаде и възпита колкото се може повече Българчета. Само на село “нежният” пол ще помага в тежката работа на мъжете си.

Никакви феминистки организации, никакви разлагащи семейството “права на децата и жените”. Българина ще бъде господар на себе си и на своя дом. Но всяка проява на насилие или тормоз в семейната среда ще бъде разглеждана като престъпление.

Производството и консумацията на цигари и спиртни напитки ще бъдат забранени. Само вино в неголеми количества.

Забрана и изкореняване на езичеството и всякакви други явни или прикрити сатанински жидовстващи “религии”, масонство, секти, ереси, светски философии и суеверия – ТОЕСТ, ВСИЧКО ИЗВЪН ПРАВОСЛАВИЕТО. Никакви суеверия, никакви куршуми, курбани, конци, чесън, шевици, надписи, подкови, камъчета, идолчета, татуировки, пирсинги, обеци, муски, амулети и т.н. Ние не сме индианци, турци, китайци или негри, а БЪЛГАРИ.

Никакви мартеници или дядовци мразовци и коледи. Има хилядолетен Православен празник Рождество Христово празнуван от нашите деди. Дядо коледа е рекламен образ на еврейската компания “Кока Кола”, целящ да възроди някакви несъществуващи езически обичаи и да отклони хората от почитането на Христа Спасителя.

Ще бъдат забранени и преследвани от закона врачките, гледачките, екстрасенсите, астролозите, окултистите, идолопоклонниците, “пророчици” и всякакви други бесовски посланици. Никакви ереси, секти, други религии, източни учения, медитации, психологии, състояния на транс, нестинарство, дъновизъм, масови сеанси и други проявления на демонски призовавания и обсебвания.

Никакъв хазарт, лото, тото, бинго и т.н. Само трудови доходи.

Никакви дискотеки, чалгии, цигании, побоища по стадионите, пиянски свърталища и компании, които да притесняват останалите граждани. Никакви психиращи техно, цигански и не знам си още какви ритми, никакви крясъци и диващини. Строги наказания за нарушителите на обществения ред и за тези които вдигат шум след 22:00 ч. вечерта до 06:30 ч. сутринта. Ще има доброволни граждански патрули вечерта по селата, градските квартали и паркове, които ще бъдат въоръжени и във връзка с полицията. Никакви футболни, музикални, политически и каквито и да е идоли. Никакви музикални, спортни, идейни, философски и т.н. субкултури.

Обществото ще бъде единно в сплотяващи го и полезни за тялото и душата дейности, труд, занимания и вяра.

ВСИЧКО, КОЕТО РАЗДЕЛЯ БЪЛГАРИТЕ И ТРОВИ ДУШИТЕ И ТЕЛАТА ИМ ЩЕ БЪДЕ ИЗКОРЕНЕНО.

За финал можем да ви кажем нещо много важно и полезно. Промяната за която така жадуваме, излизането от МАТРИЦАТА НА ЮДА, защитата на нашите души и тела ние можем да започнем още сега.

ПЪРВО: - СПРЕТЕ ВСЯКАКВИ БЕЗСМИСЛЕНИ НАЧИНАНИЯ В СВОЯ ЖИВОТ.

Спрете нередовния живот, баровете, дискотеките, пиенето и пушенето, дрогирането. Спрете участия в престъпни начинания и всякакви безсмислени субкултури – рокерски, скинарски, пънкарски, чалгарски, агитки и т.н. Спрете да седите с часове пред компютъра и телевизора, да ядете хамбургери, баници, пици, чипсове и други отровни помии, прекратете наливането с кафета, бира, газирани и други пълни с консерванти напитки. По възможност не ползвайте лекарства, антибиотици и т.н. Спрете насилието, грубостите и простащината в себе си. Спрете да гледате порно и да онанирате. Спрете с непрекъсната смяна на партньори, това често води до болести, стерилитет, все по – задълбочаващите се извращения в собствените ви мозъци и отдалечаване от семейните ценности.

ВТОРО: - ЗАПОЧНЕТЕ ДА СЕ САМОУВАЖАВАТЕ

Лягайте и ставайте рано. Започнете да бягате, да плувате и да тренирате някакъв спорт. Поддържайте добра хигиена, като използвате не купена и химическа козметика, а домашни сапуни. Направете си питателно, полезно и биологично меню. Яжте много зеленчуци, плодове и орехи. Яденето ви да е по възможност от домашно произведени продукти. Започнете да си изтисквате сокове. Пийте редовно билкови, зелени и черни чайове, купени насипно, не в пакетчета. Купувайте истински захаросан мед. При болест, грип, простуда пробвайте билколечение, прополис, чесън, чай, лимони и т.н. Когато се веселите пийте домашно вино в малки количества и не преяждайте. Яжте поне два часа преди лягане. Четете класически и православни книги. Усъвършенствайте знанията, етиката и културата си. Съсредоточете се в изучаването на занаят или образование, които ще са ви интересни и най – вече ще ви осигурят добър доход. Започнете сериозна и стабилна връзка с постоянна партньорка с идеята за венчавка и създаване на християнско семейство с много деца. Търсете приятели на основата на обща вяра, общи идеали и виждания, а не на основа животински страсти, нагони и тарикатлъци. Уважавайте родителите си. Дръжте се възпитано. Ходете редовно на църква. Вярвайте истински и живейте според Православния морал за да ви закриля Бог и вашия ангел хранител. Помагайте на сираци, стари хора, бедни и други нуждаещи се. Възпитавайте поколението си в същите устои и принципи. Събирайте се с миряните от църквата и с други православни патриоти.

Създавайте свои семейства и независими християнски общини. Може да влагате и свои правила, въпроса е да се следва основната верска, историческа и политическа идеология. Стремете се към пълно отделяне от духовната и икономическа матрица. Спасете себе си и децата си.

Всичко зависи от всеки един от нас, не от някой подставен политик, от системата или от някаква човешка власт.

БОГ ДА ВИ ПАЗИ.

Господи Иисусе Христе, Сине Божи помилуй нас грешните.

Молим те Иисусе прости на нашия грешен и окаян народ. Пази ни Боже в идващите тежки времена.

Молим свети Иван Рилски, свети патриарх Евтимий, свети Климент Охридски и всички знайни и незнайни Български светии да молят Бога за нас грешните и да ни закрилят.

Слава на Бога.

Благодарим ти Отче наш.

С НАМИ БОГ.

Послепис.

Основно за всеки Православен християнин е да знае десетте Божи заповеди и техните нарушения. Да се изповядва редовно след като е постил,  казвайки своите грехове пред свещеник, (според нарушенията на заповедите) без да скрива нищо, без да търси оправдание, съкрушено да се покае. После, след разрешение от свещеник се ПРИЧЕСТЯВА С КРЪВТА И ТЯЛОТО ХРИСТОВИ. Този, който ще се причестява не трябва да е ял и пил абсолютно нищо от края (23:59 ч.) на предния ден и да е прочел молитвите преди Свето Причастие. Причестяването изчиства душата на вярващия от грехове и я подготвя за преминаване на митарствата. Безгрешен е само един – Господа Иисуса Христа. Ние всички сме окаяни грешници, но милостивия Бог ни е дал възможност да си пречистваме душите и да участваме във вечната благодат и блаженство на Царството Небесно.

 

1. “Аз съм Господ, Бог твой: да нямаш други Богове освен Мене”

Нарушения: идолопоклонство, ерес, суеверие, маловерие, литургийно общение с иноверци и сектанти; ходене при гадатели и врачки, спиритизъм, окултизъм, некромания, хиромантия и всякакъв вид “гледане” на карти и кафе.

2. “Не си прави кумир и никакво изображение на онова, що е горе на небето, що е долу на земята, що е във водата, под земята; не им се кланяй и не им служи”

Нарушения: сребролюбие, амулети, леене на куршум и всичко отдалечаващо от Бога.

(Господ не забранява правенето на религиозни изображения, а само създаването на кумири и идоли отклоняващи човека от Бога /Изх. 25:18; Лев. 24: 2-4/. Иконите на Господ, Св. Богородица и Божиите светии  действат благотворно върху душата на вярващия, за разлика от идолите и кумирите, които го отдалечават)

3. “Не изговаряй напразно името на Господа, твоя Бог”

Нарушения: необмислено произнасяне на Името Господне, проклятия, ропот против Бога, празни разговори в храма.

4. “Помни съботния ден, за да го светиш: шест дена работи и върши в тях всичките си работи; и седмия ден е събота на Господа, твоя Бог.”

Нарушения: отсъствие от света литургия за повече от три седмици безпричинно. Изключение се прави за тежко болни, за жени в месечен цикъл и за хора намиращи се чужда страна без православно богослужение.

(Вехтозаветната събота е еврейския седмичен благодарствен ден, изиграл ролята си след отпадането на евреите като Богоизбран народ /Ис.1:13/.

След кръстната смърт на Господ Иисус Христос и Славното Му Възкресение в неделя тя става празничния седмичен ден на народа с който Бога сключва новия си завет – Православните християни).

5. “Почитай баща си и майка си, за да ти бъде добре и за да живееш дълго на земята”

Нарушения: непочитане авторитета на родителите, презрение, срамуване или отказване от тях, изоставянето им ако са изпаднали в затруднение, вражда и омраза за наследство.

6. “Не убивай”

Нарушения: УБИЙСТВО НА ЧОВЕК ИЛИ АБОРТ включително и тези, които подбуждат или извършват или са съучастници или съгласни с това дело. Към аборта спадат използването на: контрацептиви, противозачатъчни хапчета, гинекологична спирала и други интервенции срещу заченатото дете. Евтаназия, омраза, злобни думи, обиди, тормоз, ирония, психически тормоз, домашно насилие, терор или насилие между хората довеждащо ги до страдания, душевно разстройство или смърт.

Самоубийството лишава от покаяние и води до непоносими страдания във вечността.

7. “Не прелюбодействай”

Нарушения: акт на блудство, прелюбодейство, похот на мъж с мъж и жена с жена, блудство с животни, оргия, гледане на порнография, четене на еротични книги и списания, съжителство без тайнство Венчание.

8. “Не кради”

Нарушения: кражба, измама, мързел.

9. “Не лъжесвидетелствай против ближния си”

Нарушения: лъжа, лъжесвидетелство, доносничество и интриги.

10. “Не пожелавай дома на ближния си; не пожелавай жената на ближния си; нито нивата му; нито роба му, ни робинята му, ни вола му, ни осела му, нито някакъв добитък – нищо, което е на ближния ти”

Нарушения: съблазън към прелюбодейство на семейни, пожелаване на чужда собственост.

Православният трябва да знае наизуст Символ верую, защото там се описва неговата вяра и надежда. Символът на вярата се казва и с другите миряни по време на неделна литургия.

1. Вярвам в един Бог Отец, Вседържител, Творец на небето и земята, на всичко видимо и невидимо.

2.  И в един Господ Иисус Христос, Сина Божий, Единородния, Който е роден от Отца преди всички векове: Светлина от Светлина, Бог истинен от Бог истинен, роден, несътворен, единосъщен с Отца, чрез Когото всичко е станало.

3. Който заради нас, човеците, и заради нашето спасение слезе от небесата и се въплъти от Духа Светаго и Дева Мария и стана човек.

4. И бе разпнат за нас при Понтия Пилата, и страда, и бе погребан.

5. И възкръсна в третия ден, според Писанията.

6. И възлезе на небесата и седи отдясно на Отца.

7. И пак ще дойде със слава да съди живи и мъртви и царството Му не ще има край.

8. И в Духа Светаго, Господа, Животоворящия, Който от Отца изхожда, Комуто се покланяме и Когото славим наравно с Отца и Сина, и Който е говорил чрез пророците.

9. И в едната, света, вселенска (съборна) и апостолска Църква.

10. Изповядвам едно кръщение за опрощаване на греховете.

11. Очаквам възкресение на мъртвите.

12. И живот в бъдещия век! Амин.

Но Православният не само трябва да знае Символа на вярата, той трябва да вникне в истините на своята вяра. За това той трябва да опознава Светото Писание – Библията и Свещеното Предание, което включва творенията на светите църковни отци и учители.

....

 

† ВИЖТЕ ОЩЕ

ЗА СЪКРАЩАВАНЕТО НА ЛИТУРГИИТЕ, ТАЙНСТВАТА И ТРЕБИТЕ В НОВОСТИЛНАТА ЦЪРКВА

ЗА ПРЕМАХВАНЕТО НА ОГЛАШЕНИЕТО

ЗАЩО БОГ НИ ИЗОСТАВИ

Отстъплението на новостилната "църква" от Бога

Цитати от нашата книжка

Завещаното ни от Бога относно календара

Театърът на антихриста

Защо се премахва вероучението

За старостилния икуменизъм

КЪДЕ СЕ Е СЪХРАНИЛО ПРАВОСЛАВИЕТО

 

 

 

 

 

 

-Синтезирана единна духовна и историческа традиция, базирана на елитарноста на Българския народ.

 

Единната православна вяра и великата ни история са основните елементи, които ще повдигнат морала и самочувствието на Българина. Те ще създадат общия дух на нацията и ще я превърнат в единен организъм. Този път веднъж вече е бил прокарван от монаха Свети Паисий и всички борци за духовна свобода, от дякона Левски и всички революционери.

А) Никога не бива да забравяме, че нашите деди първи са приели християнството директно от апостолите, както това е доказано от най – правдивия и световно признат Български историк д-р Ганчо Ценов. Ние сме просветили най – голямата православна империя – Руската. Българската княгиня Олга първа е въвела там вярата, а възпитавания от нея внук княз Владимир I Велики е покръстил Киевска Рус. Българите дават писмеността и културата на цялото славянство.

Винаги трябва да помним и подвига на хилядите наши знайни и незнайни мъченици, зверски изтезавани и избивани заради името Христово. Ако те бяха предали вярата ни, днес щяхме да се казваме например Ахмед или Фатме и турция щеше да се мие в Дунава.

България се е спасила благодарение на Православието. По време на робството нашата книжнина и култура се е съхранила в манастирите и църквите. Образованието на Българчетата е давано в килийните училища към същите тези крепости на християнството. Духовници са обучавали децата от които е израснала народната интелигенция. Свещениците, умните и предприемчиви патриоти са повели Българите към Възраждането и освобождението.

Както тогава така и сега ясно може да се каже: - Без една вяра народът ни никога няма да единен. Православиетое обединявало и е съхранило Българите и отново ще ги сплоти и спаси. Именно поради това всеки ръководен кадър на “Будители” трябва да бъде кръстен, истински и изповядващ православието християнин. Само на духовна основа може да се гарантира единството на организацията. Само така ще се изгради и истинска солидарност, вярност и братство в името на Бог и България, в борба със сатанинските орди на юдомасонството, исляма, езичниците и всички секти и ереси извън Православието, които убиват Българският дух.

Единственото което може да спаси България в момента е връщането на народа ни в Православието - хилядолетната вяра на нашите предци, на Свети Патриарх Евтимий – последният водач на народа ни преди робството, на монаха Паисий – духовният възродител на Българите и на дякона Левски – наречен от народа апостол, тоест Христов ученик. Всички революционни и патриотични Български организации защитават в програмите си Православната ни вяра. В комитетите на БРЦК винаги са присъствали свещеници.

Когато Българинът не се занимава само с обреди (отидох на църква, запалих свещ, пречистих се), а започне да живее съобразно православния начин на живот, когато започне да следва Божиите заповеди, не само на думи, но и на дело, то тогава нашия народ ще може нещо да направи. Ако Българинът не се отвърне от Бога, то и България няма да загине. Ако владетели на тази държава станат съвестни и православни хора (по душа и по начин на живот), то и България ще живее и пребъде (както е било). Ако всеки един от нас в своето семейство, мъж към жена, жена към мъжа, родители към деца, деца към родители, се отнасят с любов и уважение, то България няма да загине. От това именно се боят враговете ни!

Православието ясно заявява, че евреите, с разпването на Месията и поругаването на Божията воля (за пореден път), са отпаднали, като избран народ.

Основен елемент на нашето национално самосъзнание и морални устои трябва да стане осъзнаването на факта, че Богоизбрани след идването на Иисус са хората повярвали в него. С тях Бога сключва Новия си завет.

Именно православните хора, имат духовната сила и Божията защита. Не случайно нашите войници са смаяли целия свят с победите под знамената осветени от свещеници на които е пишело “С НАМИ БОГ”.

Във частта на устава “Вътрешен ред” ще се разгледат основните норми на поведение, които всеки ръководен кадър на “Будители” трябва да следва, особено що се отнася до спазване на православните канони.

 

Б) Друга фундаментална част от общия дух на нацията ни трябва да стане ясната и точна представа за историята ни, свързваща ни с най – древната Богоизбрана цивилизация, произлязла от Едема, дала основите на арийството и нашето име Бо(л)г Арии. Подробно описание на нашата древна история и източниците си ще дадем в отделна брошура, допълнение към програмата на организацията.

Тук ще споменем само отделни основни моменти.

Неслучайно нашето духовно възраждане започва с думите на свети Паисий “О нещастни юроде що се срамиш да се наречеш Българин...”

Праотците са оставили по дъното на нашето Черноморие следите на най – древните човешки градове. Проф. Петко Димитров,ръководител на "Морска геология и археология" в Института по океанология към БАН, учствал в две експедиции по нашия шелф, обяви, че преди 8000 г. старите брегове на Черно море са били на 60 км. източно от Варна, където са живели прадедите ни и откъдето е тръгнала най-древната цивилизация в света. На дъното на морето експедициите попадат на останки от древни градове и находки върху които е изобразена най – старата писменост на земята.

Ние произлизаме от народ, който ни е завещал най – старите в света находки от палеолита (над 10 000 пр. Христа), съкровища, звездни карти изсечени върху каменни светилища, клинопис с първото писмо на земята, най-ранните форми на парично-разменни ценности,първите каменни градежи в Европа, гробници и т.н.

Нашият Богоизбран род е наследие на праотеца Ной. Едно от главните доказателства е един стар документ от IV-ти век наречен “анонимен римски хронограф”, който се съхранява във библиотеката на Ватикана. През 354-та година там е записано “ZIEZI EX QUO VULGARES “ – ЗИЕЗИ, ОТ КОЙТО ПРОИЗЛИЗАТ БЪЛГАРИТЕ. Зиези е наш баща и внук на праотеца Ной. Оцелелите от потопа арийци дават началото на Пеласгите, Кимерийците и Тракийските народи. Тези които остават по най – старите техни земи започват да се наричат Българи.

Ние сменаследници на древната Пеласго - Тракийска цивилизация, оцеляла от Едема и продължила арийските родове, образувала държавностите в Месопотамия, Персия, Бакхтрия, Северна Индия, Египет, Троя, Древната Хетска държава на о-в Крит, Фригия, Елада, Македония, Рим, Западната цивилизация, Британия и Русия.

Траките са били с бръснати глави и кичур коса, както старите Българи и казаците (има статуи например в Берлинския Музей), знака IYI може да се види както в старобългарските постройки така и в хиляди години по - стария надпис на тракийското светилище “Белинташ”.

 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> (Още примери)

 

Примерите, особено в неопровержимата археология са много.

Едно от основните доказателства за нашите Тракийски корени е общоевропейското генетично изследване проведено от Института “ИГЕНЕА” в Цюрих и оповестено в над 500 научни труда и техните публикации във водещи международни научни списания. Процентът на Тракийските гени в съвременните Българи е 49 %, който е изключително голям в сравнение с наследствеността у други народи. Условно може да се приеме, че на всеки от нас единият родител е пряк потомък на Траките. Оказа се, че няма и следа от нашите “пра – пра тюркско алтайски, монголски корени”.

Нашите деди са благородниците на човешкия род, безстрашни бойци и милостиви победители, превзели целия познат тогава свят. Те са пазителите на вярата в единния Бог наш Отец (пощадил нашия баща Ной), носителите на култура, духовност и морал, творците на блага, дали основата на античните държави и на Европейската арийска цивилизация.

Преди около две хиляди и петстотин години бащата на историята Херодот посещава нашите земи и споделя в книгите си следното:“Тракийския народ след индийския е най – голям. Ако той се съединеше под един господар и ако бе единен, той би бил според мене непобедим и много по – силен от всички народи ....”. ( История, V -3)

Страбон също споделя това, че траките са силен и многоброен народ като даже дава конкретни цифри: „Днес (I –ви век) има 22 племена в Тракия и макар страната да е пообезлюдена (от римляните)тя е в състояние да изправи армия от 200 000 пехотинци и 15 000 конника”(“География” фрагмент 47-48)

Император Юстиниан (чиято тракийска фамилия е Сабазий) споделя: -“ Tова е важно и всекиму известно, че ако някой спомене името Тракия, веднага щом думите излетят от устните му, слушащия осъзнава благородните качества на този народ – невероятна мъжественост и страховита войнственост, изпитани по всякакъв начин на бойните полета. Teзи качества са типични само за тях, те гиимат по рождени в кръвта си .’’(превод на цитирано от Веселин Бешевлиев изказване на Юстиниан , “Проучвания върху личните имена у траките”,стр.62).

Част отТракийските народи (гети, готи, масагети, илири, елини, хексоси, скити, фригийци, бриги, беси, келто-славяни, даки и други) се разпространяват в Европа като създават европейските нации, други завладяват северна Африка, Индия и голяма част от Азия – до северния океан и Япония. Срещу тях Китай изгражда стената.

Нашите предци оставят в древния арийски език санскрит над 1800 общи или подобни думи с Българския. Напр. “Риг Веда” е аналогично с “Аз Буки Веда”. Арийската дума хима значизимастуд, сняг. Индийската планина Имеус носи същото название както и тракийската Хемус. В превод Хемус, Имеус означава заснежен, бял. В река Бара арийците са поили конете си. Нейното име е свързано с тракийската дума пара/бара значещо река и разбира се старобългарската и словенска дума барарекичка. Богинята на земята е наречена от индийците Мата Пртиви. Мата е старобългарската дума матъ. В пантеона на ирано-арийците Пртиви носи името Зам (земя). Тракийския бог Керсул е индийския Кршна, тракийския Балин/Балей e индийския Баларама.

Примерите са стотици.

В арийската религия Брама е създателят на света. Брама отговаря на Бромий - един от епитетите на тракийския бог Дионисус (ДионИсус – на тракийски “Слънце на душите Исус”). Освен бог на виното и плодородието Дионисус е известен също и като велик завоевател.

Луций Ариан разказва, че преди идването на Дионисус в Индия, местното население било номади непознаващи градове. Обличали се с кожи, ядели кора от дървета и сурово месо. Тракийския богим дал огъня, научил ги да орат и сеят, да правят вино, да строят, да коват оръжие, дал им същозакони и религия, като разбира се поставил себе си начело на новия пантеон.В самите пурани (древни индийски предания) намираме потвърждение за това. Там са споменати богоподобните бригус - бойци колесничари почитащи огъня и дали го на хората. Бригус е тракийския етнонимбриги (фригите), чиито най-древни земи са Юго Западна България и Македония. Според Хезихий родното място на Дионисус се намира в Южна Тракия. Т.е. Дионисус (този, който е покорил Индия) е роден в древнаБригия и е бил цар на бригите (наименованието е свързано и с бритите, но за това по – късно). В Риг Веда е споменат народа саки, за които Страбон обяснява, че са източните скити, чиито роднини са обитавали нашата Добруджа. Други участници в дионисовия поход са били киконите, защото Плиний Стари казва, че примитивното индийско племе касири е посетено от тях. Киконите обитават Южна Тракия през второто хилядолетие преди Христа. Траките са превърнали местното население в благоденстващ народ, като са им дали оръдия на труда и знания как да ги използват. Действително най-старите типове на оръжията и инструментите намерени в древна Индия имат прототипи в Тракия. Названията също показват връзка с нашия език – ведическото картака отговаря на нашето кортик, сулака отговаря на нашето сулица (копие), чашка отговаря на нашето чашкатапар на топор,коша на кош, кава на кова, жалика на желязо и т.н.

Важно свидетелство за тракийското присъствие в древна Индия са и паралелите между писмеността на Мохенджо Даро и много по-старата писменост на Градешница, Караново, Винча, Вълчи Дол и т.н. Става дума за около 20 знака, което изключва напълно възможността за случайна прилика.

Свастиката, често използвана в Индия се среща много по-рано в Неолитната цивилизация на Варна. Нашата украсена със свастики керамика е повече от хиляда години по-стара. Самата дума свастика е обяснима на български. СВАСТИ, ШАИШТА значи щастие на индо и ирано-арийски, а КА е умалителна частица, която се среща в санскрит и в наши думи като девойка, стопанка, седянка и т.н.

За далечното пътешествие на тракийският обожествен владетел свидетелстват и много други древни историци: Филострат,Еврипид, Хигинис, Цицерон, Сенека, Аполодор, Овидий, Нонус.

Трябва да се поясни, че първоначално Дионисус е бил тракийски цар, който е обожествен след смъртта си. След него други тракийскиблагородници със същото име са разпространили култа му по три континента.

- Едно от основните доказателства за превземането от траките на целия познат тогава свят е дадено в“Същността на боговeте” на Цицерон. Той споменава, че на римляните са извести четири божества с името Дионисус... Един Дионисус е покорил Индия, друг е ходил до Египет и е наречен Озирис там, трети достига Иберия.

 ↑