Този сайт използва "бисквитки" единствено за да се създаде сесия за ползването му!
С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки"!   Разбрах
Православни
будители
Основната цел на “Будители” е да помогне за пробуждане на заспалия Български национален дух.  Верую
На 23 януари...

†10 януари по църковния календар - 10 януари по църковния календар - Св. Григорий, епископ Нисийски.Св. Дометиан, епископ Мелитински.Св. преподобни Павел Комелски.Св. преподобни Маркиан.Св. Теофан Затворник Прочетете повече ТУК!

1878г. Български чети влизат в Кюстендил Прочетете повече ТУК!

Търсене в сайта: Търсене на дата в календара:
14.02.2013 г. / 22:42:40 
Патриотизъм
ПРОТЕСТИ И НЕДОВОЛСТВО НА ВАРНЕНЦИ СРЕЩУ ЧУЖДИТЕ ЕРП-ТА И ЗАВИШЕНИТЕ СМЕТКИ ЗА ТОК !!!

Варненци за пореден път излязоха на протест срещу чуждите ЕРП-та и изразиха недоволството си срещу умишлено завишените сметки за ток, които са получавали до сега от експлоататорските НЕ-Български енерго-дружества ! Възмутените граждани на Морската ни столица се събраха пред Общината, след което тръгнаха на протестно шествие по централните улици на града, блокирайки временно движението по тях. Скандирайки "МАФИЯ !" , "Варна, Събуди се !", "НЕ НА ЕНЕРГО-ПРО !" и др., те привлякоха вниманието на съгражданите си, голяма част от които решиха също да се включат в шествието срещу несправедливостта ! Протестът на Варненци беше АБСОЛЮТНО РАЗРЕШЕН (!!!), НО ВЪПРЕКИ ТОВА ПОЛИЦИЯТА И ЖАНДАРМЕРИЯТА СИ ПОЗВОЛИХА ДА НАЛАГАТ ТЕРОР НАД СПРАВЕДЛИВО ИЗЛЕЗЛИТЕ ДА ИЗКАЖАТ НЕДОВОЛСТВОТО СИ ГРАЖДАНИ, КАТО СЕ ОПИТВАХА ВСЯЧЕСКИ ДА ГИ СПЛАШАТ И ТЕРОРИЗИРАТ ! НАНЕСОХА ЗВЕРСКИ ПОБОЙ НАД МЛАДЕЖИТЕ БИЛИ В ЧЕЛНИТЕ РЕДИЦИ НА ПРОТЕСТА, СЛЕД КОЕТО АРЕСТУВАХА НЯКОЛКО ОТ ТЯХ...

Трима от несправедливо задържаните бяха осъдени по бързата процедура, но въпреки полицейските упреци спрямо тях, съдът реши че те по никакъв начин не могат да бъдат осъдени поради маловажността на проявленията и недостатъчното доказателства за обвиненията срещу тях и затова те бяха оправдани.

 

 ↑