Този сайт използва "бисквитки" единствено за да се създаде сесия за ползването му!
С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки"!   Разбрах
Православни
будители
Основната цел на “Будители” е да помогне за пробуждане на заспалия Български Православен Дух, съхранил българите през робството и подтиснат от лъжеправославното етнофилитическо духовенство, революционерите масони, фашистите, комунистите, либералите, глобалистите и всякакви други партии, разделили народа и слугуващи на юдеите. Един Бог, Една Вяра, един православен цар, единен народ, единна България! Съ Нами Богъ!  Верую
На 17 юли...
Голготски кръст

Св. Андрей, архиепископ Критски. Св. преподобни Андрей Рубльов Иконописец. Св. праведна Марта. Св. свещеномъченик Теодор, епископ Киринейски. Св. мъченици Теодот и Теодотия. Св. благоверни велик княз Андрей Боголюбски. Намиране мощите на св. преподобни Евтимий, Суздалски чудотворец Прочети повече

 

Търсене в сайта: Търсене на дата в календара:
27.01.2013 г. / 15:40:25 
Патриотизъм
ООН иска 5-годишните да учат за мастурбация

imageПо надолу ще ви предоставим информация, която засяга основата и бъдещето на нашата нация - нашите деца. Само от волята на всеки един от нас зависи дали ще спрем строителите на новия Вавилон да развратят и най - скъпото което имаме. "Будители" и други национални движения ще инициират кампания против въвеждането на този проект в България.

Проектът за сексуално обучение на Организацията на ООН за образование, наука и култура ще бъде предоставен на правителствата по света до края на октомври. В обучението на 5-годишни деца трябва да бъдат включени разговори за мастурбацията, абортите и хомосексуалността, според противоречиви образователни насоки, съставени от ООН. Проектът за сексуално обучение на Организацията на ООН за образование, наука и култура ще бъде предоставен на правителствата и образователните власти по света до края на октомври. Той вече си навлече сериозни критики, тъй като предлага теми като самозадоволяването да се обсъждат в съвсем ранна възраст, отменяйки отговорността на родителите да повдигнат въпроса, когато сметнат за нужно, обяснява "Дейли телеграф".

Според съветите и указанията учителите трябва да обсъждат с 5-годишните идеята, че "момчетата и момичетата имат телесни части, които реагират с удоволствие при докосването им". До 12 години пък се препоръчва учениците да бъдат запознати и с "правото на достъп до безопасен аборт". Що се отнася до 5-годишните, мнозина смятат, че е направо чудовищно те да бъдат информирани за неща като мастурбацията, пише вестникът. Докладът е съставян от екип експерти в продължение на две години, като е струвал над 200 хил. лири.

Източник:"Дейли телеграф". Още по темата:

УБИЙСТВОТО НА НАЦИИТЕ

Разпространявайте и коментирайте тази информация. Само от нас зависи дали ще спрем слугите на злото.

 

 ↑