Този сайт използва "бисквитки" единствено за да се създаде сесия за ползването му!
С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки"!   Разбрах
Православни
будители
„Не в силата е Бог, а в правдата!“ свети Александър Невски. Основната цел на „Будители“ е да помогне за пробуждане на заспалия Български Православен Дух, съхранил българите през робството и подтиснат от лъжеправославното етнофилетическо духовенство, революционерите масони, фашистите, комунистите, либералите, глобалистите и всякакви други партии, разделили народа и слугуващи на юдеите. Един Бог, Една Вяра, един православен цар, единен народ, единна България! Съ Нами Богъ!  Верую
На 15 септември...
Голготски кръст
или по-точно

† 02 септември по православния календар - Св. мъченик Мамант Кесарийски. Св. 3618 мъченици в Никомидия. Св. преподобни Йоан Постник, патриарх Константинополски Прочетете повече ТУК!

2019 г. - Тринадесета неделя след Петдесетница Прочети повече

1863г. е роден великият Български генерал Колев Прочетете повече ТУК!

Търсене в сайта: Търсене на дата в календара:
печат 13.10.2012 г. / 20:14:25 
Родолюбие
КОЙ УБИВА БЪЛГАРИЯ - 3-ТА ЧАСТ (ПРОДЪЛЖЕНИЕ)

( СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА СТАТИЯТА ЗА "РАСАТЕ")

Нека да обърнем по-голямо внимание на тази ненавист у Боян към християнството. Въпросът е много важен и е свързан с някои основни тенденции, които се оформят в съвременния Български национализъм. В днешните Български патриотични среди съществува една субкултура, възприета от някои западни движения. Основната идея около която тя се формира е, че християнството е еврейска секта, създадена от юдеите и разпространена сред арийските народи за да ги отслаби и в крайна сметка унищожи. Лицето Станков решава да яхне тези тенденции сред някои патриоти и се кръщава “Расате” на името на Владимир Расате, синът на каназ (княз) Борис I, който според казионните историци се бил помъчил да върне езичеството. Изборът на този прякор определя и основната борба, която Боян се готви или по – скоро го готвят да води, а тя е против хилядолетната вяра на траките, а после и на техните наследници на балканите - Българите. Масовото възприемане на христянството става за първи път по нашите земи, защото то е продължение на исконната вяра на нашите предци, вярата в единния Бог и неговия човешки син.

Истината е, че Владимир Расате се опитва да подведе Българите към вярвания, които са осъдени от православието като ерес. Такави са например арианството и някои жидовстващи секти, създадени от паразитиращите в империята жидове за да отклонят християни от правата вяра (православенето). Това същото между другото се случва и в наши дни, когато войната за духовно унищожение на нашия народ достига своя апогей, подпомагана от лъжедуховенство и лъжепатриоти като Боян. Той рецитира в един глас с комунистическите историци баснята за някакви азиатски пагански племена завладели нашите земи. Станков обяснява например (цитирайки казионната ни история), че владетелите от рода Дуло - дядовците и прадядовците на Владимир Расате били някакви езически шамани (?!). На въпроса как ще коментира например печата на каназ Омуртаг, който е неопровержимо архиологическо доказателство за християнската вяра на владетеля, Боян обяснява, че жезъла с кръст бил “езически” (?!).

image

Върху изображението на златен печат-медальон на каназ Омуртаг е изписано от страната на християнския жезъл Канес- използван е латинския вариант на буквата К, върху главата ubigi, а от към десницата със златни букви е изписано Омортаг: САNЕS VВНГI ОМОРТАГ. Обърнете внимание, че името на каназа е изписано на кирилица. Юдо-болшевшките ни историци ни убеждават, че тази азбука е измислена и приета в България доста след този владетел, както и ще той бил някакъв шаман убиец на някакви славяни християни. Очевидните лъжи за нашата история, вяра и култура не спират да се повтарят и от подгласника на антибългарите - антихриста “Расате”.

Опитите ни да му насочим вниманието и към кръста на короната и да сравним печата с този на други християнски владетели останаха без отговор. Ето например как изглежда печата на Виантийски император. Можеби и той е “езичник”(?!)

image

За фалшификациите в нашата история, какви са официалните Български историци на които се обосновават нашите учебници и чии интереси обслужват те, ще говорим по - подробно нататък. Лъжлива и извратена е теорията на евреите Иречек и дядо му Шафарак, че “пра”Българите са турко – алтайци (сиреч ТУРЦИ) и късни поселници на Балканите. Към тази “турска” теория за Българсият произход се придържат “проф”. Златарски, учениците му и съвременните ни Български историци, пишещи учебниците по история. Към азиатските степи ни водят и платените “btv документи”, на там ни подвежда и драматурга “историк” и масон  Стефан Цанев в своите “Български хроники”. Подбни идеи споделя и “езичника, паганист и сатанист” Боян “Расате”.

 

 ↑