Този сайт използва "бисквитки" единствено за да се създаде сесия за ползването му!
С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки"!   Разбрах
Православни
будители
Основната цел на “Будители” е да помогне за пробуждане на заспалия Български Православен Дух, съхранил българите през робството и подтиснат от лъжеправославното етнофилитическо духовенство, революционерите масони, фашистите, комунистите, либералите, глобалистите и всякакви други партии, разделили народа и слугуващи на юдеите. Един Бог, Една Вяра, един православен цар, единен народ, единна България! Съ Нами Богъ!  Верую
На 21 август...
Голготски кръст

†08 август стар стил - Св. мъченик Трендафил Старозагорски. Св. Мирон Чудотворец, епископ Критски. Св. Емилиан Изповедник, епископ Кизическик († 820). Св. преподобни Григорий Синаит Прочети повече

1877г. започват боевете за връх Шипка Прочети повече

Търсене в сайта: Търсене на дата в календара:
13.10.2012 г. / 15:13:03 
Патриотизъм
Учителка към дете от детската градина: „Щом не обичаш Бойко тогава ти няма да ядеш от тортите!”

Потресаваща истинска случка разказва пред в. 24 часа актрисата Мариана Жикич. От пет месеца Марияна Жикич иска да разкаже един потресъл я случай от детската градина, в който доскоро била дъщеря й, но няма къде.

 

 

”Един ден отивам да прибера дъщеря си от градината. Виждам майка, която трепери цялата.Дърпа ме за ръката и пита:

- Вие ще почерпите ли децата, когато вашият шеф има рожден ден?
В първия момент не разбрах за какво става дума, но усещам, че отговорът трябва да е “не”.

Жената продължава:
- Защото вижте какво е направила учителката в детската градина…
Каква е ситуацията? Премиерът Бойко Борисов имал рожден ден. Майка, която работи в Столичната община, носи торти, останали от този рожден ден, понеже синът й е във въпросната детска градина.

Учителката обяснява на децата, че това са торти от рождения ден на премиера г-н Бойко Борисов. Едно от децата обаче обявява, че не обича Бойко. “Тогава ти няма да ядеш от тортите”, наказва го учителката. Когато видях това дете, то беше страшно потиснато, трепереше и се притискаше в майка си. Много крехки са децата на тези възраст, много чувствителни към това какво е справедливо и какво не е. Според мен тази жена не може да бъде учителка в детска градина…”

Тази учителка наистина трябва незабавно да бъде шутирана, но разказана случка  показва и нещо по-дълбоко – това, което се случва в психиката, в народопсихологията на този народ, който не само живее безропотно в култ към личността на Бойко Борисов, но и превръща този култ в начин на възпитание и на живот.

 ↑