Този сайт използва "бисквитки" единствено за да се създаде сесия за ползването му!
С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки"!   Разбрах
Православни
будители
Основната цел на “Будители” е да помогне за пробуждане на заспалия Български Православен народен дух, съхранил българите през робството и подтиснат от фашисти, комунисти и либерали - слуги на юдеите  Верую
На 22 април...

 9 април по църковния календар - Св. мъченик Евпсихий Кесарийски. Св. преподобномъченик Вадим Архимандрит. Св. мъченици Дисан епископ, Мариав презвитер, Авдиес и други 270 Прочети повече

2018 г. - Трета неделя след Пасха, на св. жените мироносици, св. Йосиф Ариматейски и св. Никодим Прочети повече

Търсене в сайта: Търсене на дата в календара:
01.10.2012 г. / 18:07:55 
Патриотизъм
Отнеха правото на СК "Надежда" - Варна да използва общинската спортна база "Простор"

Спортният клуб "Надежда" няма да има право да ползва общинската спортна база във Варна. Това стана ясно на 26.07.2012г. на заседание на комисията по младежки дейности и спорт в морската столица.

 

Причината е, че не отговарят на критериите, заложени в Наредбата, която бе въведена през тази година. Общинските съветници дадоха да ползват общинските съоръжения на клуб „Надежда“ до края на месеца. Причината е, че на 29 септември има държавно първенство по естетическа гимнастика, на което ще участват.

Наредба за реда и условията за  безвъзмездно  ползване  на Общинска спортна база от варненските спортни
клубове.
В  чл.7  са изброени критериите, на които трябва да отговаря всеки клуб, за да има право да кандидатства по реда на тази наредба, СК Надежда  отговаря  на  всички  изисквания и е представила в срок пълен комплект документи.
В  чл.  8  се  казва,  че  при  ограничен капацитет на спортните бази, класирането  се  извършва на  база събрания брой точки по Приложение 1, неразделна част от наредбата СК Надежда е с 90т., а клуб Силвия, който е одобрен е с 67т.

 

ЕКИПЪТ НА САЙТА БУДИТЕЛИ.INFO СЕ АНГАЖИРА ДА ПОМОГНЕ НА СК "НАДЕЖДА" С ВСИЧКИ СИЛИ И СРЕДСТВА ДА СИ ВЪРНАТ ЗАЛАТА, ЗА ДА МОГАТ ДЕЦАТА ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА СЕ РАЗВИВАТ!

 ↑