Този сайт използва "бисквитки" единствено за да се създаде сесия за ползването му!
С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки"!   Разбрах
Православни
будители
Основната цел на “Будители” е да помогне за пробуждане на заспалия Български Православен Дух, съхранил българите през робството и подтиснат от лъжеправославното етнофилитическо духовенство, революционерите масони, фашистите, комунистите, либералите, глобалистите и всякакви други партии, разделили народа и слугуващи на юдеите. Един Бог, Една Вяра, един православен цар, единен народ, единна България! Съ Нами Богъ!  Верую
На 20 юли...
Голготски кръст

†07 юли по църковния календар - Св. мъченица Кириакия (Неделя). Св. преподобни Тома Малеин. Св. преподобномъченици презвитер Епиктет и монах Астион. Св. мъченици Перегрин, Лукиан, Помпей, Исихий, Папий, Саторнин и Герман. Св. преподобна Евфросиния, в света - Евдокия, велика княгиня Московска Прочети повече

Търсене в сайта: Търсене на дата в календара:
01.10.2012 г. / 18:07:55 
Патриотизъм
Отнеха правото на СК "Надежда" - Варна да използва общинската спортна база "Простор"

Спортният клуб "Надежда" няма да има право да ползва общинската спортна база във Варна. Това стана ясно на 26.07.2012г. на заседание на комисията по младежки дейности и спорт в морската столица.

 

Причината е, че не отговарят на критериите, заложени в Наредбата, която бе въведена през тази година. Общинските съветници дадоха да ползват общинските съоръжения на клуб „Надежда“ до края на месеца. Причината е, че на 29 септември има държавно първенство по естетическа гимнастика, на което ще участват.

Наредба за реда и условията за  безвъзмездно  ползване  на Общинска спортна база от варненските спортни
клубове.
В  чл.7  са изброени критериите, на които трябва да отговаря всеки клуб, за да има право да кандидатства по реда на тази наредба, СК Надежда  отговаря  на  всички  изисквания и е представила в срок пълен комплект документи.
В  чл.  8  се  казва,  че  при  ограничен капацитет на спортните бази, класирането  се  извършва на  база събрания брой точки по Приложение 1, неразделна част от наредбата СК Надежда е с 90т., а клуб Силвия, който е одобрен е с 67т.

 

ЕКИПЪТ НА САЙТА БУДИТЕЛИ.INFO СЕ АНГАЖИРА ДА ПОМОГНЕ НА СК "НАДЕЖДА" С ВСИЧКИ СИЛИ И СРЕДСТВА ДА СИ ВЪРНАТ ЗАЛАТА, ЗА ДА МОГАТ ДЕЦАТА ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА СЕ РАЗВИВАТ!

 ↑