Този сайт използва "бисквитки" единствено за да се създаде сесия за ползването му!
С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки"!   Разбрах
Православни
будители
„Не в силата е Бог, а в правдата!“ свети Александър Невски. Основната цел на „Будители“ е да помогне за пробуждане на заспалия Български Православен Дух, съхранил българите през робството и подтиснат от лъжеправославното етнофилетическо духовенство, революционерите масони, фашистите, комунистите, либералите, глобалистите и всякакви други партии, разделили народа и слугуващи на юдеите. Един Бог, Една Вяра, един православен цар, единен народ, единна България! Съ Нами Богъ!  Верую
На 23 февруари...
Голготски кръст
или по-точно

†10 февруари по църковния календар - Св. свещеномъченик Харалампий, епископ Магнезийски, св. мъченици Порфирий, Ваптос и другите пострадали с тях. Св. мъченици Енната, Валентина и Павла. Св. преподобни Прохор, Печерски чудотворец Прочети повече

1823г. е роден Найден Геров Прочети повече

1867г. е роден генерал-лейтенант Кръстю Златарев Прочети повече

Търсене в сайта: Търсене на дата в календара:
печат 11.09.2012 г. / 11:19:35 
Истинската история
9/11 - Голямата лъжа

Атентатите в САЩ, формална причина за последвали ги кървави и мащабни войни и окупации на независими държави, бяха изфабрикувани от ФБР и ЦРУ, които без проблем избиха хиляди американци. Алтернативни разследвания, организирани от роднини на загиналите и от неправителствени организации дават неопровержими доказателства за това твърдение.

Някой виждал ли е например как пада третият небостъргач в Ню Йорк – сградата на WTC7? В него не се беше ударил самолет и беше на голяма дистанция от двете паднали кули на WTC 1 и 2.

 

image  imageimage image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ето и срутването на същата сграда снимано отпред и показано по CBS:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нито една съседна сграда не беше засегната!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Официалната версия е, че сградата се е срутила от пожар на някои от горните етажи (?!).

Този небостъргач, както и кулите близнаци са първите и последни масивни постройки в човешката история, които се разрушават от пожар!

Официалната теория на американското правителство за разрушаването на кулите близнаци е, че централните носещи стоманени колони на сградите са се разтопили постепенно от силната топлина предизвикана от горенето на самолетното гориво (?!). Как е възможно това, след като керосина изгаря за секунди и например след една самолетна катастрофа остават огромно количество малки и големи самолетни части, разпилян багаж, седалки и т.н. За да се поддържа продължително време температура над 1000 градуса, достатъчна за топенето на метала е необходимо използването на химикал наречен «термит».

Ето как изглежда топящият се небостъргач:

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Когато разгледаме подробно кадрите на CNN показващи блъскащият се във втората сграда самолет, може да ни стане ясно как въпросният химикал е попаднал там. За разлика от първия атентат, този самолет бе заснет от най-различни ъгли от пристигналите да отразяват катастрофата в първата кула телевизионни екипи.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

От ляво се вижда как изглежда боинг 767, а от дясно е самолета използван при атентата. Представители на компанията производител на пътническите самолети категорично отказват изразят становище.

 

 

 

 

 

 

Няколко дена след срутването на кулите близнаци в основите им все още е имало разтопен метал. Това не е нищо друго освен резултат от химическа реакция.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Непосредствено преди срутването на сградите се чуват вторични експлозии, за които свидетелстват множеството очевидци, сред които полицаи и пожарникари.

Това което се вижда от кадрите на CNN при започване на разрушаването дава ясна представа от къде са тези експлозии.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Още доказателства за контролирано разрушаване на небостъргачите чрез предварително поставени в тях взривове са свидетелствата на служещи в търговските центрове, че няколко седмици преди атентатите е имало големи “ремонти” на много от етажите.

Това са част от стоманените носещи колони които стърчат от руините на кулите близнаци. Забележете правилно изрязаната форма!:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

А ето как се разрушава централна носеща стоманена колона при контролирано срутване:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Защо официалните медии не коментират тези факти?

Защо не се коментира липсата на части от самолетна катастрофа на мястото на атентатите в пентагона и Шенксвил? Официалните кадри по CNN не показват обгорели отломки, нито разпилян багаж, седалки и всичко останало, което всеки е виждал при такива инциденти.

Ето как изглежда мястото на катастрофата на въпросното място веднага след разбиването на самолета:

   

 

 

 

 

 

 

 

 

А ето как изглежда място, където действително се е разбил се самолет:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Защо кадрите от охранителните камери на пентагона и на околните хотели и офиси са иззети и засекретени?

Това е кадър на една от многобройните камери снимащи около пентагона:

 

ФБР категорично отказва да предаде на американските журналисти кадрите от тези камери заснели момента на „терористичният акт”.

 

 

 

 

Копие на отказа получен при изискване на записа:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Може би следващите снимки ще ви дадат ясна представа какво крият американските служби.

Тези графики показват пораженията, които би трябвало да нанесат фюзелажа и крилата на боинга върху сградата на пентагона:

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Размерите на дупката са: - широчина 65 фута ( 19,8 м ) и височина 73 фута ( 22,3 м ).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Широчината на боинга ( с крилата ) е 124 фута ( 37,8 м ).

Ето и какви са кадрите разпространени от официалните американски медии:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Няма поражения върху фасадата, които би трябвало да бъдат нанесени от крилата на самолета. Само една дупка с широчина 23 метра. Отново няма и самолетни части, разпилян багаж и седалки. Официалното обяснение е, че „те са се изпарили от топлината”(?!). Подобен случай на „изпаряване” на самолета след катастрофа няма преди и след тези атентати. Малкото останали части от това което е ударило пентагона можеха лесно да бъдат пренесени от сам човек.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Най – поразяващото обаче е това което се вижда на самото мястото на разрушенията – там където самолета се е „изпарил” в пламъците на неуписуемата топлина:

 

 

 

 

 

 

Да видим по - отблизо:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Компютърен монитор, шкафове и други мебели (?!). Дори няма и следи от пожар. Там би трябвало продължително да е горял и „изпарил” самолет в над 1000 градусова температура.

Веднага след „терористичният” акт района около мястото на катасртофата бе засипан с чакъл и пясък.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На всеки е ясно, че това автоматически затруднява последвало разследване и прикрива следите на истинските извършители.

Тези и много други фрапиращи доказателства не се разследват, а хората които задават въпроси се преследват от правителството.

Американското правителство не се притесни да избие хиляди свои граждани за да обслужи интересите на своите работодатели - финансовата олигархия на фарисеите.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте още:

Театърът на антихриста

 

 ↑