Този сайт използва "бисквитки" единствено за да се създаде сесия за ползването му!
С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки"!   Разбрах
Православни
будители
Основната цел на “Будители” е да помогне за пробуждане на заспалия Български Православен Дух, съхранил българите през робството и подтиснат от лъжеправославното етнофилитическо духовенство, революционерите масони, фашистите, комунистите, либералите, глобалистите и всякакви други партии, разделили народа и слугуващи на юдеите. Един Бог, Една Вяра, един православен цар, единен народ, единна България! Съ Нами Богъ!  Верую
На 21 август...
Голготски кръст

†08 август стар стил - Св. мъченик Трендафил Старозагорски. Св. Мирон Чудотворец, епископ Критски. Св. Емилиан Изповедник, епископ Кизическик († 820). Св. преподобни Григорий Синаит Прочети повече

1877г. започват боевете за връх Шипка Прочети повече

Търсене в сайта: Търсене на дата в календара:
10.07.2012 г. / 11:47:03 
Патриотизъм
ПОЗОР! Белгийският съд оправда изрода, който осакати български студент!

Изродът, който жестоко нападна и осакати българския студент Любен Тюлеков в метрото на белгийската столица, бе оправдан, съобщи белгийският сайт Сет сюр сет, цитиран от Блиц.

 

Непълнолетният извършител от Брюксел бе помилвано от белгийския съд, въпреки зверското престъпление.

Нашенецът Любен Тюлеков, който следва право в Хага на стаж в Европейския парламент, бе хвърлен от шест метра височина върху релсите на централната брюкселска метростанция “Порт дьо Намюр” навръх новогодишната нощ на 2010 година.

Преди това той бе пребит до безсъзнание от друга група младежи, защото се осмелил да снима с фотоапарата си две момичета от тяхната компания.

Животът на момчето е спасен като по чудо от случайни пътници на перона, които предотвратяват премазването му от идващия влак.

Сцените на побоя над 22-годишния тогава Тюлеков и хвърлянето му върху релсите са запечатани от охранителните камери като неопровержимо доказателство за престъплението.

След инцидента Любен е принуден да живее с частична слепота и глухота.

Въпреки всичко това обаче, един от заподозрените младежи беше оправдан от белгийския съд, който отхвърли видеозаписа като доказателство по случая.

Според полицията 17-годишният ганаец, иницииран като М. С., е един от извършителите на нападението срещу българския младеж.

Съдът обаче сметна, че той не прилича на лице, което охранителните камери в метрото са записали. Решението на магистратите е абсурдно като се има предвид, че на записа лицата и дрехите на извършителите се виждат едва ли не в детайли.

 

 ↑