Този сайт използва "бисквитки" единствено за да се създаде сесия за ползването му!
С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки"!   Разбрах
Православни
будители
„Не в силата е Бог, а в правдата!“ свети Александър Невски. Основната цел на „Будители“ е да помогне за пробуждане на заспалия Български Православен Дух, съхранил българите през робството и подтиснат от лъжеправославното етнофилетическо духовенство, революционерите масони, фашистите, комунистите, либералите, глобалистите и всякакви други партии, разделили народа и слугуващи на юдеите. Един Бог, Една Вяра, един православен цар, единен народ, единна България! Съ Нами Богъ!  Верую
На 17 януари...
Голготски кръст
или по-точно

†04 януари по църковния календар Събор на Седемдесетте апостоли, Светиите апостол Ерм, Зосима и Атанасий, Онуфрий Габровски, Теоктист Прочетете повече ТУК!

1947г.Комунистите убиват Български воевода Прочетете повече ТУК!

1878 г.Освободен е Ямбол Прочетете повече ТУК!

 

Търсене в сайта: Търсене на дата в календара:
печат 23.06.2012 г. / 20:34:47 
Родолюбие
В центъра на София се продават кръв и органи!

imageЕвропа потресена! В центъра на София се продават кръв и органи!

"Британският вестник „Таймс” разкрива шокиращи подробности за търговията с органи у нас

София отново е в центъра на мащабен скандал, след като задълбочено журналистическо разследване на авторитетния британски вестник „Таймс” разкрива как на централно място в българската столица се продават необезпокоявано кръв и човешки органи, пише Агенция Блиц.

Материалът, посветен на ужасяващата търговия в центъра на европейската ни иначе столица, обръща внимание и на това, че кървавият алъш-вериш се случва само на метри от Второ районно управление , но сякаш униформените си глухи и слепи за олелията.

В основата на статията застава реален разказ на британски журналисти, които уж искат да купят бъбрек за спешна трансплантация в Лондон. Двама роми – Цветан  Трайчо – веднага откликват на търсенето и намират трети представител на малцинството от Враца – Минко Асенов, който е със същата кръвна група и който е готов да се раздели с единия си бъбрек срещу съответна цена.

Явно схемата е добре уредена, защото Минко разполага и с пълен набор изследвания, необходими преди трансплантация.

Подготвена е и цената – 20 000 лева за Минко и отделно комисионна за двамата посредници.

Каква ще е реакцията след репортажа ли?! Европа ще бъде брутално потресена от това, което се случва на родна земя! За кой ли път…

А у нас реакции едва ли ще има, защото всички знаят какво се случва и никой нищо не предприема! Никой! Доказателство е и фактът, че преди време същите двама посредници при търговията с органи са били заснети и в друг репортаж на родна медия. Е, и?! "

 

 ↑