Този сайт използва "бисквитки" единствено за да се създаде сесия за ползването му!
С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки"!   Разбрах
Православни
будители
„Не в силата е Бог, а в правдата!“ свети Александър Невски. Основната цел на „Будители“ е да помогне за пробуждане на заспалия Български Православен Дух, съхранил българите през робството и подтиснат от лъжеправославното етнофилетическо духовенство, революционерите масони, фашистите, комунистите, либералите, глобалистите и всякакви други партии, разделили народа и слугуващи на юдеите. Един Бог, Една Вяра, един православен цар, единен народ, единна България! Съ Нами Богъ!  Верую
На 19 септември...
Голготски кръст
или по-точно

†06 септември по църковния календар - Възпоменание на чудото на архангел Михаил в гр. Колоса, Мала Азия. Св. мъченик Ромил. Св. мъченик Евдоксий. Св. преподобни Архип. Св. свещеномъченик Кирил, епископ Гортински. Св. преподобни Давид. Св. мъченици Кириак, Фавст и Авив Прочетете повече ТУК!

1865г. е роден Тодор Митов Прочетете повече ТУК!

Търсене в сайта: Търсене на дата в календара:
печат 08.06.2012 г. / 18:04:53 
Родолюбие
Варненци казват не на сектата "Свидетели на Йехова"

 

image

На 10 Юни 2012 година ще се проведе протест срещу сектата "Свидетели на Йехова" и техните съмишленици. Протестът ще започне в 09:30 часа пред сградата, в която се извършват незаконните проповеди. Адресът е - кв. "Победа" , ул. "Тодор Пенев" №7 (до аптеката срещу блок "1")

Акцията се организира от екипа на сайта http://buditeli.info и е в знак на протест срещу наглата  религиозна пропаганда. Храма е в близост до училища и детски градини, от които също се привличат членове.
"Отдавна наблюдаваме сектантите и предупреждаваме, че "Свидетели на Йехова" са изключително опасни, настройват последователите си против българските ценности, Православната вяра, съвременната медицина и дори против собствените им семейства, приятели и близки. Те са враг на всички нормални хора независимо от политическите им възгледи ,религия и етнос. В България има десетки случаи на разбити семейства, измамени възрастни и болни хора оставили наследниците си на улицата. Заради самоубийствата на последователите, присвоените имоти и средства, вредата за обществото сектата е забранена в редица страни по света. Точно това е целта на предстоящия протест. Припомням ,че миналата година бургазлии протестираха и настояваха да бъдат забранени, но протеста не даде резултат. Точно обратното! По активните протестиращи бяха репресирани и съдени за това ,че искат да защитят България от тази сатанинска сган! "
Това заяви пред репортер на "Будители" организаторът на протеста.

 ↑