Този сайт използва "бисквитки" единствено за да се създаде сесия за ползването му!
С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки"!   Разбрах
Православни
будители
„Не в силата е Бог, а в правдата!“ свети Александър Невски. Основната цел на „Будители“ е да помогне за пробуждане на заспалия Български Православен Дух, съхранил българите през робството и подтиснат от лъжеправославното етнофилетическо духовенство, революционерите масони, фашистите, комунистите, либералите, глобалистите и всякакви други партии, разделили народа и слугуващи на юдеите. Един Бог, Една Вяра, един православен цар, единен народ, единна България! Съ Нами Богъ!  Верую
На 23 октомври...
Голготски кръст
или по-точно

†10 октомври по църковния календар - Св. 26 преподобномъченици Зографски. Свв. мъченици Евлампий и Евлампия. Св. мъченик Теотекн. Св. преподобни Вассиан игумен. Св. преподобни Теофил Тиваидски. Св. Амвросий Оптински. Икона на Пресвета Богородица "Акатистна-Предвъзвестителка" (Зографска) Прочетете повече ТУК!

1863г. роден Българският герой - генерал Пантелей Киселов Прочетете повече ТУК!

Търсене в сайта: Търсене на дата в календара:
печат 18.05.2012 г. / 20:17:57 
Родолюбие
Протест против Свидетелите на Йехова

imageСвидетелите на Йехова – опасни, подмамващи сектанти, които са плъзнали не само в нашия град. Тези, които спират вашите деца и ги подтикват да станат техни членове. Тези, които промиват мозъци, които звънят по вратите и Ви предлагат безплатна Библия в замяна на нормалното човешко мислене.

Това са хората,които ви спират по улиците с цел да Ви направят техен последовател. Свидетелите на Йехова изопачават християнството и лесно примамват доверчиви хора.Тук искам да вметна, че Библията, която раздават е преведена от тях самите – текста е много изопачен. Те отказват кръвопреливането, не зачитат православните ценности и празници. Те не приемат отдаването на чест пред националния флаг и смятат, че единственото законно нещо е тяхната организация. За съжаление много наивни хора попадат в клопката на йеховистите, които обещават да разрешат личните им проблеми, обещават и отговор на всички религиозни въпроси. Жертви стават възрастни хора, по възможност самотни и с имоти, младежи и деца, както и много хора, които са емоционално травмирани. Сектата е изключително опасна, защото злоупотребява с човешкото нещастие и вяра!
Смятаме, че всеки здраво стъпил на земята Човек трябва с отвращение да отхвърли тази пропаганда и да излезе с нас на 10 юни (2012), когато ние, Будители, организираме протест срещу „Свидетели на Йехова” и техните съмишленици. Протестът ще започне в 9:30, пред сградата на сектата. Адресът е: кв.”Победа”, ул.”Тодор Пенев” – до блок №1. Искаме да ви припомним, че сектата е в близост до училище и детска градина. Молим всички, които прочетат тази статия, всички,които са против. . .Молим гражданите на град Варна – Излезте, нека заедно да защитим и опазим нашите деца, приятели и близки от тези сектанти.

 ↑