Този сайт използва "бисквитки" единствено за да се създаде сесия за ползването му!
С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки"!   Разбрах
Православни
будители
„Не в силата е Бог, а в правдата!“ свети Александър Невски. Основната цел на „Будители“ е да помогне за пробуждане на заспалия Български Православен Дух, съхранил българите през робството и подтиснат от лъжеправославното етнофилетическо духовенство, революционерите масони, фашистите, комунистите, либералите, глобалистите и всякакви други партии, разделили народа и слугуващи на юдеите. Един Бог, Една Вяра, един православен цар, единен народ, единна България! Съ Нами Богъ!  Верую
На 13 ноември...
Голготски кръст

31 октомври по църковния календар - Свв. апостоли Стахий, Ампилий, Урбан, Наркис, Апелий и Аристовул от 70-те апостоли. Св. мъченик Епимах. Св. преподобни Спиридон и Никодим, Киево-Печерски просфорници Прочетете повече за Светията ТУК

1912 г. - Българските войски влизат в Дедеагач Прочетете повече за битката ТУК

Търсене в сайта: Търсене на дата в календара:
печат 08.01.2018 г. / 13:38:27 
Вяра
Да празнуваш с дявола

image image imageБългаринът за пореден път показва езическата си и саморазрушителна същност. Празнувайки бесовския празник коледа (13 дена преди Рождество Христово), заедно с еретическия, извратен запад, той отново заплюва Христа в лицето и Го приковава на кръста, подражавайки на винаги борещия се с Бога и отдавна изпаднал в поклонение на ваал Израил (израил в превод от иврит означава борещ се с Бога). Налазен от полазници, коледари, сурвакари, нестинари, самодиви, кукери, богомили, дъновисти, дядо коледовци, баби марти, юдеи, мюсюлмани, шамани, цигански врачки, масони, сатанисти, католици, сектанти, протестанти, комунисти, фашисти, либерал глобалисти и всякакви други безродни и безбожни паразити, нашия народ бавно заспива мъртвешки сън, преял и препил (с ГМО отрови) на поредния езически пир.  

Чествайки отново сатана (в лицето на едно от въплъщенията му – дядо Колад), сънародника ни за поредна година отблъсква Божията благодат от себе си и навлиза все по-дълбоко във властта на бесовете, резултата от което е все по-очевиден около нас.

Още по-фрапиращи са действията на еретическата Б“ПЦ“, където наред с погански практики като т.нар. корбан се употребяват и понятия като „коледен пост“ (за справка вижте официалните медии на синода – ето един цитат от сайта им: „Според Типика (Устава) на  БПЦ Рождественският (Коледният(?!)) пост е втори по своята продължителност след Великия пост.“). Богоборците комунисти (днес вече и масони), „митрополити“ от споменатия „синод“ изобщо нямат намерение да предупредят своите миряни, че елхата е дървен идол, че дядо коледа и снежанка са сатанински персонажи и че който празнува езически празници, приема и дава подаръци, и яде храни приготвени по този повод, осквернява душата и тялото си, и подлежи на всякакви духовни въздействия от недоброжелателни хора (нищо, че по тези теми са писали православни светии). Напротив, лъжеправославните „духовници“ искат, ако може и целия ни народ да бъде осквернен и заробен от техния невидим господар. За това те са приели и езическия католически календар, чиято главна цел е СЪВПАДАНЕ ДЕНЯ НА ЕЗИЧЕСКОТО ПОЧИТАНЕ НА ЗИМНОТО СЛЪНЦЕ СЪС РОЖДЕСТВОТО НА СПАСИТЕЛЯ.

Изобщо не е случайно, че след изпълнените с ядене, пиене, пазарлък, разюздани веселби и блудства „коледа“ и „новогодишни“ езически празници, рязко се увеличават самоубийствата, депресиите, престъпленията, скандалите, разводите, протестите, авариите, конфликтите и други негативни явления. ТОВА Е ВИДИМИЯ РЕЗУЛТАТ ОТ ПРИСЪСТВИЕТО НА НЕВИДИМИЯ ДЕМОН!

 

Още по темата:

Какво празнуваме на коледа и кога е Рождество Христово

КАКВО Е КОЛЕДА?

 

Единствената защита:

КЪДЕ СЕ Е СЪХРАНИЛО ПРАВОСЛАВИЕТО

 

 ВИЖТЕ ОЩЕ

Отстъплението от вярата наречено "нов стил"

ЗА СЪКРАЩАВАНЕТО НА ЛИТУРГИИТЕ, ТАЙНСТВАТА И ТРЕБИТЕ В НОВОСТИЛНАТА ЦЪРКВА

ЗА ПРЕМАХВАНЕТО НА ОГЛАШЕНИЕТО

ЗАЩО БОГ НИ ИЗОСТАВИ

ЗА КОРЕНА НА ЗЛОТО, ЗА НАЧАЛОТО НА ОТСТЪПЛЕНИЕТО НА РОДНАТА НИ „ЦЪРКВА“, ЗА БЪЛГАРСКАТА СХИЗМА

Театърът на антихриста

ИДЕЯТА "ПРАВОСЛАВНИ БУДИТЕЛИ"

Православна ли е демокрацията

Защо се премахва вероучението

За старостилния икуменизъм

КОЙ СТОИ ЗАД ОТСТЪПЛЕНИЕТО

ПАСТИРСКО ОКРЪЖНО ПОСЛАНИЕ ПРОТИВ МАСОНСТВОТО

Против юдомасонството

Изповедание на вярата

  

 ↑