Този сайт използва "бисквитки" единствено за да се създаде сесия за ползването му!
С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки"!   Разбрах
Православни
будители
Основната цел на “Будители” е да помогне за пробуждане на заспалия Български Православен Дух, съхранил българите през робството и подтиснат от лъжеправославното етнофилитическо духовенство, революционерите масони, фашистите, комунистите, либералите, глобалистите и всякакви други партии, разделили народа и слугуващи на юдеите. Един Бог, Една Вяра, един православен цар, единен народ, единна България! Съ Нами Богъ!  Верую
На 25 юни...

†12 юни по църковния календар - Св. преподобни Онуфрий Велики Египетски (IV). Св. преп. Петър Атонски Прочети повече

1876г. е починал Йонко Карагьозов Прочети повече

1905г. е починал Атанас Димитров - Бабата Прочети повече

1930г. е роден Георги Черкелов Прочети повече

Търсене в сайта: Търсене на дата в календара:
09.10.2015 г. / 10:38:59 
Вяра
Извращенията на еретическа Европа

Шведски протестантски "епископ" лесбийка поиска да бъдат премахнати кръстовете от църквите и да бъдат заменени с ислямски символи указващи в коя посока е Мека. Целта и била да се угоди на нарастващия брой емигранти мюсюлмани. Тя имала желание още църквите да приличат на летища, където да има молитвени стаи и за мохамедани.

Така започва първата стъпка на популярния модел „прозореца на Овертон“. През 1990 г. американския политолог Йозеф Овертон предложи стратегия как да се унищожи всяка морална граница в обществото. Целия процес – от немислимо до държавна политика се състои от пет прости крачки. Първата е от немислимо до радикално – проблема се озвучава от определена група хора и се свиква „научен симпозиум“. Втората е от радикално до приемливо – смисъла на понятията се разширява, например термина брак се измени до израза „ съюз между каквато и да е двойка“. Трета стъпка е от приемливо до разумно – там девиза е „няма нищо по разумно от това да следваш своите желания и да защитаваш свободата си“, като честата употребата на понятия като „демокрация“, „права“ и „свободи“ е задължителна. Четвъртата стъпка е от разумно до популярно – той изисква изразяване на проблема в телевизионни и шоупрограми, дискусии, обществени обсъждания в различни кръгове. Пета стъпка е от популярно до политика – той изисква проучване на общественото мнение и показването на резултатите на политиците, те ще свършат всичко останало. Тогава аморалното ще се превърне в норма подкрепена от законодателя. Във случая всичко което се иска от болшинството хора, които не са съгласни с тази манипулация Е ДА БЕЗДЕЙСТВАТ.

За едно столетие запада изцяло подмени моралните си ценности. След сексуалната революция, те узакониха хомосексуализма и еднополовите бракове, узакониха и отнемането на деца от семействата им и осиновяването им от хомосексуални двойки. Въведоха сексуалното образование в училищата. В момента текат процеси по легализиране на педофилията, семейния секс и зоофилията.

Нашата официална "православна църква" отдавна е в общение с протестантските деноминации, с католиците, монофизитите и други "християнски" ереси, които тя е признала за "църкви сестри". Тя отдавна е станала търговска институция, като тях. Заедно с тях нашите новостилни еретици участват на редовни събори (например срещите в Асизи) с други "религии", като ислям, юдаизъм, будизъм, шаманизъм, хиндуизъм и т.н. Тези бесовски вярвания или отричат Божествеността на Христос, или изобщо не го признават, или открито го ругаят (като юдеите например).

† ВИЖТЕ ОЩЕ
ЗА СЪКРАЩАВАНЕТО НА ЛИТУРГИИТЕ, ТАЙНСТВАТА И ТРЕБИТЕ В НОВОСТИЛНАТА ЦЪРКВА


ЗАЩО БОГ НИ ИЗОСТАВИ


Отстъплението на новостилната "църква" от Бога


Цитати от нашата книжка


Завещаното ни от Бога относно календара


КЪДЕ СЕ Е СЪХРАНИЛО ПРАВОСЛАВИЕТО


 ↑