Този сайт използва "бисквитки" единствено за да се създаде сесия за ползването му!
С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки"!   Разбрах
Православни
будители
Основната цел на “Будители” е да помогне за пробуждане на заспалия Български Православен Дух, съхранил българите през робството и подтиснат от лъжеправославното етнофилитическо духовенство, революционерите масони, фашистите, комунистите, либералите, глобалистите и всякакви други партии, разделили народа и слугуващи на юдеите. Един Бог, Една Вяра, един православен цар, единен народ, единна България! Съ Нами Богъ!  Верую
На 19 юни...

†06 юни по православния календар - Св. преподобни Висарион Чудотворец. Св. преподобни Иларион Нови изповедник, игумен Далматски. Св. преподобномъченици Архелая, Текла и Сусана. Св. преподобни Паисий Углички Прочети повече

 

Търсене в сайта: Търсене на дата в календара:
07.10.2015 г. / 08:58:21 
Патриотизъм
Театърът на антихриста

УВОД:

Не сте ли забелязали, че винаги се говори за „театър на военните действия“ – това е официалният термин.

Кой е кукловода, който стои зад кулисите на този театър и дори не се старае да промени неговия основен сценарий? А може би нарочно го оставя същия, за да следва някакъв мракобесен ритуал, като маниакален убиец, който дори оставя улики, за да задоволи извратената си страст.

"Светът се управлява зад кулисите от много по-различни персонажи от тези, които си представят хората“.  Това са думите на един от най – известните политици за всички времена – идеологът на английските консерватори и голям враг на България - евреина Бениамин Дизраели, по-късно лорд Биконсфилд. В своето забележително произведение ,,Кънингзбай" той описва много картинно един испано-мюсюлмански евреин, скрит зад властта финансов манипулатор, освободен от всякакви предразсъдъци, един ,,човек без държава".

ПЪРВО ДЕЙСТВИЕ:

И така, какъв беше театърът, който се разви малко преди нас?!

Някога се проведе олимпиада в Берлин (1936 г.), последва анексия на Австрия и Судетенланд (1938 г.),  после други анексии (с мълчаливата материална подкрепа на Англия, САЩ и СССР), после МАЩАБНА ВОЙНА, унищожила стара Европа и наложила нови режими, порядки и термини, като интернационализъм, евроинтеграция, глобализъм, сексуална революция. След тази война се създаде държавата Израел. Преди и по време на тази война, в лагерите на Англия в Африка и Индия, на Германия в окупираните земи и на СССР в Сибир бяха извършени масови сатанински жертвоприношения на десетки милиони хора.

По време на войната само в Дрезден за една нощ Англия и САЩ хвърлят над 700 000  фосфорни бомби над 1,2 милиона души. Една бомба на всеки двама. Температурата в центъра на града достигнала 1600 градуса по целзий. В града по – това време са разквартирувани над 600 000 ранени войници и много деца сираци от цяла Германия. Приблизително 500 000  деца, жени, старци и ранени войници били изгорени за една нощ. Града не е избран случайно, а това което се е случило там се нарича холокост – сатанинско жертвоприношение, чрез всеизгаряне.

Същото са правели в своите лагери и при нападенията на чужди територии и националСОЦИАЛИСТИЧЕСКА Германия и интернационалСОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ СССР.

Сатанинския театър се разиграва, а неговите кукловоди са Алфа ложата на масонството, която се намира в Бъкингамския дворец, главните майстори и „рицарите“ на ложите на „стария приет шотландски ритуал“ и „йоркския ритуал“, които също са в Британия. САЩ е управляван от политически династии, обединени в масонското общество „Череп и кости“. Германия се ръководи от тайните медиумни масонски общества „Врил“ и „Туле“, чиито членове са били Хитлер и елита на НСДАП, и от „рицарите“ на тевтонския орден образували елита на СС. Генотипа на фюрера на арийството – Хитлер, както и на неговите основни помощници – Хес и Химлер, няма нищо общо с високия, здрав, рус ариец, напротив – ясно е с кого има общо! Същият зле прикрит чифут е управлявал (и управлява) СССР в лицето на Ленин Бланк, Троцки Бронщайн, Свердлов Яков, Зиновиев Апфельбаум, Каганович Лазарь Моисеевич, еврейския бандит Коба – Сталин Джуга (груз. – юдин) Швили (груз. – син) и 95 % от репресивния комунистически апарат и НКВД, чиито наследник е КГБ, чиито офицер бе (и още е) мистър Путин Шаломов (майка Мария Шаломова), но за това после. Същия богоомразени юдеи водят и по това време САЩ и Англия в лицето на Рузвелт Розенфелд и Чъчил (майка Джени Якуб Джером). Над масонството с неговите колаборационисти гои и откритите юдеи, стои една институция, която се нарича синедрион – съвет на юдейските „мъдреци“. Те са сценаристите! Над тях стои нещо друго, което дава знанията, но и за това после.

Понякога действията се разминават леко със сценария и става конфузно и трудно за прикриване.

Такава е ситуацията при Дюнкерк на 26 май 1940 г.  Вермахта пристига в Дюнкерк 2 дни преди британците. За германците не е било проблем да навлязат в беззащитния град и да завземат последното пристанище , в което може да се проведе масовата евакуация на британските войски. Но Хитлер дал своята прословута стоп-фраза , която спряла по-нататъшното настъпление.

Германските войски стоят на 16 километра от града и гледат в продължение на 9 дена как пред очите им се изплъзва победата над Англия, КОЯТО БИ ДОВЕЛА ДО КОНТРОЛА НА КОЛОНИИТЕ И ТЕХНИТЕ РЕСУРСИ И НАЙ – ВЕРОЯТНО ДО БЪДЕЩА ТОТАЛНА ПОБЕДА.

В реч към Камарата на общините на 4 юни 1940 г. („Ще се бием на бреговете“) Уинстън Чърчил нарича събитията във Франция „колосално военно бедствие“, казвайки, че „целият корен и сърцевина и мозък на Британската армия“ бил заседнал при Дюнкерк и изглеждало, че ще загине или ще бъде пленен. Той приветства спасението им като „чудо на избавлението“. „Ние бяхме безмълвни” казва Гудериан. И защо! В момент, когато остава да се завземе само едно малко градче, в което се решава съдбата на вражеските групировки , главата на Германия изрично го забранява.

Нещата стигнали до там, че генерал Халдер започнал да оспорва решението на фюрера, опитвайки се да му обясни, че трябва да улови последното пристанище на брега. Но Хитлер бил категоричен. За девет дена общо 338 226 войници са евакуирани от набързо събрана флота от 850 плавателни съда.

Подобна е ситуацията преди нападението на СССР. Този път сценария е продължен от Сталин. След като години наред Съюза пълни Германия със суровини и храна, подготвяйки военната й машина (докато собствения му народ, отново по сатанинския сценарий мре от глад), накрая Коба извършва безумно на пръв поглед бездействие и не предприема нищо, въпреки многобройните предупреждения на разузнаването за готвената от германците атака. Сводките са валяли до последните часове преди 22 юни 1941 г.

Следва "вероломно" и "изненадващо" нацистко нападение и десетки милиони невинни жертви положени пред капището на сатана от техния юдейски вожд.

Хитлер връща жеста на своя сънародник и продължава по сценарий – след битка за Смоленск (3 юли 1941 – 5 август 1941)

той извършва поредния абсурден ход,

ДОВЕЛ В КРАЙНА СМЕТКА ДО РАЗГРОМА НА РАЙХА и до други десетки милиони невинни жертви отново положени пред капището на сатана този път от друг юдейски вожд..

И така, Федор фон Бок и почти всички генерали участващи в Барбароса разпалено настояват за продължаване с все сили на похода към Москва. Освен психологическата важност на превземане на столицата на врага, генералите посочват, че Москва е голям център на военната промишленост и център на съветската комуникационна и транспортна система. Освен това, според разузнавателни данни, по-голямата част от Червената армия е разположена при Москва под командването на Семьон Тимошенко за отбрана на столицата. Но Хитлер е непреклонен и издава директна заповед на Гудериан, подминавайки неговия командващ офицер фон Бок, да изпрати танковете на Група армии Център на север и юг, временно прекратявайки похода към Москва.

Военната, революционната и политическата история на XIX и XX век е изпълнена с подобни планувани „абсурди“. Лошото е, че те водят до планувано с демонска прецизност, масово изтребване на хора.

Нашият народ също е вкарван многократно в месомелачката на юдомасонските жертвоприношения. Ето един само пример: На 29 октомври 1912г., по време на Балканската война Турция иска примирие, но Фердинанд го скрива от съюзниците и продължава войната. Фердинанд заповядва атака на силно укрепените позиции в които са съсредоточени голяма част от имперските войски.

Резултатът е 25 000 Български жертви, изтощаване на армията, удължаване на войната с 5 месеца, през които съюзниците се укрепват в Македония. Все пак сключеният на 30 май 1913 г. в Лондон мир е много добър за нас. Турция отстъпва на съюзниците всичко на запад и север от линията Мидия-Енос. Армията ни е заела 179 999 кв.км, които никой не оспорва – наши са плодородните южни земи на Източна Тракия, Беломорието и Егейска Македония. Само след 16 дни всичко това е поставено на карта. Без да се консултира и поне да уведоми правителството и народното събрание, Кобургът решава да сплаши противниците си и заповядва на две наши армии да настъпят срещу Сърбия и Гърция. Разбира се, Румъния и Турция се намесват и България се оказва сама срещу пет държави. Макар и непобедена, армията е принудена да капитулира. В края на юли 1913 г. идва катастрофалният за нас Букурещки мир, според който губим Източна Тракия, Източна и Егейска Македония, Южна Добруджа.

Равносметката е над 400 000 избити Българи – мирно население и войници. Близо 250 000 бежанци се стоварват на изнемощялата българска икономика, чийто възход е вече само спомен. Още тогава съвременниците на тези събития наричат действията на набедения главнокомандващ “престъпни безумия”. Тъжната истина е, че всичките му заповеди и актове са много добре запланувани и синхронизирани с останалите воюващи страни и с Лондон.

Причината за това е, че Фердинанд както и държавните глави на Турция, Гърция, Сърбия и Румъния са били членове на едни и същи масонски ложи (в тях са били и младотурците и връзката им със синедриона, евреите Гелфанд, Жиботински и Троцки). Нашият цар е бил член на Малтийския орден и е бил пряко подчинен на великия майстор на тази ложа – краля на Гърция Константин. (на картината българоубиеца в своите масонски одежди)

Друг интересен факт е, че бабата на Фердинанд е Мария – Антоанета, принцеса фон Кохари. Тя е дъщеря на Франц Йосиф, принц Кохари – покатоличен унгарски евреин, който е бил един от най – богатите хора в Европа и си купува благородническата титла (също като „барон” Ротшилд). Самият Симеон Сакскобурготски в интервю пред израелското списание „Фар” потвърждава еврейската линия в рода си. Не е случайно и, че дълго време в семейното имение - замъка Кобург се е укривал евреина Адам Вайшоп, идеолога на масоните илюминати, контролирани и финансирани от Синедриона чрез банкерите Ротшилд. През цялото си управление Фердинанд непрекъснато тласка омразния му Български народ към загуби и катастрофи, и то абсолютно преднамерено. Показателно е например как завършва дневника му : ''..... Това е ръководство как трябва да бъдат управлявани тези говеда българите .......''. И така, след изтеглянето на Българските войски от Одринска Тракия нашия народ преживява най – големия геноцид извършван някога над него. Много важен документ за геноцида в Тракия е ''Меморандум адресиран до Обществото на народите и конференцията на посланиците" (от 1921 г.), също така и архивите на Съюза на тракийските дружества в България, Карнегиевата анкета разследваща тези престъпления и Ангорския договор.

На основата на тези документи историците говорят за не по – малко от 310 000 избити Българи и още около 63 000 умрели от глад, студ и епидемии. Официалната статистика на турското правителство показва, че през 1890 г. в Турция е имало 2 500 000 Българи, през 1912 г. те са били 1 200 000, а през 1968 г. - само 55 000 души. Сега в Турция Българи няма! Логично е да си зададем въпроса къде са „изчезнали" тези хора?!

Ужасната картина на Балканските войни се допълва и от 96 000 избити Български войници. За тези жертви, за загубите, за двете национални катастрофи, както и за хилядите избити по време на Световната война пряк виновник е главнокомандващият Фердинанд. Той абсолютно целенасочено обезсилва Българската армия и обезсмисля подвизите и победите на Българския воин.

ВТОРО ДЕЙСТВИЕ:

Идването на „новия ред“ бе официално обявено от члена на масонското сатанинско общество „Череп и кости“ - Д. Буш старши в реч пред конгреса, забележете – на 9/11 1991 г.

Същата година се провежда мащабна война в Ирак довела до поредното масово сатанинско жертвоприношение на над 1 000 000 цивилни иракчани. Пак на 9/11, този път 2001 г. ФБР и ЦРУ извършиха ново масово жертвоприношение, този път на свои граждани, давайки формален повод за ограничаване на правата на населението и започване на нова война, с нови масови избивания на хора.

Ето и какво се случва около нас за пореден път.

Наскоро започна да се повтаря познатия от трийсете години сценарий - имаше олимпиада в Сочи 2014 г., после анексия на Крим, после дислоциране на руски части далеч зад граница и създаване на плацдарм. Всичко това се извършва под зоркия поглед на главнокомандващия Путин.

В личния сайт президента http://putin.kremlin.ru/bio има биографична справка, в която до една снимка е записано „Мать Владимира Путина - Мария Ивановна Шеломова“. Путин лично назначи и връчи орден на главния равин на Русия – Бер Лазар, който е от най – мракобесната юдейска секта – на хасидите. Те са обвинявани, че извършват жертвоприношения на християнски деца на всяка пасха. Сред житията на православните светии могат да се видят имена на деца "от жидов замучени".

Само в първата година на управлението на Путин в Русия са извършени 130 терористични акта. Сред тези жертвоприножения се нарежда и изпълненото с мистерии потъване на подводницата "Курск".

На показаната снимка се виждат част от труповете на 186 деца избити при терористичния акт в град Беслан (2004г.).

Множеството жертви са отново в резултат на доста мистериозни обстоятелства. Ето официалното обяснение: "Терористичният акт в Беслан започва на 1 септември 2004 г., когато въоръжени сепаратистки чеченски терористи взимат като заложници стотици деца и възрастни в Първо училище в Беслан.

На 3 септември, 3 дни след началото на обсадата, ЕКСПЛОЗИЯ В УЧИЛИЩЕТО, ИЗБУХНАЛА БЕЗ ОБЯСНИМИ ПРИЧИНИ, предизвиква паника сред децата и похитителите започват да ги обстрелват. Руските специални сили се намесват ХАОТИЧНО. Според официалните данни са убити 344 цивилни, от които 186 деца." Източник.

Евреинът Шаломов, заедно с поредната юдейска пионка, наречена президент на САЩ в момента хвърлят човечеството в нов кървав сценарий. Паралелно с нарастване на руската мощ се извършиха дирижирани революции в ислямския свят (с подкрепата на Англия, САЩ, ЕС и Турция), създаване на единна мюсюлманска ос, подготовка на диверсанти (която аз с очите си видях в Либия) и дислоциране на войски далеч зад граница под формата на мигранти. За всеки учил военно дело и дори за всеки здраво мислещ човек е ясно какво означава това – ОТНОВО МАЩАБНА ВОЙНА!

Война с нови масови демонски жертвоприношения. Война, която ще доведе до дълбоки социални катаклизми, до ново прекрояване политическата карта, до нови режими, изменение на мисленето на хората (с помощта и на подходяща пропаганда) и в крайна сметка до бленувания от тях "нов ред". Ще има и отново анатемосан агресор – Русия, а основния враг на сатана – Православието, ще бъде заклеймено като реакционна, фундаменталистка религия. Този път вместо окултната свастиката, ще бъдат забранени символа на православната държава – двуглавия орел и естествено иконата на свети Георги и останалите икони. Всичко вече беше пробвано – олимпиада, анексии, агресия, терор, разгром и забрана.

Пред очите ни се разиграва поредния мащабен юдейски театър, основния сюжет на който е описан ясно в "Протоколите на Цион", а именно - теза - антитеза - синтеза.

През Втората Световна те умело дирижираха своите пионки от двете страни на фронта. Избивайки отново с чужди ръце непокорните, поевропейчени свои братя евреи, те със демонична хладнокръвност и точност постигнаха невероятен резултат - от една страна се отърваха от вътрешната опозиция, от друга докараха до самоизбиване, разорение, заеми и тотално финансово заробване повечето нации по света, от трета достигнаха до бленуваното столетия възкресяване на Израил!

Тази синтеза беше генерална репетиция за това, което ние скоро ще видим. А ТО Е НОВА, МНОГО ПО-МАЩАБНА ВОЙНА, КОЯТО ЩЕ ДОВЕДЕ ДО НЕВИЖДАНИ ЖЕРТВИ И РАЗРУШЕНИЯ. РЕЗУЛТАТА ЩЕ БЪДЕ ПОСЛЕДНАТА ТЯХНА СИНТЕЗА- ПЪЛНО ВЪЗЦАРЯВАНЕ НАД ОМАЛОМОЩЕНИТЕ НАРОДИ, ЕДНА ГЛОБАЛНА ДЪРЖАВА, ЕДНА ДИГИТАЛНА ВАЛУТА, ЕДНА РЕЛИГИЯ, ТОТАЛЕН КОНТРОЛ И ПЪЛНО РОБСТВО.

Управляващите не крият своята сатанинска същност.

Някога маите, вавилонците и египтяните извършваха сатанински жертвоприношения пред пирамидални храмове с балсамирано в тях тяло на владетел. Същия такъв „храм“ „краси“ и Москва.


 

Подобен езически масонски мавзолей има и във Вашингтон. В него има един фрапиращ експонат - статуята на полуголия президент.


 

Известната статуя на свободата представлява езическия „бог" Митра и е подарена от френските масони на техните братя в САЩ.


 

 

 

 

 

 

 

Пред щаба на НАТО се мъдри обърнат кръст.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Над Кремъл стои сатанинския пентаграм. Този дяволски символ оформя и сградата на щаба на американската армия.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Петолъчката стои и по множество от световните държавни флагове и военни знаци.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сатанинските им символи са навсякъде.


 

Друг окултен символ украсяваше за малко "противниците" - това беше свастиката.

Те управляват материалния свят, както е допуснато от Бога и тяхната цел е спечелване на всяка една душа за техния господар.

За едно столетие те изцяло подмениха моралните ценности на човечеството. След сексуалната революция, те узакониха хомосексуализма и еднополовите бракове, узакониха и отнемането на деца от семействата им и осиновяването им от хомосексуални двойки. Въведоха сексуалното образование в училищата. В момента текат процеси по легализиране на педофилията, семейния секс и зоофилията. През 1990 г. американския политолог Йозеф Овертон предложи модела „прозореца на Овертон“ – как да се унищожи всяка морална граница в обществото. Целия процес – от немислимо до държавна политика се състои от пет прости крачки. Първата е от немислимо до радикално – проблема се озвучава от определена група хора и се свиква „научен симпозиум“. Втората е от радикално до приемливо – смисъла на понятията се разширява, например термина брак се измени до израза „ съюз между каквато и да е двойка“... Трета стъпка е от приемливо до разумно – там девиза е „няма нищо по разумно от това да следваш своите желания и да защитаваш свободата си“, като честата употребата на понятия като „демокрация“, „права“ и „свободи“ е задължителна. Четвъртата стъпка е от разумно до популярно – той изисква изразяване на проблема в телевизионни и шоупрограми, дискусии, обществени обсъждания в различни кръгове. Пета стъпка е от популярно до политика – той изисква проучване на общественото мнение и показването на резултатите на политиците, те ще свършат всичко останало. Тогава аморалното ще се превърне в норма подкрепена от законодателя. Във случая всичко което се иска от болшинството хора, които не са съгласни с тази манипулация Е ДА БЕЗДЕЙСТВАТ.

Хората, които ни управляват ни мразят. Те изпитват същата човеконенавист, както и духовните същества, които движат техните ложи и им дават знания. С тяхна помощ те могат да предвидят всеки финансов, икономически, политически и военен ход, всяка манипулация на обществото, и то с демонично хладнокръвие и прецизност.

Целта им е физическото и духовно унищожаване на хората. Те бавно психират и отравят нас и децата ни с ГМО, консерванти, оцветители, набухватели, антибиотици, ваксини, флуор, изгорели газове, наркотици, цигари с радиоактивен тютюн, барут и найлон, евтин химически алкохол, химически пръскания от самолети, високочестотни излъчватели и т. н. От поколение на поколение, чрез образование и медии, те все повече развращават, дебилизират и оскотяват хората.

Бог обаче ни е дал спасителен път. Ще го разгледаме в края.

ЕПИЛОГ:

„Новият световен ред“, неговото идване и неговите цели са описани подробно в православното Писание и Предание.

"оня ден не ще настъпи, докле първом не дойде отстъплението и се не открие човекът на греха, синът на погибелта, който се противи и се превъзнася над всичко, що се нарича Бог, или светиня, за да седне като бог в Божия храм, показвайки себе си че е бог... тайната на беззаконието вече действува, само че няма да бъде извършена, докато не се отдръпне оня, който я задържа сега, - тогова и ще се открие беззаконникът, когото Господ ще убие с дъха на устата Си, и чрез блясъка на Своето пришествие ще изтреби тогова, чието явяване, по действие на сатаната, е с всяка сила и с поличби и лъжливи чудеса, и с всяко неправедно прелъстяване ония, които загиват, задето не са приели любовта на истината за свое спасение. И за това Бог ще им прати действие на заблуда, за да повярват на лъжата, та да бъдат осъдени всички, които не са повярвали в истината, а обикнали неправдата (2 Сол. 2:1-12)."

"Около 1900-та година напредвайки към преполовението на осмия век и приближавайки 7500-те години (1992 г. – б.ред.), хората от тези времена ще започнат да стават неузнаваеми. Когато наближи времето за идването на антихриста, ще се помрачи разумът на човеците от похотта на плътта и ще се умножи много безбожието и беззаконието... Пастирите на християните- архийереи и йереи, ще бъдат мъже тщеславни, съвършено не познаващи десния път от левия. Тогава те ще променят морала и Преданието на християните и на Църквата... Блудодеянията, прелюбодеянията, мъжеложството, кражбите и убийствата ще се узаконяват по това време и по причина на огромните грехове и безбожие хората сами ще искат да се лишат от Благодатта на Светия Дух, Който са приели със Светото Кръщение, а така също и с потъпкването на съвестта... Искайки да даде лукава мъдрост на страдалците човеци, ще изнамери да говорят един към друг (телефона– б.ред.) от единия край на земята до другия. Тогава те ще летят във въздуха, като птици (самолети– б.ред.) и ще разкъсват морските дълбини, като риби (подводниците– б.ред.). И всичко това ще вършат нещастните човеци, преминавайки живота си в удобства, не знаейки страдалците, че това всичко е измама на антихриста. И толкова ще придвижи въображаемо науката лукавият, тъй че ще измами човеците да не вярват в съществуването на Триединния Бог. Тогава Всеблагият Бог, виждайки гублението на човешкия род ще поиска да съкрати дните, заради избраните, защото сатаната ще поиска да измами „ако е възможно и избраните“.

Тогава внезапно ще дойде Двуострият Меч (Христос), и ще умъртви измамника и неговите последователи."

(Пророчеството на Свети Нил, който се подвизавал,като Аскет в Светата Гора Атонска преди 350 години - Верен препис от книгата „Евангелската градина“ на Светия Манастир „Кръстова планина“ – Кипър).

Без да претендираме за точност, само като предположение можем да кажем, че според пророчеството идването на антихриста (вероятно появяването му - раждането му) е през 1992 г. Това учудващо точно съвпада със споменатата по - горе известна реч на президента Джордж Буш старши, произнесена в края на предходната година - на 9/11 (11 септември) 1991 г., в която членът на масонското общество "Череп и кости" официално обяви идването на новия световен ред. Можете да видите речта ТУК. Както казахме в тази година САЩ извърши интервенция в Ирак, довела в последствие до жертвоприношението на над 1 000 000 цивилни. На десетата годишнина - 9/11 2001, бе извършен нов масов холокост, дал началото на много конфликти, разрастване на тероризма, арабски революции, руска намеса и масово ислямско навлизане в Европа. Има и други предвиждания, които казват, че антихриста ще имитира моменти от земния живот на Христа, включително и неговия земен път ще приключи на 33 години, когато ще е Второто пришествие на Спасителя.

"Ще чувате боеве и вести за войни. Внимавайте, не се смущавайте, понеже всичко това трябва да стане; ала туй не е още краят. Защото ще въстане народ против народ, и царство против царство; и на места ще има глад, мор и трусове;" (Мат. 24:6-7).

Наистина ние днес, благодарение на телевизията и радиото все по - често чуваме вести за войни и всякакви природни катаклизми, бури, изригвания на мощни вулкани, земетресения и цунами. От края на Втората световна война до 2001 г. е имало 248 военни конфликта, като в края на 2014 г. те са 30 и то разрастващи се. От доклад на Международния институт за икономика и мир става ясно, че само в 11 страни в света е относително спокойно.

Природните стихии се получават най-вероятно не без намесата на съвременни военни технологии.

Увеличена е честотата, броя и мащабите на катаклизмите. Това, което прави силно впечатление в нашата България, е че в последните години многократно са се увеличили наводненията. Така е и в целия свят.

Статистиката за разрушителните цунами сочи, че от началото на века до 1971 г. е имало няколко инцидента, като височината на вълната е била максимум 18 м. Изведнъж в споменатата 1992 г. остров Бали и Флорес са заляти от рекордните 26 м. вълна, като загиват над 2200 души. На 26.12.2004 г. идва още по - разрушително бедствие - след земетресение в Индийския океан 30 метрова вълна отнема живота на над 300 000 души - нещо невиждано до тогава. Само две години след това на остров Ява се изсипва цунами, което отнася над 770 човека. През 2010 бреговете на Чили биват ударени от разрушителната стихия, само година след това 20 метрова вълна убива 15000 души в Япония.

През последните няколко века в Европа има регистрирани едва 6 случая на торнадо. От 1950 г. до 1999 г. броят им изведнъж нараства на 150. Само през 2010 г. те изведнъж наброяват 221, през 2012 - 214, през 2013 - 466, през 2014 - 303.

Урагани в Европа има регистрирани през 1950 г., след това зачестяват - 1983 г.,1985 г., 1989 г., 1990 г., 1995 г., 1996 г., 2002 г., 2003 г., 2004 г., 2006 г., 2008 г., 2009 г., 2013 г., 2014 г., 2015 г.

Земетресенията през последните години също зачестяват и стават по силни. Само в Русия мощни трусове е имало през 2006 г., 2007 г., 2008 г., 2013г. (Статиститиките са взети от Уикипедия).

Всички помним и невижданото до тогава мощно избухване на Исландски вулкан покрило Европа с пепел.

По света се случват вече и необясними явления, като разцепвания и пропадания на земя в САЩ.

ПРОТИВООТРОВАТА СРЕЩУ ЦЯЛОТО ИМ САТАНИНСКО ДУХОВНО И ФИЗИЧЕСКО ВЪЗДЕЙСТВИЕ, С КОЕТО НИ УНИЩОЖАВАТ Е СВЕТОТО ПРИЧАСТИЕ В ИСТИНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА.

За да разберете къде е тя ви препоръчваме ви да прочетете материалите по долу. Бог да ви пази!

† ВИЖТЕ ОЩЕ


ЗА СЪКРАЩАВАНЕТО НА ЛИТУРГИИТЕ, ТАЙНСТВАТА И ТРЕБИТЕ В НОВОСТИЛНАТА ЦЪРКВА


ЗАЩО БОГ НИ ИЗОСТАВИ


Отстъплението на новостилната "църква" от Бога


Цитати от нашата книжка


Завещаното ни от Бога относно календара


КЪДЕ СЕ Е СЪХРАНИЛО ПРАВОСЛАВИЕТО

 ↑