Този сайт използва "бисквитки" единствено за да се създаде сесия за ползването му!
С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки"!   Разбрах
Православни
будители
Основната цел на “Будители” е да помогне за пробуждане на заспалия Български национален дух.  Верую
На 20 януари...

†07 ЯНУАРИ ПО ЦЪРКОВНИЯ КАЛЕНДАР - Православен празник - Ивановден, Събор на свети пророк, предтеча и кръстител Господен Йоан Прочетете повече ТУК!

Търсене в сайта: Търсене на дата в календара:
02.02.2012 г. / 13:06:59 
Патриотизъм
Масов протест във Варна срещу ACTA и други закони свързани с Интернет

ФАКТИ:
*България е сред малкото държави в света (заедно с Китай, Северна Корея и други) която постоянно следи дейността на своите жители в Интернет

*България е една от първите държави в Европа подписали ACTA (жесток закон за ограничаване на Интернет с цел борба с пиратството) и една от малкото която не прояви НИКАКВА СЪПРОТИВА при въпросното подписване
*България скоро ще стане единствената държава в света в която всеки, свалил някога торент, ще подлежи на глоби, изземане на имуществото и ЗАТВОР!

СТИГА ТОЛКОВА!!!

Ние смятаме, че всичко това трябва да престане! Ако ACTA и новият закон за торентите са приети, то България ще се превърне в ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА! Как ви звучи да живеете в постоянен СТРАХ, че някой ден на вратата ви може да почука полиция, която да ви вземе къщата, заради онзи филм, който изтеглихте, защото го няма на DVD или онзи сериал, който не е пуснат по нашите телевизии, или онази игра, която в магазина струва 150 лева? Как ви се струва доставчикът ви на интернет ПОСТОЯННО да следи в кои сайтове влизате и дали правите нещо нелегално? Как ще живеете в свят без свобода на словото?

Интернет специалисти са потвърдили, че такъв тип нарушаване на основната система на Интернет може да доведе до НЕОБРАТИМИ ГРЕШКИ! Дори и да не ви пука за свободата на словото, САМИЯТ ИНТЕРНЕТ Е ЗАСТРАШЕН!!!

Знам, че всичко това звучи нереално, но то несъмнено ще се случи ако не предприемем действия! Нека покажем на нашето правителство, че ТАКА НЕ МОЖЕ!

На 11-ти февруари 2012 година от 11 часа ще се проведе масов протест срещу тези Драконови закони! Ще се съберем на Козирката, тръгваме през Съда и ще завършим на Общината, където ще останем да протестираме.

Който може да носи маска на Guy Fawkes (официалният символ на протеста в световен мащаб) и/или табела с надпис!

НЕКА СПАСИМ БЪДЕЩЕТО НА ИНТЕРНЕТ!

 ↑