Този сайт използва "бисквитки" единствено за да се създаде сесия за ползването му!
С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки"!   Разбрах
Православни
будители
„Не в силата е Бог, а в правдата!“ свети Александър Невски. Основната цел на „Будители“ е да помогне за пробуждане на заспалия Български Православен Дух, съхранил българите през робството и подтиснат от лъжеправославното етнофилетическо духовенство, революционерите масони, фашистите, комунистите, либералите, глобалистите и всякакви други партии, разделили народа и слугуващи на юдеите. Един Бог, Една Вяра, един православен цар, единен народ, единна България! Съ Нами Богъ!  Верую
На 15 септември...
Голготски кръст
или по-точно

† 02 септември по православния календар - Св. мъченик Мамант Кесарийски. Св. 3618 мъченици в Никомидия. Св. преподобни Йоан Постник, патриарх Константинополски Прочетете повече ТУК!

2019 г. - Тринадесета неделя след Петдесетница Прочети повече

1863г. е роден великият Български генерал Колев Прочетете повече ТУК!

Търсене в сайта: Търсене на дата в календара:
печат 02.02.2015 г. / 06:03:46 
Родолюбие
Ангола забрани исляма заради насилието, което генерира

imageВъв все повече страни хората подхвърлят прасета на терена на строежите на нови джамии.

След нечовешките престъпления на мюсюлманите в Африка, които остават ненаказани и даже се радват на покровителството на американската администрация, Ангола първа в света забрани исляма като официално вероизповедание и започна да събаря джамиите в страната. В решението на правителството ислямът е окачествен като секта. Крайната мярка бе обявена от министъра на културата Роза Крус и Силва. В съобщението обаче се посочва, че макар ислямската секта да остава извън закона, храмовете й няма да се пипат, а само ще бъдат закрити за неопределено време. Въпреки това багери вече са унищожили някои от тях в столицата Луанда. Заедно с исляма страната обяви извън закона и още дузина секти, много от които си служат с магии и причиняват човешки жертви.

В Испания на 3 декември бе успешно апробиран друг метод за борба с ислямската напаст – погребване на прасенце на терена на строяща се джамия с предварително разливане на кръвта на животинчето околовръст.

След като протестите на гордите граждани нa Севиля не дадоха резултат, те просто заровиха едно свинче на мястото на строителната площадка и уведомиха медиите за „злодеянието“ си, допълвайки информацията със снимки от погребалния ритуал. Строежът на джамията е отменен.

Методът не е нов. Още през 2011 г. той бе успешно приложен в Швейцария (виж снимката долу). Погребението бе отразено от CNN:

image

Ние сме израсли с образа на розовото прасенце, любим герой от детските книжки, нали? След кучето прасенцето е най-добрият приятел на човека, то ще ни помогне и сега, казват швейцарците. След усвояване на добрите практики този начин на борба с мюсюлманската агресивност бе успешно приожен в ЮАР и на други места на Черния континент.

През 2012 г. гражданите на област Тулуза във Франция спряха строежа на джамия в градчето Монтобан, където мюсюлманският терорист Мохамед Мерах (дете на „бежанци“), изби маса хора в стремежа си да живее според повелите на Корана. Строежът на джамия тъкмо в този град не бе нищо друго, освен гавра с травмираните от мюсюлманското престъпление граждани.

Те подхвърлиха глава на прасенце на мястото на строежа, като преди това разляха кръвта му наоколо.

image

Според британския в. „Телеграф“ мюсюлманската и еврейската общност в областта са изразили крайното си  възмущение в местните медии. Но строежът на джамии е спрян.

 ↑