Този сайт използва "бисквитки" единствено за да се създаде сесия за ползването му!
С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки"!   Разбрах
Православни
будители
Основната цел на “Будители” е да помогне за пробуждане на заспалия Български Православен народен дух, съхранил българите през робството и подтиснат от фашисти, комунисти и либерали - слуги на юдеите  Верую
На 23 април...

1859г. е роден генерал-лейтенант Никола Желявски Прочети повече

Търсене в сайта: Търсене на дата в календара:
06.01.2015 г. / 11:05:09 
Вяра
Кой стои зад "новия календар"

 

Човекът, който си е позволил да внесе поредната еретическа "поправка" в светоотеческото Предание на Светата ни Църква се нарича папа Григорий XIII. През 1582 г. той изменя църковния календар, позволявайки си да "поправя" светите отци от Първия Вселенски Събор, тоест да "поправя" Самия Свят Божи Дух говорил чрез тях.

 

 

 

КОЙ ОБАЧЕ ФАКТИЧЕСКИ СТОИ ЗАД ЕРЕТИКА И НЕГОВИТЕ БЕЗБОЖНИ ДЕЙСТВИЯ ЩЕ ВИДИМ ПО - НАДОЛУ.

 

 

 

Както знаем, в историята най - надеждните източници относно дадено събитие или личност, са артефактите.

 

 

 

Ето какъв медальон е заповядал да изсекат в чест на изменението (според него "изправянето") на светоотеческия календар ересиарха Григорий XIII:

 

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На лицевата страна е изписано: "GREGORIUS XIII . PONT. (съкращение на pontifex) OPT. (съкращение на optimus) MAXIMUS. Преведено това означава: "ГРИГОРИЙ XIII, НАЙ - ДОБРИЯТ ВЪРХОВЕН ЖРЕЦ.

 

На кого е "жрец" папата се вижда ясно на обратната страна на медальона: По средата е изобразен бесовския символ на зодиакалния знак "Овен", с надпис: "Anno restituto MDLXXXII" ("Година на изправянето - 1582").

 

НАЙ - ПРИТЕСНИТЕЛНО Е ПРИСЪСТВИЕТО НА ОБРАЗА НА САМИЯ САТАНА, УВИЛ СЕ ОКОЛО НАДПИСА ПРОВЪЗГЛАСЯВАЩ "ИЗПРАВЯНЕТО" НА КАЛЕНДАРА И ЗАХАПАЛ ОПАШКАТА СИ. Този символ се използва и в много окултни общества и масонски ложи.

 

Още по - смущаващ е герба на папа Григорий XIII:

 

 

А ЕТО В ЧИИ ЛАПИ Е ПОПАДНАЛ СЛЕД СМЪРТТА СИ ЕДИН ОТ РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА ПАПСКАТА ЕРЕС, ПОЗВОЛИЛ СИ ДА ПОПРАВЯ ПРЕДАНИЕТО НА СВЕТИТЕ ОТЦИ:

 

 

НА СНИМКАТА Е ГРОБНИЦАТА НА ГРИГОРИЙ 13-ти.

 

Папа Грегорий XIII е заповядал да се изсече медальон и по случай друго "паметно" за него и сатанинско по своята същност събитие - избиването за една нощ на над 10 000 френски протестанти в така наречената Вартоломеева нощ.

 

 

Когато на следващия ден след клането ересиарха научава, какво се е случило, той нарежда да бъде отслужен "благодарствен молебен".

 

 

 

 

В последствие убийствата продължават, като за една седмица са избити над 100 000 души, мъже, жени, деца и старци. Реките на Франция се изпълват с трупове.

 

 

Картини изобразяващи масовите убийства.

 

Не случайно веднага след налагането в западната църква на грегорианския календар от папата сатанист, патриарсите на православната ни църква се събират в Константинопол, през 1583 г. и ясно се произнасят:

 

„Който не спазва обичаите на Църквата и онова, което са ни заповядали седемте свети Вселенски събора за светата Пасха и за Месецослова и добре са ни законоположили да спазваме, а желае да следва григорианската пасхалия и месецослов и заедно с безбожните астрономи противодейства на всички решения на светите събори, като желае да ги измени или отслаби, такъв да бъде анатема – отлъчен от Църквата и от събранието на верните."

 

ТОЕСТ СЪВРЕМЕННАТА НИ ОФИЦИАЛНА "СВЕТСКА" ЦЪРКВА, ПОД ВЛИЯНИЕТО НА ПОДОБНИЯ НА ПАПАТА, САТАНИНСКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ И НЕГОВИТЕ АГЕНТИ "МИТРОПОЛИТИ", ДОБРОВОЛНО, ПРИЕМАЙКИ ГРЕГОРИАНСКИЯ МЕСЕЦОСЛОВ, СЕ Е ПОДЛОЖИЛА НА АНАТЕМА И СЕ Е ОТЛЪЧИЛА ОТ БОГА.

 

За подробности вижте ТУК.

 

За единствената алтернатива на този антихристки театър вижте ТУК.

 

 

 

 

 ↑