Този сайт използва "бисквитки" единствено за да се създаде сесия за ползването му!
С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки"!   Разбрах
Православни
будители
Основната цел на “Будители” е да помогне за пробуждане на заспалия Български Православен Дух, съхранил българите през робството и подтиснат от лъжеправославното етнофилитическо духовенство, революционерите масони, фашистите, комунистите, либералите, глобалистите и всякакви други партии, разделили народа и слугуващи на юдеите. Един Бог, Една Вяра, един православен цар, единен народ, единна България! Съ Нами Богъ!  Верую
На 21 август...
Голготски кръст

†08 август стар стил - Св. мъченик Трендафил Старозагорски. Св. Мирон Чудотворец, епископ Критски. Св. Емилиан Изповедник, епископ Кизическик († 820). Св. преподобни Григорий Синаит Прочети повече

1877г. започват боевете за връх Шипка Прочети повече

Търсене в сайта: Търсене на дата в календара:
08.09.2014 г. / 10:02:30 
Вяра
Юдеите започнаха да създават църквата на антихриста

Шимон Перес предложи папата да оглави „ООН на религиите“!

С тази крачка юдеите започват открито създаване на единната глобална вяра в чакания от тях месия на сатана. Подготовката на този процес започна много отдавна със създаването на световния съвет на църквите и икуменическите асмблеи, които той организира и на които участват представители от всички вярвания и църкви, включително и митрополити от нашата официална БПЦ.

Ето какво е записано в известните "Протоколи на сион" по въпроса: ..."да се промъкнем в недрата на папския двор и няма вече да излезем от там, докато не подчиним всичките му сили. Юдейският владетел ще бъде истинският вселенски папа. Той ще бъде патриарха на интернационалната църква... - НАД ИЗТОЩЕНИТЕ НАРОДИ ЩЕ СЕ ПРОВЪЗГЛАСИ ВСЕМИРНИЯТ ЮДЕЙСКИ ЦАР. Необходимо е непрестанно, във всички страни, да се объркват отношенията на гражданите, да се изтощават правителствата, да се преуморяват от безредици, вражда, борби, ненавист и болести и пр. всички, така че гоите да достигнат положение да не виждат друг изход, освен да приемат нашето пълно господство... Ако ние дадем на народите отдих, едва ли някога ще настъпи желаният от нас момент.

- ЮДЕИТЕ ЩЕ НАЛОЖАТ НА СВЕТА СВОЯТА РЕЛИГИЯ; - ЮДЕЙСКИЯТ МОНАРХ ЩЕ БЪДЕ СВЕТОВЕН ПАТРИАРХ.  Когато царят израилев сложи на свещената си глава короната, която Европа ще му поднесе, той ще стане патриарх на света... Сега ще изложа как короната на цар Давид ще се закрепи и в последните слоеве на народите по земята. Това закрепване ще се изгради преди всичко върху началата, които до ден днешен съставляват жизнената сила на нашите, познаващи всички световни работи, мъдреци, които направляват възпитанието и образованието на цялото човечество... - СТАРИТЕ ОБЩЕСТВА ЩЕ СЕ ЗАЛЕЯТ С КРЪВ, ЗА ДА СЕ СЪЗДАДЕ ЮДЕЙСКОТО ЦАРСТВО. Сегашните управници влачат своето съществуване всред деморализираните от нас общества, из средите на които навсякъде се показват огнените езици на анархизма. Нашият цар, е длъжен издъно да раздруса старите общества и да ги пресъздаде без да се бои, че за това може да се наложи да ги залее със собствената им кръв.” ( виж повече тук: "Дисекция на човекоомразата")

Ето и самата новина накратко:

Бившият израелски президент Шимон Перес е предложил на папа Франциск създаването на „ООН на религиите“, предвид сегашната неефективност на политическата ООН, предаде АФП.

Перес бе приет на частна аудиенция при главата на Римокатолическата църква.

„В днешно време избухват войни, за които основен претекст е религията. Свидетели сме на стотици, даже хиляди терористични движения, които претендират, че убиват в името на Бог“, каза 91-годишният Перес в интервю за италианското списание „Фамилия кристиана“.
„За борба с това явление, ние имаме Организацията на обединените нации. Това е политическа институция, която няма нито въоръжени сили, с каквито разполагат държавите, нито убеждение, от което се раждат религиите“, каза бившият президент.

„И така, имайки предвид факта, че ООН вече не е ефективна, това, което ще ни свърши работа, е Организация на обединените религии, ООН на религиите. Това ще бъде по-добър начин за справяне с терористите, които убиват в името на вярата“, допълни Перес.
Той уточни, че вижда папа Франциск начело на тази организация: „Може би за пръв път в историята Светият отец е уважаван от различни религии лидер“.

Ватикана не даде никаква информация как е протекла срещата на четири очи между двамата.


Юдейският владетел ще бъде истинският вселенски папа. Той ще бъде патриарха на интернационалната църква.
 ↑