Този сайт използва "бисквитки" единствено за да се създаде сесия за ползването му!
С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки"!   Разбрах
Православни
будители
„Не в силата е Бог, а в правдата!“ свети Александър Невски. Основната цел на „Будители“ е да помогне за пробуждане на заспалия Български Православен Дух, съхранил българите през робството и подтиснат от лъжеправославното етнофилетическо духовенство, революционерите масони, фашистите, комунистите, либералите, глобалистите и всякакви други партии, разделили народа и слугуващи на юдеите. Един Бог, Една Вяра, един православен цар, единен народ, единна България! Съ Нами Богъ!  Верую
На 23 февруари...
Голготски кръст
или по-точно

†10 февруари по църковния календар - Св. свещеномъченик Харалампий, епископ Магнезийски, св. мъченици Порфирий, Ваптос и другите пострадали с тях. Св. мъченици Енната, Валентина и Павла. Св. преподобни Прохор, Печерски чудотворец Прочети повече

1823г. е роден Найден Геров Прочети повече

1867г. е роден генерал-лейтенант Кръстю Златарев Прочети повече

Търсене в сайта: Търсене на дата в календара:
печат 23.04.2014 г. / 13:14:33 
Родолюбие
ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ДОМ – БЪЛГАРСКА КРЕПОСТ

image image

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В деня на свети Лазар Български един от хилядите наши светии умрели за вярата и рода си, Будители подемат кампания с надежда за ново възкресяване на Българския народ.

Нека всеки един от нас в тези паметни дни и за в бъдеще да развее над своята къща и в своя дом българското знаме. Нека това да бъде символичен акт с който да започнем връщането си към забравените традиции на нашия народ! Нека с това да ознаменуваме началото на духовно възкресяване в душите на всеки един от нас! Нека се покаем в православната ни църква и започнем да се молим за семейството, рода и народа си, просейки Божията помощ!

Отново българинът да стане господар в своето семейство и неговия дом да стане истинска българска крепост, която той да бъде способен да защити. Българката да бъде вярна негова помощница и истинска българска майка. Те заедно да започнат да възпитават децата си във вяра, патриотизъм, послушание и трудолюбие.

Да посещават неделните и празнични литургии, да се причестяват. Цялото семейство, заедно да се моли пред иконите, осветени от кандилото, заедно да сяда на масата и да общува, забравяйки за телевизори и компютри. Мъжът да благославя и да разчупва хляба. Българинът, подпомаган от други православни християни да работи и изкарва прехраната, а жената да си стои в къщи, да ражда българчета и да се грижи за тяхното отглеждане и възпитание, далече от улицата, простотията и лъжеученията. Да започне завръщане към земята! Да излезем от бетонните им затвори и да изкупим пустеещите български ниви и села, да ги отвоюваме от чужденци! Да ги засеем с чисти семена и да гледаме децата си с чиста храна и вода!

 

 

СВОБОДАТА НИ Е В НАШИТЕ РЪЦЕ.  ПРОМЯНАТА ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕ В НАШИТЕ СОБСТВЕНИ ДУШИ.

ТАКА Е БИЛО И ТАКА ЩЕ БЪДЕ!

ИЗДИГНЕТЕ ЗНАМЕНАТА И С ТЯХ БЪЛГАРСКИЯ ПРАВОСЛАВЕН ДУХ!

С НАМИ БОГ!

АМИН.

 ВИЖТЕ ОЩЕ

Отстъплението от вярата наречено "нов стил"

ЗА СЪКРАЩАВАНЕТО НА ЛИТУРГИИТЕ, ТАЙНСТВАТА И ТРЕБИТЕ В НОВОСТИЛНАТА ЦЪРКВА

ЗА ПРЕМАХВАНЕТО НА ОГЛАШЕНИЕТО

ЗАЩО БОГ НИ ИЗОСТАВИ

ЗА КОРЕНА НА ЗЛОТО, ЗА НАЧАЛОТО НА ОТСТЪПЛЕНИЕТО НА РОДНАТА НИ „ЦЪРКВА“, ЗА БЪЛГАРСКАТА СХИЗМА

Театърът на антихриста

ИСТИНАТА ЗА НАШИЯ НАРОД

Християнството на българите и техните владетели

ИДЕЯТА "ПРАВОСЛАВНИ БУДИТЕЛИ"

Православна ли е демокрацията

Народе, народе...

Защо се премахва вероучението

За старостилния икуменизъм

КОЙ СТОИ ЗАД ОТСТЪПЛЕНИЕТО

ДИСЕКЦИЯ НА ЧОВЕКООМРАЗАТА

ПАСТИРСКО ОКРЪЖНО ПОСЛАНИЕ ПРОТИВ МАСОНСТВОТО

Против юдомасонството

Изповедание на вярата

КЪДЕ СЕ Е СЪХРАНИЛО ПРАВОСЛАВИЕТО

 

 

 ↑