Този сайт използва "бисквитки" единствено за да се създаде сесия за ползването му!
С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки"!   Разбрах
Православни
будители
Основната цел на “Будители” е да помогне за пробуждане на заспалия Български национален дух.  Верую
На 19 март...

06 март по православния календар - Свв. преподобномъченик Конон и неговия син Конон. Св. преподобни Аркадий. Свв. Четиридесет и два мъченици в Амория Прочети повече

Търсене в сайта: Търсене на дата в календара:
19.03.2014 г. / 18:01:43 
Вяра
Еретик и сектант талмудист начело на Украйна

Арсений Яценюк и Александър Турчинов

На най-високите политически постове в Украйна се оказаха хора, свързани с нетрадиционни за страната религиозни организации.

Председателят на Върховната Рада Александър Турчинов, който беше избран и за временно изпълняващ длъжността президент на Украйна, е баптистки пастор. Турчинов е високопоставен член на партията на Юлия Тимошенко Общоукраинско обединение "Баткившчина" и е считан за нейния най-близък помощник. Първоначално Турчинов оглавяваше Службата за безопасност на Украйна, а след това стана и първи заместник-секретар на Съвета за национална безопасност и отбрана. Той е баптистки пастор и проповедник.

Арсений Яценюк, който в момента е новият украински премиер, също е личност с интересна биография. Сам той е сциентолог, а жена му е униатка. Майка му произхожда от древния юдейски род, от който произхожда авторитетният тълувател на Талмуда - равинът Бакай. Сестрата на Яценюк, според украинските СМИ (Средство массовой информации), ръководи най-голямата сциентоложка организация в САЩ.

Российская Газета

Превод: Десислава Главева

Източник: Бъди верен

 ↑