Този сайт използва "бисквитки" единствено за да се създаде сесия за ползването му!
С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки"!   Разбрах
Православни
будители
„Не в силата е Бог, а в правдата!“ свети Александър Невски. Основната цел на „Будители“ е да помогне за пробуждане на заспалия Български Православен Дух, съхранил българите през робството и подтиснат от лъжеправославното етнофилетическо духовенство, революционерите масони, фашистите, комунистите, либералите, глобалистите и всякакви други партии, разделили народа и слугуващи на юдеите. Един Бог, Една Вяра, един православен цар, единен народ, единна България! Съ Нами Богъ!  Верую
На 18 юли...
Голготски кръст
или по-точно

†05 юли по православния календар - Св. преподобни Атанасий Атонски. Намиране на мощите на св. преподобни Сергий Радонежки Чудотворец. Св. преподобни Лампад, Иринополски чудотворец. Икона на Пресвета Богородица Економисса (Домостроителница) Прочети повече

Търсене в сайта: Търсене на дата в календара:
печат 19.03.2014 г. / 18:01:43 
Вяра
Еретик и сектант талмудист начело на Украйна

imageАрсений Яценюк и Александър Турчинов

На най-високите политически постове в Украйна се оказаха хора, свързани с нетрадиционни за страната религиозни организации.
Председателят на Върховната Рада Александър Турчинов, който беше избран и за временно изпълняващ длъжността президент на Украйна, е баптистки пастор. Турчинов е високопоставен член на партията на Юлия Тимошенко Общоукраинско обединение "Баткившчина" и е считан за нейния най-близък помощник. Първоначално Турчинов оглавяваше Службата за безопасност на Украйна, а след това стана и първи заместник-секретар на Съвета за национална безопасност и отбрана. Той е баптистки пастор и проповедник.

Арсений Яценюк, който в момента е новият украински премиер, също е личност с интересна биография. Сам той е сциентолог, а жена му е униатка. Майка му произхожда от древния юдейски род, от който произхожда авторитетният тълкувател на Талмуда - равинът Бакай. Сестрата на Яценюк, според украинските СМИ (Средство массовой информации), ръководи най-голямата сциентоложка организация в САЩ.

 

 ↑