Този сайт използва "бисквитки" единствено за да се създаде сесия за ползването му!
С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки"!   Разбрах
Православни
будители
Основната цел на “Будители” е да помогне за пробуждане на заспалия Български национален дух.  Верую
На 24 януари...

† 11 януари по църковния календар - Св. преподобни Теодосий Велики. Св. Теодосий Антиохийски Прочетете повече ТУК!

1944г. Американски бомбардировки над България Прочетете повече ТУК!

Търсене в сайта: Търсене на дата в календара:
31.10.2013 г. / 22:02:33 
Патриотизъм
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БУДИТЕЛИ - 2 ГОДИНИ БОРБА ЗА БОГ И БЪЛГАРИЯ !!!

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК, ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ - СЪВРЕМЕННИ БУДИТЕЛИ ! ДНЕС, НПО "БУДИТЕЛИ-БЪЛГАРИЯ" ЧЕСТВА СВОЯ ДВОЕН ПРАЗНИК - РОЖДЕН И ИМЕН ДЕН В ЕДНО ! ОТ ИМЕТО НА ОРГАНИЗАЦИЯТА ПОЗДРАВЯВАМЕ ВСИЧКИ НАШИ КОМИТЕТИ В СТРАНАТА КАКТО И ТЕХНИТЕ ЧЛЕНОВЕ - МЕСТНИТЕ НАРОДНИ БУДИТЕЛИ !

БРАТЯ И СЕСТРИ БЪЛГАРИ, НА ДНЕШНИЯ ДЕН - 1 НОЕМВРИ 2013 г. - ДЕНЯТ НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ,ТОЧНО ПРЕДИ 2 ГОДИНИ НЯКОЛКО ДУШИ ПОСТАВИХМЕ НАЧАЛОТО НА НОВ ЕТАП В СЪВРЕМЕННИЯ БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛИЗЪМ И ПАТРИОТИЗЪМ. НА ТОЗИ СВЕТЪЛ ДЕН, ПРЕЗ 2011 г., ГРУПА БЪЛГАРСКИ МЛАДЕЖИ -СЪВРЕМЕННИ БУДИТЕЛИ, РЕШИХМЕ ДА СЪЗДАДЕМ ЕДНА РОДОЛЮБИВА ОРГАНИЗАЦИЯ ОТ АБСОЛЮТНО НОВ ТИП, НАПЪЛНО НЕЗАВИСИМА ОТ НИКОГО И НИЩО, РАТУВАЩА ЗА НАПРЕДЪКА НА БЪЛГАРЩИНАТА, ЗАЩИТАВАЩА НАЦИОНАЛНИТЕ ИДЕАЛИ И КУЛТУРА И РАБОТЕЩА ЗА ВЪЗРАЖДАНЕТО НА ИДЕЯТА ЗА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ ! ПРЕЗ ТЕЗИ ДВЕ ГОДИНИ НИЕ УСПЯХМЕ ДА ИЗГРАДИМ КОМИТЕТИ В НЯКОЛКО БЪЛГАРСКИ ГРАДА, ОБЕДИНЯВАЙКИ НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНИ И ОСЪЗНАТИ РОДОЛЮБИВИ МЛАДЕЖИ С ЕДНА ОБЩА ИДЕЯ, КОЯТО В ПОСЛЕДСТВИЕ СЕ ПРЕВЪРНА И В НАША КАУЗА - ДА ПРОБУДИМ ЗАСПАЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ДУХ ! И ТАКА... ЗА ТОЗИ ПЕРИОД НИЕ НЕ САМО УСПЯХМЕ ДА СЪБУДИМ ЗНАЧИТЕЛНА ЧАСТ ОТ СЪВРЕМЕННАТА БЪЛГАРСКА МЛАДЕЖ ОСЪЗНАВАЙКИ Я ЗА СМИСЪЛЪТ НА ЖИВОТА В БОРБАТА ЗА РОДИНАТА, НО И УСПЯХМЕ ДА ЗАПАЛИМ ИСКРАТА НА БУДИТЕЛСКИЯ ОГЪН, КОЙТО В ПОСЛЕДСТВИЕ СЕ ПРЕВЪРНА И В ПОЖАР ЗА ВСЯКО ТУПТЯЩО БЪЛГАРСКО СЪРЦЕ ! НЕЩО ПОВЕЧЕ ! НИЕ УСПЯХМЕ ДА СТРУКТУРИРАМЕ И "ПАТЕНТОВАМЕ" НАШИТЕ ИДЕИ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕТО НА БЪЛГАРЩИНАТА, ОРГАНИЗИРАЙКИ ГИ В ИСТИНСКА БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ДОКТРИНА ! ТАКАВА, КАКВАТО НЯМА НИТО ЕДНА ПАРТИЯ, ОРГАНИЗАЦИЯ ИЛИ СДРУЖЕНИЕ ДО МОМЕНТА И КАКВАТО ДОКТРИНА ДОРИ НЯМА СЪВРЕМЕННАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА !!! СЪЗДАДОХМЕ И ЗНАМЕ НА ОРГАНИЗАЦИЯТА, КОЕТО В ПОСЛЕДСТВИЕ СЕ ПРЕВЪРНА В СИМВОЛ НА БОРБАТА НИ ЗА БЪЛГАРИЯ ! ВСИЧКО ТОВА НИЕ УСПЯХМЕ С ОБЩИ И ЗАДРУЖНИ УСИЛИЯ ДА СЪГРАДИМ, ЗА КОЕТО БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ НАШИ ПОДДРЪЖНИЦИ, СИМПАТИЗАНТИ И ЧЛЕНОВЕ НА БУДИТЕЛСКИТЕ КОМИТЕТИ В СТРАНАТА ! ПОЗДРАВЯВАМЕ ВИ С ДНЕШНИЯТ НИ ОБЩ ПРАЗНИК И ВИ ЧЕСТИТИМ ВТОРАТА ГОДИШНИНА ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА НАШАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ! НЕКА СЕ ЧУВСТВАТ ПОЗДРАВЕНИ СЪЩО И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДНЕШНИ БЪЛГАРСКИ БУДИТЕЛИ, РАБОТЕЩИ ЗА КАУЗАТА - ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ ! С НАМИ БОГЪ ! И НА ДОБЪР ЧАС, СЪВРЕМЕННИ РАТНИЦИ ЗА НАПРЕДЪКА НА БЪЛГАРЩИНАТА !!! ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ !!! АМИН !

П.С.: За повече информация относно идеите, вижданията и дейностите ни можете да прочетете в нашите статии на сайта, както и да ни пишете на имейл адреса който сме посочили за връзка с нас.

 ↑